Мач №16: ИСПАНИЯ- ШВЕЙЦАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Мач №16: ИСПАНИЯ- ШВЕЙЦАРИЯ

Мнениеот Madridist » 16 юни 2010 21:13

Neron написа:Аз съм за Испания ще ставаме ли световни?

Едно е да искаш, второ е да можеш, трето и четвърто да го направиш. И аз стискам палци за тях и искрено им желая успех, но за да станат шампиони, първо трябва да излезнат от групата 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 16 юни 2010 21:14

MORSKI написа:
aisogludingfioler написа:
MORSKI написа:
АХАХАХАА, ДОБРЕ, ДОБРЕ.....
Я виж този клип, приятелю- санким спреш да се излагаш...

Яяяяя, това е отдалеч, не може да е положение.... Няма как да е положение.,...
Нищо, че то дори си влезе :mrgreen:
Или з атеб положение е на 2 метра от вратата, право във вратаря :mrgreen: Само тогва е положение...
Оле- мале...
Ти май си любител на нещо в стил скуош, кърлинг и боулинг, но не и футбол :shock:

Боже, това не е положение, а гол. Не знам сега кой се излага. :lol: Ти наистина наложи нови правила, шут зад центъра вече е положение. :lol: :lol: :lol:

Ами ти се зилагаш.. Я си погледни мнението- когато е далечен удар не било положение...
Оле мале.. Ти знаеш ли какво е положение за гол?> Положение е възможност топката да влезе във вратата! А гредата е възможно най-чистото положение!
И я си представи, че Бекъм беше нацелил гредата, а не беше вкарал -- какво това нямаше да е положение ли :mrgreen:

Ти отново блестиш с невероятно въображение. Щом според теб удар, при който има възможност топката да влезе във вратата е положение, то тогава испанците са имали 20 положения, а швейцарците 5-6. :lol:
Последна промяна от aisogludingfioler на 16 юни 2010 21:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 16 юни 2010 21:18

MORSKI написа:
aisogludingfioler написа:
MORSKI написа:
АХАХАХАА, ДОБРЕ, ДОБРЕ.....
Я виж този клип, приятелю- санким спреш да се излагаш...

Яяяяя, това е отдалеч, не може да е положение.... Няма как да е положение.,...
Нищо, че то дори си влезе :mrgreen:
Или з атеб положение е на 2 метра от вратата, право във вратаря :mrgreen: Само тогва е положение...
Оле- мале...
Ти май си любител на нещо в стил скуош, кърлинг и боулинг, но не и футбол :shock:

Боже, това не е положение, а гол. Не знам сега кой се излага. :lol: Ти наистина наложи нови правила, шут зад центъра вече е положение. :lol: :lol: :lol:

Ами ти се зилагаш.. Я си погледни мнението- когато е далечен удар не било положение...
Оле мале.. Ти знаеш ли какво е положение за гол?> Положение е възможност топката да влезе във вратата! А гредата е възможно най-чистото положение!
И я си представи, че Бекъм беше нацелил гредата, а не беше вкарал -- какво това нямаше да е положение ли :mrgreen:

Съжалявам, обаче ако мислиш, че това е голово положение...тва му се вика да ти вкарат гол без реално голово положние! :!: :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 16 юни 2010 21:24

Испания заслужаваха да спечелят мача.Швейцария така защитно играха,че още малко и щяха да зазидят стена на гол линията.Това беше анти-футбол от тяхна страна.Сега Испания няма много големи шансове за 1 място и май се очертава 1/8 Испания - Бразилия,което не е много добре,защото е в много ранна фаза и първенството ще загуби един от най-добрите отбори.
Последна промяна от LaRgO на 16 юни 2010 21:35, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 юни 2010 21:25

aisogludingfioler написа:Ти отново блестиш с невероятно въображение. Щом според теб удар, при който има възможност топката да влезе във вратата е положение, то тогава испанците са имали 20 положения, а швейцарците 5-6. :lol:

А ти направо преотриваш футбола и обръаш в гроба създателите на тази игра :mrgreen:
Нямам думи,честно...
Щом за теб най-чистото положение във футбола не е положение :mrgreen:

Я разкажи по-подорбоно з атвоите правила и твоята игра :mrgreen: Ще ми е интересно, пъкл и може да станеш известен :mrgreen:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 юни 2010 21:29

Никога не съм приемал такива тези , че като се защитаваш , било антифутбол , било грозно , не знам какво си ... С този защитен начин Гърция стана европейски шампион , а ние тогава , понеже играехме много правилно и открито , отнесохме 9 парцала и бяхме последни от всички :lol: :lol: Днес Швейцария изигра един перфектен тактически мач , като имаха и шанс естествено , но не са били незаслужено ;) Целта оправдава средствата :)
Изображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 16 юни 2010 21:37

След моето мнение - 10 страници, викам си е*аси и дискусията! А то било - кое е положение и кое не е! :lol: :lol: :lol:
По този повод - моля незабавно всички голове на Жуниньо Пернамбукано моментално да се изключат от футболната статистика и всички резултати да се преизчислят!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 юни 2010 21:47

ZinedineZidane написа:След моето мнение - 10 страници, викам си е*аси и дискусията! А то било - кое е положение и кое не е! :lol: :lol: :lol:
По този повод - моля незабавно всички голове на Жуниньо Пернамбукано моментално да се изключат от футболната статистика и всички резултати да се преизчислят!

Понеже са удари от далеч нали :mrgreen: А това НЕ Е ПО ПРАВИЛАТА НА aisogludingfioler :mrgreen:

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 16 юни 2010 22:38

MORSKI написа:
ZinedineZidane написа:След моето мнение - 10 страници, викам си е*аси и дискусията! А то било - кое е положение и кое не е! :lol: :lol: :lol:

Понеже са удари от далеч нали :mrgreen: А това НЕ Е ПО ПРАВИЛАТА НА aisogludingfioler :mrgreen:

Ти си уникално тъп обаче... Има разлика между положение и гол...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 юни 2010 22:50

aisogludingfioler написа:Ти си уникално тъп обаче... Има разлика между положение и гол...

Aйде да не се обиждаме, че за теб да не говоря какъв си... Да твърдиш, че гредата не е положение за гол е малоумно,....
И аз отлично знам разликата между положение и гол- не ми преписвай неща, които не съм казал! Дори с еопиутах да ти обясня преди 2 страници какво значи положение- понеже ти явно си нямаш и грам понятие!

Върни се в “World Cup 2010”