P.С. Бразилците са си подали над 550 пъти, като 80% от пасовете са били точни
Мач №29: Бразилия - Кот д`Ивоар
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Мач №29: Бразилия - Кот д`Ивоар
Е, имаше всичко в този мач: 4 гола, много положения, пасове, дори картони... Та кво стана, Кот Дивоар провокираха "селесао", а накрая Кака бе изгонен.... Иначе очаквана победа за Бразилия
- JackPackage
- Контакти:
КНДР са по-добри от Кабо Верде, а Португалия направи 0-0 с тях, не трябва да се подценяват корейците, никой не ги знае и може да им изиграе лоша шега на някой....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- Botevist_1912
- Контакти:
Кот д ' Ивоар са най-грубият отбор на световното първенство. При втория гол на Бразилия имаше два пъти игра с ръка. Жълтият картон на Кака беше смешен. Много слаб съдия и много слаби коментатори. И двамата коментатори бяха много зле.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
Botevist_1912 написа:Кот д ' Ивоар са най-грубият отбор на световното първенство. При втория гол на Бразилия имаше два пъти игра с ръка. Жълтият картон на Кака беше смешен. Много слаб съдия и много слаби коментатори. И двамата коментатори бяха много зле.
Как, бе?!? Фабианооооооооо
- storm
- Контакти:
TodorT написа::shock:![]()
Видяхте ли как съдията показа на Фабиано, че го е видял, че е играл с ръка при гола
Да и на мен ми направи впечатление .Дадоха го на забавено .Много странно.Мирише май на Сашо Диков
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- Botevist_1912
- Контакти:
Видяхте ли как съдията показа на Фабиано, че го е видял, че е играл с ръка при гола
ДА! Каза му : абе пич игра ли с ръка ,кажи си честно, а Фабиано се закле, че не е пипнал с ръка.
Голям артист.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
JackPackage написа:КНДР са по-добри от Кабо Верде, а Португалия направи 0-0 с тях, не трябва да се подценяват корейците, никой не ги знае и може да им изиграе лоша шега на някой....
Да сравняваш различни мачове е възможно най-грешната логика
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Чак пък с ръка - по-скоро с рамо игра от колкото с ръка. След днешния мач обаче бразилците започват да ме плашат
kokic1986 написа:TodorT написа::shock:![]()
Чак пък с ръка - по-скоро с рамо игра от колкото с ръка. След днешния мач обаче бразилците започват да ме плашатмного красив и резултатен футбол играят .
И при двете ситуации си беше чиста ръка
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!