Neron написа:Аз съм за Испания ще ставаме ли световни?
Едно е да искаш, второ е да можеш, трето и четвърто да го направиш. И аз стискам палци за тях и искрено им желая успех, но за да станат шампиони, първо трябва да излезнат от групата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Neron написа:Аз съм за Испания ще ставаме ли световни?
MORSKI написа:aisogludingfioler написа:MORSKI написа:
АХАХАХАА, ДОБРЕ, ДОБРЕ.....
Я виж този клип, приятелю- санким спреш да се излагаш...
Яяяяя, това е отдалеч, не може да е положение.... Няма как да е положение.,...
Нищо, че то дори си влезе![]()
Или з атеб положение е на 2 метра от вратата, право във вратаряСамо тогва е положение...
Оле- мале...
Ти май си любител на нещо в стил скуош, кърлинг и боулинг, но не и футбол
Боже, това не е положение, а гол. Не знам сега кой се излага.Ти наистина наложи нови правила, шут зад центъра вече е положение.
![]()
![]()
Ами ти се зилагаш.. Я си погледни мнението- когато е далечен удар не било положение...
Оле мале.. Ти знаеш ли какво е положение за гол?> Положение е възможност топката да влезе във вратата! А гредата е възможно най-чистото положение!
И я си представи, че Бекъм беше нацелил гредата, а не беше вкарал -- какво това нямаше да е положение ли
MORSKI написа:aisogludingfioler написа:MORSKI написа:
АХАХАХАА, ДОБРЕ, ДОБРЕ.....
Я виж този клип, приятелю- санким спреш да се излагаш...
Яяяяя, това е отдалеч, не може да е положение.... Няма как да е положение.,...
Нищо, че то дори си влезе![]()
Или з атеб положение е на 2 метра от вратата, право във вратаряСамо тогва е положение...
Оле- мале...
Ти май си любител на нещо в стил скуош, кърлинг и боулинг, но не и футбол
Боже, това не е положение, а гол. Не знам сега кой се излага.Ти наистина наложи нови правила, шут зад центъра вече е положение.
![]()
![]()
Ами ти се зилагаш.. Я си погледни мнението- когато е далечен удар не било положение...
Оле мале.. Ти знаеш ли какво е положение за гол?> Положение е възможност топката да влезе във вратата! А гредата е възможно най-чистото положение!
И я си представи, че Бекъм беше нацелил гредата, а не беше вкарал -- какво това нямаше да е положение ли
aisogludingfioler написа:Ти отново блестиш с невероятно въображение. Щом според теб удар, при който има възможност топката да влезе във вратата е положение, то тогава испанците са имали 20 положения, а швейцарците 5-6.

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:След моето мнение - 10 страници, викам си е*аси и дискусията! А то било - кое е положение и кое не е!![]()
![]()
![]()
По този повод - моля незабавно всички голове на Жуниньо Пернамбукано моментално да се изключат от футболната статистика и всички резултати да се преизчислят!
MORSKI написа:ZinedineZidane написа:След моето мнение - 10 страници, викам си е*аси и дискусията! А то било - кое е положение и кое не е!![]()
![]()
![]()
По този повод - моля незабавно всички голове на Жуниньо Пернамбукано моментално да се изключат от футболната статистика и всички резултати да се преизчислят!
Понеже са удари от далеч налиА това НЕ Е ПО ПРАВИЛАТА НА aisogludingfioler
aisogludingfioler написа:Ти си уникално тъп обаче... Има разлика между положение и гол...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта