Мач №29: Бразилия - Кот д`Ивоар

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Мач №29: Бразилия - Кот д`Ивоар

Мнениеот TodorT » 20 юни 2010 23:30

Е, имаше всичко в този мач: 4 гола, много положения, пасове, дори картони... Та кво стана, Кот Дивоар провокираха "селесао", а накрая Кака бе изгонен.... Иначе очаквана победа за Бразилия 8-)

P.С. Бразилците са си подали над 550 пъти, като 80% от пасовете са били точни 8-)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 юни 2010 23:31

КНДР са по-добри от Кабо Верде, а Португалия направи 0-0 с тях, не трябва да се подценяват корейците, никой не ги знае и може да им изиграе лоша шега на някой....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 20 юни 2010 23:32

Кот д ' Ивоар са най-грубият отбор на световното първенство. При втория гол на Бразилия имаше два пъти игра с ръка. Жълтият картон на Кака беше смешен. Много слаб съдия и много слаби коментатори. И двамата коментатори бяха много зле.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 юни 2010 23:32

:shock: :shock: :shock: Видяхте ли как съдията показа на Фабиано, че го е видял, че е играл с ръка при гола
:o

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 юни 2010 23:33

Botevist_1912 написа:Кот д ' Ивоар са най-грубият отбор на световното първенство. При втория гол на Бразилия имаше два пъти игра с ръка. Жълтият картон на Кака беше смешен. Много слаб съдия и много слаби коментатори. И двамата коментатори бяха много зле.

Как, бе?!? Фабианооооооооо :lol: :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 20 юни 2010 23:34

TodorT написа::shock: :shock: :shock: Видяхте ли как съдията показа на Фабиано, че го е видял, че е играл с ръка при гола

Да и на мен ми направи впечатление .Дадоха го на забавено .Много странно.Мирише май на Сашо Диков :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 20 юни 2010 23:34

TodorT написа::shock: :shock: :shock: Видяхте ли как съдията показа на Фабиано, че го е видял, че е играл с ръка при гола

ДА! Каза му : абе пич игра ли с ръка ,кажи си честно, а Фабиано се закле, че не е пипнал с ръка. :lol: :lol:
Голям артист. :lol:
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 юни 2010 23:35

JackPackage написа:КНДР са по-добри от Кабо Верде, а Португалия направи 0-0 с тях, не трябва да се подценяват корейците, никой не ги знае и може да им изиграе лоша шега на някой....

Да сравняваш различни мачове е възможно най-грешната логика ;) Корейците са доста слаби и това, че бразилците си направиха хубава тренировка срещу тях, не трябва да те заблуждава :!:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 20 юни 2010 23:35

Чак пък с ръка - по-скоро с рамо игра от колкото с ръка. След днешния мач обаче бразилците започват да ме плашат :? много красив и резултатен футбол играят .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 юни 2010 23:36

kokic1986 написа:

Чак пък с ръка - по-скоро с рамо игра от колкото с ръка. След днешния мач обаче бразилците започват да ме плашат :? много красив и резултатен футбол играят .

И при двете ситуации си беше чиста ръка ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “World Cup 2010”