Добре,че се разминаха пловдивските тимове,така може да очакваме един хубав пловдивски финал евентуално.Иначе си мисля,че Векта няма да имат проблеми,докато нашата среща е сблъсък на титани

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Левски-1914 написа:Koq godina sa?
spartaka написа:Чавдар Етрополе-Векта Пловдив и ЦСКА-Спартак Пловдив
Добре,че се разминаха пловдивските тимове,така може да очакваме един хубав пловдивски финал евентуално.Иначе си мисля,че Векта няма да имат проблеми,докато нашата среща е сблъсък на титанимного равностоен мач,но все пак залагам за победа поне в едната среща за Спартак и отстраняване,но ще е много трудно.Някъде бях чул,че е възможно срещите да бъдат предавани пряко от Ринг,някой ако знае нещо по въпроса да сподели?
spartaka написа:Чавдар Етрополе-Векта Пловдив и ЦСКА-Спартак Пловдив
Добре,че се разминаха пловдивските тимове,така може да очакваме един хубав пловдивски финал евентуално.Иначе си мисля,че Векта няма да имат проблеми,докато нашата среща е сблъсък на титанимного равностоен мач,но все пак залагам за победа поне в едната среща за Спартак и отстраняване,но ще е много трудно.Някъде бях чул,че е възможно срещите да бъдат предавани пряко от Ринг,някой ако знае нещо по въпроса да сподели?
kubik написа:Успех на черно-белите от Векта!
............................................................................................................................................................
kubik написа:Успех на черно-белите от Векта!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта