Елите, виждам че от доста време си захапал изявленията на Майкъла и ги пробутваш в различни теми (неестествено за един левскар да харесва мнение на цесекар - защо ли). Какъв е Майкъла сега за да дава оценки - ами никакъв. След като дойдоха новите собственици на армията, явно и той се точеше за някакво местенце там, но не го огря и сега дай да плюем. Ами нека погледнем реално на нещата за които той говори:"Според мен преди всичко е важно да се заложи на инвестиции в детско-юношеската школа, да се стегнат базите. Та на "4-и километър" почти не е пипано от времето, когато аз играех." Новите собственици много ясно заявиха, че след като влязат в пълно владение на клуба, ще започнат постепенно възстановяване на базата и ще обърнат особенно голямо внимание на ДЮШ, но тов не става с вълшебна пръчка а трябва време, а на Майкъла му е много лесно да го натяква сега за да се покаже ,че е много заинтересован.А къде беше той до сега и защо не е направил нищо по въпроса след като му е толкова милно.Но да обвиняваш хора ,които са от един месец в упрвлението за неща които са от преди 20 -30 години е малко тъпичко.
" Сега събраха близо 40 играчи в отбора. Супа ли ще правят от тях?". Сега е трансферен прозорец и на дневен ред е трнсферната политика. Както се вижда процаса тече в пълна сила. Много добре се знае ,че има и дублиращи състави и Майкъла да не се прави на ударен , какво щели да ги правят толкова футболисти. Още повече ,че поне една трета от тях са от юношеския състав на клуба, а няколко човека са само на проби, което не ги прави автоматично състезатели на ЦСКА.
"Чета обаче, че са дадени 550 хиляди евро за Саидходжа и този бека Минев, което не е сериозно" .Какво разбира той от трансфери, за да казва кое е сериозно и кое не? Колко човека е трсферирал той до сега? Трябва ли непременно да се открадне някой добър футболист от по слаб отбор, без пари за да говорим за добра сделка. А какво ще кажат малките отбори по тоя въпрос, които само по този начин могат да си донесат някакво що годе финансово облекчение.
И така нататък. Мога да оспоря всяка негова дума от това изказване, което е плод на някаква може би злоба или подмазвачество - незнам. Но да упрекваш някой в нещо, което току що е започнал да прави ( все едно да кажеш на някой инвенситор който е започнал да прави МОЛ ,и е на основите, защо няма шоколад в магазина) , е изключително глупаво.
А какво ще стане с ЦСКА ще покаже времето и резултатите. Пък тогава ще видим кой е прав и какво е свършил.
Лефски на къде с тая селекция и отбор?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лефски на къде с тая селекция и отбор?
Абе, добиче, отново ти напомням да прочетеш написа-
ното от Майкъла и да го коментираш! Проумей какво
ви казва един истински фен на ЦСКА, защото горчиво
ще плачете след няколко месеца! Стига си се занима-
вал с Левски. Пусни написаното от Георги Илиев във
вашия форум и помоли видните писачи-чорбари да го
коментират. Обърни се към Албена, цесекарчето, трак-
тора, 1962, армееца, Данчо, Кюстендил и т.п. боклуци - емблематични фигури в армейската палитра!
ното от Майкъла и да го коментираш! Проумей какво
ви казва един истински фен на ЦСКА, защото горчиво
ще плачете след няколко месеца! Стига си се занима-
вал с Левски. Пусни написаното от Георги Илиев във
вашия форум и помоли видните писачи-чорбари да го
коментират. Обърни се към Албена, цесекарчето, трак-
тора, 1962, армееца, Данчо, Кюстендил и т.п. боклуци - емблематични фигури в армейската палитра!
barmby написа:чакаи бе батка пак нещо си се объркал (стига с тази дрога ) ЛЕВСКИ е футболен отбор
и взима футболисти , а не 2 автобуса мангали да бачкат на кофите на титаня така че
сори не сме в един бизнес
Точно такъв е случая, пич! "Титаня" сбира хора да изхвърлят синьото желе там където му е мястото. Последната информация от "Титаня" е, че се пускат нови кофи за разделно събиране специално на тоз боклук, за да не цапа полезните отпадъци.

Към МСМ
За разлика от много от вас, аз съм се състезавал с
тези хора и взаимно уважаваме мнението си.
Само ще напомня, че по темата за базата, ДЮШ и
подготовката на кадри в ЦСКА са взели негативно
отношение и други ведущи фигури във вашия от-
бор, като Емо Костадинов, Христо Стойчков, Йор-
дан Лечков, Стефан Орманджиев, Спас Джеви-
зов, Иво Котев. Не случайно,, че през 2008 година
над 30 переспективни футболисти от различни
формации на школата са я напуснали и са се вклю-
чили в други отбори!
Но мене най-малко ме интересуват проблемите на
Вашия отбор! За да взема отношение бях провоки-
ран от драскачи като Фидел Кастро и с-ие!
чили в други отбори!
ЛЕФСКИ НЯМА НУЖДА ОТ СЕЛЕКЦИЯ. ТЯ ОТДАВНА Е ЗАВЪРШЕНА - В ОТБОРА СА ПЕРУКАТА, ЦЕЛИЯТ ИЗПЪЛКОМ , ДИСЦИПЛИНАРНАТА КОМИСИЯ, АПЕЛАТИВНАТА КОМИСИЯ, АРБИТРАЖНАТА КОВИСИЯ, КОМИСИЯТА ПО ЕТИКА НАЧЕЛО С ДРЕБНИЧКИЯ Т.Н. ГЕНЕРАЛ,
ЛИЦЕНЗИОННАТА КОМИСИЯ НАЧЕЛО С ОНЯ С НИСКОТО ЧЕЛО, СЪДИЙСКАТА КОМИСИЯ - ВСЕ НАРОД ЗА ДВА ОТБОРА.
ЧЕ И РЕЗУЛТАТИТЕ ИМ СА ПО-ДОБРИ ОТ ТЕЗИ НА ЛЕФСКИ В ЕВРОПАТА, КЪДЕТО НЕ МОГАТ ДА ИГРАЯТ ЗА ЛЕФСКИ.....
1 : 17
ЛИЦЕНЗИОННАТА КОМИСИЯ НАЧЕЛО С ОНЯ С НИСКОТО ЧЕЛО, СЪДИЙСКАТА КОМИСИЯ - ВСЕ НАРОД ЗА ДВА ОТБОРА.
ЧЕ И РЕЗУЛТАТИТЕ ИМ СА ПО-ДОБРИ ОТ ТЕЗИ НА ЛЕФСКИ В ЕВРОПАТА, КЪДЕТО НЕ МОГАТ ДА ИГРАЯТ ЗА ЛЕФСКИ.....
1 : 17
Inchtall написа:barmby написа:чакаи бе батка пак нещо си се объркал (стига с тази дрога ) ЛЕВСКИ е футболен отбор
и взима футболисти , а не 2 автобуса мангали да бачкат на кофите на титаня така че
сори не сме в един бизнес
Точно такъв е случая, пич! "Титаня" сбира хора да изхвърлят синьото желе там където му е мястото. Последната информация от "Титаня" е, че се пускат нови кофи за разделно събиране специално на тоз боклук, за да не цапа полезните отпадъци.

Еми точно де щом клошар като тебе го потвърждава значи е верно, а след желето можеш да им лъснеш маратонките
(е добре може да пратите някои от новите клошари)
stefanuk написа:абе не6тасници ако не е петков вие ще изпадните бе.за каква селекциа ми говорите.аре гледаите си гонзо и си го начукаите отзад
Прасе, ние Гонзо си го гледаме, защотко всеки път ви опъва!!! И тази пролет пак ще ви го фукне!!! Ама на вас явно ви харесва, стана ви навик!!!
elit написа:Към МСМ
чили в други отбори!
Ами нали точно това ти написах и аз, че всеки взима отношение, но никой не действа. Точно заради такива отношения, без каквито и да било действия се стигна до това състояние на спорта . Мисля ,че много се навъдиха критиците които само чакат някой да извади някакви пари, и ако не и обърне внимание започват да плюят. Да не би Орманджиев, Лечков и с-ие да са дали некой лев за този клуб. Но да критикуват могат, защото не и струва нищо.
Abe toia "fidel kastro",deto tva mu e sigurno 10-ti variant na imeto,ne go li razbrahte che e super tupo lape i ne biva da mu se obrushta vnimanie.Samo zabelejete,kak edin takuv zabavno prost pubertet puska edna povtariashta se tema i zapochva porednoto psuvane.Vuv foruma cari pulna seliania.Ako iskate,OK,produljavaite.Az poveche rabota tuk niamam.Inache vse pak,da si znaiat chorbarite-na prolet pak Gonzo-za 16-ti put!!!
Save Ukraine!
Към поредна титла