Лефски на къде с тая селекция и отбор?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Лефски на къде с тая селекция и отбор?

Мнениеот msm » 11 яну 2009 11:33

Елите, виждам че от доста време си захапал изявленията на Майкъла и ги пробутваш в различни теми (неестествено за един левскар да харесва мнение на цесекар - защо ли). Какъв е Майкъла сега за да дава оценки - ами никакъв. След като дойдоха новите собственици на армията, явно и той се точеше за някакво местенце там, но не го огря и сега дай да плюем. Ами нека погледнем реално на нещата за които той говори:"Според мен преди всичко е важно да се заложи на инвестиции в детско-юношеската школа, да се стегнат базите. Та на "4-и километър" почти не е пипано от времето, когато аз играех." Новите собственици много ясно заявиха, че след като влязат в пълно владение на клуба, ще започнат постепенно възстановяване на базата и ще обърнат особенно голямо внимание на ДЮШ, но тов не става с вълшебна пръчка а трябва време, а на Майкъла му е много лесно да го натяква сега за да се покаже ,че е много заинтересован.А къде беше той до сега и защо не е направил нищо по въпроса след като му е толкова милно.Но да обвиняваш хора ,които са от един месец в упрвлението за неща които са от преди 20 -30 години е малко тъпичко.
" Сега събраха близо 40 играчи в отбора. Супа ли ще правят от тях?". Сега е трансферен прозорец и на дневен ред е трнсферната политика. Както се вижда процаса тече в пълна сила. Много добре се знае ,че има и дублиращи състави и Майкъла да не се прави на ударен , какво щели да ги правят толкова футболисти. Още повече ,че поне една трета от тях са от юношеския състав на клуба, а няколко човека са само на проби, което не ги прави автоматично състезатели на ЦСКА.
"Чета обаче, че са дадени 550 хиляди евро за Саидходжа и този бека Минев, което не е сериозно" .Какво разбира той от трансфери, за да казва кое е сериозно и кое не? Колко човека е трсферирал той до сега? Трябва ли непременно да се открадне някой добър футболист от по слаб отбор, без пари за да говорим за добра сделка. А какво ще кажат малките отбори по тоя въпрос, които само по този начин могат да си донесат някакво що годе финансово облекчение.
И така нататък. Мога да оспоря всяка негова дума от това изказване, което е плод на някаква може би злоба или подмазвачество - незнам. Но да упрекваш някой в нещо, което току що е започнал да прави ( все едно да кажеш на някой инвенситор който е започнал да прави МОЛ ,и е на основите, защо няма шоколад в магазина) , е изключително глупаво.
А какво ще стане с ЦСКА ще покаже времето и резултатите. Пък тогава ще видим кой е прав и какво е свършил.

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 11 яну 2009 11:46

Абе, добиче, отново ти напомням да прочетеш написа-
ното от Майкъла и да го коментираш! Проумей какво
ви казва един истински фен на ЦСКА, защото горчиво
ще плачете след няколко месеца! Стига си се занима-
вал с Левски. Пусни написаното от Георги Илиев във
вашия форум и помоли видните писачи-чорбари да го
коментират. Обърни се към Албена, цесекарчето, трак-
тора, 1962, армееца, Данчо, Кюстендил и т.п. боклуци - емблематични фигури в армейската палитра!

Inchtall
Контакти:

Мнениеот Inchtall » 11 яну 2009 11:48

barmby написа:чакаи бе батка пак нещо си се объркал (стига с тази дрога ) ЛЕВСКИ е футболен отбор
и взима футболисти , а не 2 автобуса мангали да бачкат на кофите на титаня така че
сори не сме в един бизнес

Точно такъв е случая, пич! "Титаня" сбира хора да изхвърлят синьото желе там където му е мястото. Последната информация от "Титаня" е, че се пускат нови кофи за разделно събиране специално на тоз боклук, за да не цапа полезните отпадъци. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 11 яну 2009 12:06

Към МСМ
За разлика от много от вас, аз съм се състезавал с
тези хора и взаимно уважаваме мнението си.
Само ще напомня, че по темата за базата, ДЮШ и
подготовката на кадри в ЦСКА са взели негативно
отношение и други ведущи фигури във вашия от-
бор, като Емо Костадинов, Христо Стойчков, Йор-
дан Лечков, Стефан Орманджиев, Спас Джеви-
зов, Иво Котев. Не случайно,, че през 2008 година
над 30 переспективни футболисти от различни
формации на школата са я напуснали и са се вклю-
чили в други отбори!
Но мене най-малко ме интересуват проблемите на
Вашия отбор! За да взема отношение бях провоки-
ран от драскачи като Фидел Кастро и с-ие!

Zritel
Контакти:

Мнениеот Zritel » 11 яну 2009 12:20

ЛЕФСКИ НЯМА НУЖДА ОТ СЕЛЕКЦИЯ. ТЯ ОТДАВНА Е ЗАВЪРШЕНА - В ОТБОРА СА ПЕРУКАТА, ЦЕЛИЯТ ИЗПЪЛКОМ , ДИСЦИПЛИНАРНАТА КОМИСИЯ, АПЕЛАТИВНАТА КОМИСИЯ, АРБИТРАЖНАТА КОВИСИЯ, КОМИСИЯТА ПО ЕТИКА НАЧЕЛО С ДРЕБНИЧКИЯ Т.Н. ГЕНЕРАЛ,
ЛИЦЕНЗИОННАТА КОМИСИЯ НАЧЕЛО С ОНЯ С НИСКОТО ЧЕЛО, СЪДИЙСКАТА КОМИСИЯ - ВСЕ НАРОД ЗА ДВА ОТБОРА.
ЧЕ И РЕЗУЛТАТИТЕ ИМ СА ПО-ДОБРИ ОТ ТЕЗИ НА ЛЕФСКИ В ЕВРОПАТА, КЪДЕТО НЕ МОГАТ ДА ИГРАЯТ ЗА ЛЕФСКИ.....
1 : 17

barmby
Контакти:

Мнениеот barmby » 11 яну 2009 12:21

Inchtall написа:
barmby написа:чакаи бе батка пак нещо си се объркал (стига с тази дрога ) ЛЕВСКИ е футболен отбор
и взима футболисти , а не 2 автобуса мангали да бачкат на кофите на титаня така че
сори не сме в един бизнес

Точно такъв е случая, пич! "Титаня" сбира хора да изхвърлят синьото желе там където му е мястото. Последната информация от "Титаня" е, че се пускат нови кофи за разделно събиране специално на тоз боклук, за да не цапа полезните отпадъци. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quot

Еми точно де щом клошар като тебе го потвърждава значи е верно, а след желето можеш да им лъснеш маратонките
(е добре може да пратите някои от новите клошари)

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 11 яну 2009 12:31

stefanuk написа:абе не6тасници ако не е петков вие ще изпадните бе.за каква селекциа ми говорите.аре гледаите си гонзо и си го начукаите отзад

Прасе, ние Гонзо си го гледаме, защотко всеки път ви опъва!!! И тази пролет пак ще ви го фукне!!! Ама на вас явно ви харесва, стана ви навик!!!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 11 яну 2009 12:51

elit написа:Към МСМ
За разлика от много от вас, аз съм се състезавал с
тези хора и взаимно уважаваме мнението си.
Само ще напомня, че по темата за базата, ДЮШ и
подготовката на кадри в ЦСКА са взели негативно
отношение и други ведущи фигури във вашия от-
бор, като Емо Костадинов, Христо Стойчков, Йор-
дан Лечков, Стефан Орманджиев, Спас Джеви-
зов, Иво Котев. Не случайно,, че през 2008 година
над 30 переспективни футболисти от различни
формации на школата са я напуснали и са се вклю-
чили в други отбори!
Но мене най-малко ме интересуват проблемите на
Вашия отбор! За да взема отношение бях провоки-
ран от драскачи като Фидел Кастро и с-ие!

Ами нали точно това ти написах и аз, че всеки взима отношение, но никой не действа. Точно заради такива отношения, без каквито и да било действия се стигна до това състояние на спорта . Мисля ,че много се навъдиха критиците които само чакат някой да извади някакви пари, и ако не и обърне внимание започват да плюят. Да не би Орманджиев, Лечков и с-ие да са дали некой лев за този клуб. Но да критикуват могат, защото не и струва нищо.

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 11 яну 2009 13:09

Abe toia "fidel kastro",deto tva mu e sigurno 10-ti variant na imeto,ne go li razbrahte che e super tupo lape i ne biva da mu se obrushta vnimanie.Samo zabelejete,kak edin takuv zabavno prost pubertet puska edna povtariashta se tema i zapochva porednoto psuvane.Vuv foruma cari pulna seliania.Ako iskate,OK,produljavaite.Az poveche rabota tuk niamam.Inache vse pak,da si znaiat chorbarite-na prolet pak Gonzo-za 16-ti put!!!
Save Ukraine!

Върни се в “ЦСКА”