Словакия-Италия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Parmalat

Re: Словакия-Италия

Мнениеот Parmalat » 24 юни 2010 19:34

Tommi написа:Не твърдя, че има гол, защото си признавам, че не мога да преценя от повторенията :!: Но ясно се видя, че топката се удари в десния крак.

Стоп ! Точно топката се удари в левият крак както е на снимката гледай ситуацията на повторение. ;)
Последна промяна от Parmalat на 24 юни 2010 19:34, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 24 юни 2010 19:34

Само като видя колко много се радвате ми става ясно защо толкова мразите Скуадрата .Просто вашите любими отбори нямат успехите на Италия (освен Бразилия).Пък и това поколение си изпълни задачата да стане шампион.Нито Германия с Балак,Клозе и т.н нито Англия с Джерард,Бекъм,Тери и Лампард ,така когато станете шампиони тогава можете да говорите . ;)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 24 юни 2010 19:35

Parmalat написа:
acmilan написа:Морски,естествено,че ще ми мине,аз съм фен на Италия,харесвал съм ги винаги,но в сърцето ми има само една държава и тя е родината,разбира се ;) Само не разбрах 2002 каква дузпа е нямало :roll: Тогава бяха вересиите за Южна Корея срещу Италия и Испания.Ако имаш предвид 2006 и мачът с Австралия,Гросо изигра много добре ситуацията и се възползва максимално от нея,имаше сам футболист почти на празна врата и просто трябваше да му подаде по-рано,вместо да тръгва да играе за дузпа тогава.На миналото първенство обаче Италия беше най-силният отбор и заслужено спечели титлата ;)

Какво толкова им се радваш на тази Италия?Един път не са показали сносна игра която да радва окото.Постоянно с клизма продължават напред и като поведат играят катеначо до последните минути.За мен има няколко отбора за които си струва да кажеш ,че ти харесват освен България и това са Аржентина,Бразилия,Испания и Холандия.Отбори за които да ти е кеф да ги видиш как играят ;) .

Всеки е с различно мнение ;) И на мен Италия са ми големи любимци и сега съм адски ядосан :evil: Харесва ми да гледам и практичен футбол ,а не само финтове ;) От тези отбори които изброи всички играят красиво ,но футбола е на голове ;) Спокойно адзурите ще се завърнат на ЕВРО 2012 ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юни 2010 19:37

Parmalat написа:
Tommi написа:Не твърдя, че има гол, защото си признавам, че не мога да преценя от повторенията :!: Но ясно се видя, че топката се удари в десния крак.

Стоп ! Точно топката се удари в левият крак както е на снимката гледай ситуацията на повторение. ;)

Не знам дали слушаш коментатора, или това си е твое мнение, но на едно от повторенията (камерата беше срещу вратата) се видя къде се удря топката ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 24 юни 2010 19:38

turbogena написа:Колкото и да плюете Италия си остава 4 кратен световен шампион :!:

и с толкова ще си останат смотани жабари никога не са играели красив футбол и все щастливите овчарчета :!:
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 24 юни 2010 19:38

acmilan написа:
Masaba написа:Tук според мен Липи си е виновен.
Отзад Канаваро само отчиташе с каква скорост минават покрай него.В атака бяха третия нападател на Юве и Джилардино,а другите бяха от отбори,които се борят да не изпаднат.
Общата възраст на Дел Пиеро,Тоти и Касано може да е 150,но биха били много по-полезни от Монтоливо,Пацини или Паломбо.
Яд ме е заради хора,като Буфон,Киелини,Гатузо и Пирло.
Както и да е,успех на Словакия и Парагвай.

Колега,знам,че си фен на Ювентус,но повярвай ми,не е сериозно половината състав на Италия да е от може би най-слабия отбор на Ювентус от много години насам...Дел Пиеро,Тоти,Касано,Акуилани,Перота дори,Бориело,Гросо имаха място на терена,не просто в отбора.Много тъжно ми стана за Куалиарела,момчето вкара прекрасен гол и после единствен се разплака :( Дано Прандели изгради нов шампионски отбор :)

Приятел кой да играе ? Супер италианския отбор Интер ли където нямат един италианец в отбора .Милан добре ама кой Амброзини нестава ,Неста ,Пипо няма кой .Яд ме е само за Гросо ,Дел Пиеро можеше да даде нещо и Тоти.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 юни 2010 19:39

Турбогена,съгласен съм,само че италианския футбол,както се видя и при двата гола,далеч не е само практична игра ;) Италия винаги е имала превъзходни футболисти,просто сега вече са ограничен брой,а Липи не извика голяма част от тях.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 24 юни 2010 19:40

acmilan написа:
niki87 написа:Да ти се падне най-лесната група,да не можеш да биеш ню зеланд( :shock: ),да си на последно място в групата и да се оплакваш от съдията е смешна работа :roll:
ацмилан,естествено,че ако немци или англичани отпаднат в турнира няма как да се бъзикате с нас,при положение,че Италия е последна в група с ню зеланд ;) ...Заради това което се случи на България през 1994г. винаги ще се радвам на италианските загуби,а ако са съпроводени със съдийска сеч-ОЩЕ ПО–ДОБРЕ 8-)

Аз достатъчно съм се бъзикал с теб заради факта,че Италия е била Германия на един финал и два полуфинала на световно първенство :) А и не се оплаквам от съдията,просто казвам,че свири спорните положения в полза на Словакия.Честно казано,се радвам,че ги отсъди така,предпочитам отборът,който подкрепям да загуби така,отколкото после да има пак приказки...Такъв тип човек съм просто ;) Ако щеш ми вярвам,щях да пожелая успех на Германия напред,уважавам тази нация,но това не е Германия и затова няма да го направя ;) Само Уругвай оттук нататък 8-)

Виж са,много добре знаеш,че ненавиждам англичани(включително и няколко клубни отбори :mrgreen: ),както и италианския национален отбор,за това няма смисъл да дразниш на писаниците ми ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2010 19:40

storm написа:Само като видя колко много се радвате ми става ясно защо толкова мразите Скуадрата .Просто вашите любими отбори нямат успехите на Италия (освен Бразилия).Пък и това поколение си изпълни задачата да стане шампион.Нито Германия с Балак,Клозе и т.н нито Англия с Джерард,Бекъм,Тери и Лампард ,така когато станете шампиони тогава можете да говорите . ;)

Италия има 4 титли, от които дали има и една, която да са спечелили без малко измама, особено тази, втората, с Дучето начело.
както и последната им, когато явно ги подпряха срещу Австралия, да не говоря за актьорът от Кралският Шекспиров театър-Матераци :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 юни 2010 19:42

сторм,Амброзини защо да не става на фона на Маркизио?Липи просто не извика точните хора от Юве.Аз съм изредил достатъчно пренебрегнати от него футболисти,като както виждаш,сред тях има и от Ювентус ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “World Cup 2010”