Бижутера написа:няма по-скапано от твойто виждане - тоя не ми харесва, ама и оня не ми харесва....като никой не ти харесва няма да плюваш, който не гласува и не симпатизира значи му е гот!
Говориш пълни безумици! Нямало по-скапано мнение! Как да ми харесват хора, които крадат наред,а управляват държава?
м?
Кое да му харесам на Костов, че окраде България ли? Че переше пари по сделки с БГА Балкан, че беше гъст с Гад зееви ли? Че хората взимаха по 100 дори и по-малко лева заплата ли? И т.н , и т.н..
Кое да му харесвма на царчето? Че още като дойде нарязохме ракетите си ли? Че затворихме 4 блока на централата си ли? И , че от износ на ток скоро ще се наложи да си внасяме? Че си прибра имотите ли? И си присвои още 100 такива, които никога не са били негови...Че Велчев и компания си направиха сумати и имоти край морето ли? И т.н...
Кое да му харесвам на Станишев? То е безумие да харесваш подобно правителство, начело с него, Доганя и царчето...
Я ми кажи кое да харесвам на БАТЕ ТИ бОЙКО? Че през семдица си сменя министрите ли? С кой от кой по-некадърен? Че един ден казва ще намалим ДДС- другия казва- ще го увеличим, третия и той не знае...
Че уж мразел комунистите, а беше бодигард на най-големия комунист и лидер на партията над 20 години ли?
Че го дават 168 часа по телевизията ли, а хората гладуват? Че е бивш шеф на охранитеклна компания, гъст с всички в тъмния бизнес ли? Че работи по т.нар диктаторски принцип- който не е с мен е против мен?

WTF? И така нататък... При все, че е минала само 1 година от управлението му!
И не на последно място- кой ти каза, че не гласувам? М? пак изпъкваш с "гениалната си логика"...
Когато дойде някое кадърно правителство, което да милее за хората, а не за джоба си, тогава ще се олицетвотря с някоя партия- дотогава да се.......