Добре,че се разминаха пловдивските тимове,така може да очакваме един хубав пловдивски финал евентуално.Иначе си мисля,че Векта няма да имат проблеми,докато нашата среща е сблъсък на титани
Изтегленият жребий за полуфиналите при децата - съперниците
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Изтегленият жребий за полуфиналите при децата - съперниците
Чавдар Етрополе-Векта Пловдив и ЦСКА-Спартак Пловдив
Добре,че се разминаха пловдивските тимове,така може да очакваме един хубав пловдивски финал евентуално.Иначе си мисля,че Векта няма да имат проблеми,докато нашата среща е сблъсък на титани
много равностоен мач,но все пак залагам за победа поне в едната среща за Спартак и отстраняване,но ще е много трудно.Някъде бях чул,че е възможно срещите да бъдат предавани пряко от Ринг,някой ако знае нещо по въпроса да сподели?
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
-
Левски-1914
- Контакти:
- vladitol
- Контакти:
Re: Изтегленият жребий за полуфиналите при децата - съперниците
Левски-1914 написа:Koq godina sa?
95
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- nik_bg1
- Контакти:
spartaka написа:Чавдар Етрополе-Векта Пловдив и ЦСКА-Спартак Пловдив
Добре,че се разминаха пловдивските тимове,така може да очакваме един хубав пловдивски финал евентуално.Иначе си мисля,че Векта няма да имат проблеми,докато нашата среща е сблъсък на титанимного равностоен мач,но все пак залагам за победа поне в едната среща за Спартак и отстраняване,но ще е много трудно.Някъде бях чул,че е възможно срещите да бъдат предавани пряко от Ринг,някой ако знае нещо по въпроса да сподели?
Дано ги биете.Успех.
spartaka написа:Чавдар Етрополе-Векта Пловдив и ЦСКА-Спартак Пловдив
Добре,че се разминаха пловдивските тимове,така може да очакваме един хубав пловдивски финал евентуално.Иначе си мисля,че Векта няма да имат проблеми,докато нашата среща е сблъсък на титанимного равностоен мач,но все пак залагам за победа поне в едната среща за Спартак и отстраняване,но ще е много трудно.Някъде бях чул,че е възможно срещите да бъдат предавани пряко от Ринг,някой ако знае нещо по въпроса да сподели?
Приятел бъркаш за Етрополе те са нещо като нови Литекс по-може Спартак да бие ЦСКА
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
-
BuRn_Spider
- Контакти:
da 6te gi davat taka kazaha po ring kato gledah edno predavane
Успех на черно-белите от Векта!
............................................................................................................................................................

............................................................................................................................................................

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
kubik написа:Успех на черно-белите от Векта!
Викаш за какво да пожелаваш успех и на другия пловдивски клуб
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
kubik написа:Успех на черно-белите от Векта!
Ха-ха, а от Векта дали знаят, че са черно-бели?
Желая им успех да спечелят държавното първенство на Векта!
Нали знаеш,че отбора е черно-бял с президент ЛОКОМОТИВЕЦ.
Нали знаеш Митко Джоров как се опита да ''подлее вода'' на Векта срещу Левски на осминафиналите.
Нали знаеш как М.Д отлагаше 3-пъти мача с Локомотив Пловдив.
Нямам нищо против отбора Спартак,ама срещу плужека ДА!
Ще се радвам да се класира Спартак и Векта на финал и Векта да ви отнесе като''куцо пиле домат''

Нали знаеш,че отбора е черно-бял с президент ЛОКОМОТИВЕЦ.
Нали знаеш Митко Джоров как се опита да ''подлее вода'' на Векта срещу Левски на осминафиналите.
Нали знаеш как М.Д отлагаше 3-пъти мача с Локомотив Пловдив.
Нямам нищо против отбора Спартак,ама срещу плужека ДА!
Ще се радвам да се класира Спартак и Векта на финал и Векта да ви отнесе като''куцо пиле домат''

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Върни се в “Футбол - България”