Tommi написа:Не твърдя, че има гол, защото си признавам, че не мога да преценя от повторениятаНо ясно се видя, че топката се удари в десния крак.
Стоп ! Точно топката се удари в левият крак както е на снимката гледай ситуацията на повторение.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Tommi написа:Не твърдя, че има гол, защото си признавам, че не мога да преценя от повторениятаНо ясно се видя, че топката се удари в десния крак.
Parmalat написа:acmilan написа:Морски,естествено,че ще ми мине,аз съм фен на Италия,харесвал съм ги винаги,но в сърцето ми има само една държава и тя е родината,разбира сеСамо не разбрах 2002 каква дузпа е нямало
Тогава бяха вересиите за Южна Корея срещу Италия и Испания.Ако имаш предвид 2006 и мачът с Австралия,Гросо изигра много добре ситуацията и се възползва максимално от нея,имаше сам футболист почти на празна врата и просто трябваше да му подаде по-рано,вместо да тръгва да играе за дузпа тогава.На миналото първенство обаче Италия беше най-силният отбор и заслужено спечели титлата
Какво толкова им се радваш на тази Италия?Един път не са показали сносна игра която да радва окото.Постоянно с клизма продължават напред и като поведат играят катеначо до последните минути.За мен има няколко отбора за които си струва да кажеш ,че ти харесват освен България и това са Аржентина,Бразилия,Испания и Холандия.Отбори за които да ти е кеф да ги видиш как играят.
Parmalat написа:Tommi написа:Не твърдя, че има гол, защото си признавам, че не мога да преценя от повторениятаНо ясно се видя, че топката се удари в десния крак.
Стоп ! Точно топката се удари в левият крак както е на снимката гледай ситуацията на повторение.
turbogena написа:Колкото и да плюете Италия си остава 4 кратен световен шампион
acmilan написа:Masaba написа:Tук според мен Липи си е виновен.
Отзад Канаваро само отчиташе с каква скорост минават покрай него.В атака бяха третия нападател на Юве и Джилардино,а другите бяха от отбори,които се борят да не изпаднат.
Общата възраст на Дел Пиеро,Тоти и Касано може да е 150,но биха били много по-полезни от Монтоливо,Пацини или Паломбо.
Яд ме е заради хора,като Буфон,Киелини,Гатузо и Пирло.
Както и да е,успех на Словакия и Парагвай.
Колега,знам,че си фен на Ювентус,но повярвай ми,не е сериозно половината състав на Италия да е от може би най-слабия отбор на Ювентус от много години насам...Дел Пиеро,Тоти,Касано,Акуилани,Перота дори,Бориело,Гросо имаха място на терена,не просто в отбора.Много тъжно ми стана за Куалиарела,момчето вкара прекрасен гол и после единствен се разплакаДано Прандели изгради нов шампионски отбор
acmilan написа:niki87 написа:Да ти се падне най-лесната група,да не можеш да биеш ню зеланд(),да си на последно място в групата и да се оплакваш от съдията е смешна работа
![]()
ацмилан,естествено,че ако немци или англичани отпаднат в турнира няма как да се бъзикате с нас,при положение,че Италия е последна в група с ню зеланд...Заради това което се случи на България през 1994г. винаги ще се радвам на италианските загуби,а ако са съпроводени със съдийска сеч-ОЩЕ ПО–ДОБРЕ
Аз достатъчно съм се бъзикал с теб заради факта,че Италия е била Германия на един финал и два полуфинала на световно първенствоА и не се оплаквам от съдията,просто казвам,че свири спорните положения в полза на Словакия.Честно казано,се радвам,че ги отсъди така,предпочитам отборът,който подкрепям да загуби така,отколкото после да има пак приказки...Такъв тип човек съм просто
Ако щеш ми вярвам,щях да пожелая успех на Германия напред,уважавам тази нация,но това не е Германия и затова няма да го направя
Само Уругвай оттук нататък
storm написа:Само като видя колко много се радвате ми става ясно защо толкова мразите Скуадрата .Просто вашите любими отбори нямат успехите на Италия (освен Бразилия).Пък и това поколение си изпълни задачата да стане шампион.Нито Германия с Балак,Клозе и т.н нито Англия с Джерард,Бекъм,Тери и Лампард ,така когато станете шампиони тогава можете да говорите .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта