Честит Рожден Ден, БОЙКО!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Честит Рожден Ден, БОЙКО!

Мнениеот Бижутера » 14 юни 2010 12:19

MORSKI написа:
Бижутера написа:коце туряй катинарот, темата вече не е актуална, а и много фенове на станишев се навъдиха...

И къде гфи видя тея фенове на Сатнишев :shock: Или ти го сънуваш :shock:

който не е за бойко, значи е против бойко....прави си изводите кои са срещу бойко...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 юни 2010 13:46

Логиката ти е изключително малоумна, честно...
Аз например не мога да понасям и бате ти бойко,царчето., Станишев и Костов и всички дето крадоха наред през теиз 20 години! ЗА преди тов ане мога да говоря понеже не помня, но от разкази и преди е било същшата помия...Ти си хвали мутресата, може и на заплата да те вземе :lol:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 юни 2010 20:40

няма по-скапано от твойто виждане - тоя не ми харесва, ама и оня не ми харесва....като никой не ти харесва няма да плюваш, който не гласува и не симпатизира значи му е гот!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 юни 2010 22:16

Бижутера написа:няма по-скапано от твойто виждане - тоя не ми харесва, ама и оня не ми харесва....като никой не ти харесва няма да плюваш, който не гласува и не симпатизира значи му е гот!

Говориш пълни безумици! Нямало по-скапано мнение! Как да ми харесват хора, които крадат наред,а управляват държава?
м?
Кое да му харесам на Костов, че окраде България ли? Че переше пари по сделки с БГА Балкан, че беше гъст с Гад зееви ли? Че хората взимаха по 100 дори и по-малко лева заплата ли? И т.н , и т.н..
Кое да му харесвма на царчето? Че още като дойде нарязохме ракетите си ли? Че затворихме 4 блока на централата си ли? И , че от износ на ток скоро ще се наложи да си внасяме? Че си прибра имотите ли? И си присвои още 100 такива, които никога не са били негови...Че Велчев и компания си направиха сумати и имоти край морето ли? И т.н...
Кое да му харесвам на Станишев? То е безумие да харесваш подобно правителство, начело с него, Доганя и царчето...
Я ми кажи кое да харесвам на БАТЕ ТИ бОЙКО? Че през семдица си сменя министрите ли? С кой от кой по-некадърен? Че един ден казва ще намалим ДДС- другия казва- ще го увеличим, третия и той не знае...
Че уж мразел комунистите, а беше бодигард на най-големия комунист и лидер на партията над 20 години ли?
Че го дават 168 часа по телевизията ли, а хората гладуват? Че е бивш шеф на охранитеклна компания, гъст с всички в тъмния бизнес ли? Че работи по т.нар диктаторски принцип- който не е с мен е против мен? :shock: WTF? И така нататък... При все, че е минала само 1 година от управлението му!

И не на последно място- кой ти каза, че не гласувам? М? пак изпъкваш с "гениалната си логика"...

Когато дойде някое кадърно правителство, което да милее за хората, а не за джоба си, тогава ще се олицетвотря с някоя партия- дотогава да се.......

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 юни 2010 23:41

забрави да споменеш Жан Виденов... ;)
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 юни 2010 02:44

Бижутера написа:забрави да споменеш Жан Виденов... ;)

И него да.... Долара падаше и се вдигаше през час... В магазините цените растяха и се вдигаха за часове, т.нар "хиперинфлация"... Хората вземаха по 4,5 долара :shock: Какво си говориш изобщо...

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 юни 2010 17:26

MORSKI написа:
Бижутера написа:няма по-скапано от твойто виждане - тоя не ми харесва, ама и оня не ми харесва....като никой не ти харесва няма да плюваш, който не гласува и не симпатизира значи му е гот!

Говориш пълни безумици! Нямало по-скапано мнение! Как да ми харесват хора, които крадат наред,а управляват държава?
м?
Кое да му харесам на Костов, че окраде България ли? Че переше пари по сделки с БГА Балкан, че беше гъст с Гад зееви ли? Че хората взимаха по 100 дори и по-малко лева заплата ли? И т.н , и т.н..
Кое да му харесвма на царчето? Че още като дойде нарязохме ракетите си ли? Че затворихме 4 блока на централата си ли? И , че от износ на ток скоро ще се наложи да си внасяме? Че си прибра имотите ли? И си присвои още 100 такива, които никога не са били негови...Че Велчев и компания си направиха сумати и имоти край морето ли? И т.н...
Кое да му харесвам на Станишев? То е безумие да харесваш подобно правителство, начело с него, Доганя и царчето...
Я ми кажи кое да харесвам на БАТЕ ТИ бОЙКО? Че през семдица си сменя министрите ли? С кой от кой по-некадърен? Че един ден казва ще намалим ДДС- другия казва- ще го увеличим, третия и той не знае...
Че уж мразел комунистите, а беше бодигард на най-големия комунист и лидер на партията над 20 години ли?
Че го дават 168 часа по телевизията ли, а хората гладуват? Че е бивш шеф на охранитеклна компания, гъст с всички в тъмния бизнес ли? Че работи по т.нар диктаторски принцип- който не е с мен е против мен? :shock: WTF? И така нататък... При все, че е минала само 1 година от управлението му!

И не на последно място- кой ти каза, че не гласувам? М? пак изпъкваш с "гениалната си логика"...

Когато дойде някое кадърно правителство, което да милее за хората, а не за джоба си, тогава ще се олицетвотря с някоя партия- дотогава да се.......

Такова нещо никога не е имало никъде по света, няма сега, няма и да има. Всичко е пари. В съвременния свят няма кой политик да "милее" за дядо Генади от Полско Пъдарево! :roll: :?:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 юни 2010 19:15

еми тогава да не очакват и дядо Генади да милее за тях,...
Още по-малко Александър Коларов!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 юни 2010 19:18

MORSKI написа:еми тогава да не очакват и дядо Генади да милее за тях,...
Още по-малко Александър Коларов!

Никой не го очаква. Ти кво си мислиш, че не знаят, че никой не ги харесва ли? А мислиш ли, че им пука? :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 юни 2010 19:42

На 4 години им запуква :mrgreen:
пък и един наш любим съфорумец ме обвиняваше, та в този ред на мисли е и моя отговор към него 8-)

Върни се в “Свободна зона”