Очертава се мрачно "синьо" бъдеще за БГ футбол
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Очертава се мрачно "синьо" бъдеще за БГ футбол
Говедата в БФС ще продължат да убиват футбола в България.КЕНЕФСКИ е шампион,но му пожелавам пак да стане ЕВРОИДИОТ,този път искам да отпаднат от малтийски или лихтенщайнски отбор.

много подуянски ГОВЕДА БРЕ,за вас родопа няма ли? КУР ЗА ЛЕФСКИ
Greenway написа:Говедата в БФС ще продължат да убиват футбола в България.КЕНЕФСКИ е шампион,но му пожелавам пак да стане ЕВРОИДИОТ,този път искам да отпаднат от малтийски или лихтенщайнски отбор.
А на вас ви желаем морски шарани така да водите до 80 мин. с 2:0 и накрая отбора като се стегне и да ви ебе за 7-8 мин...
- da-vi eba sini-gov
ei sin pedal maikati tyrkinai deba tvoita maika sakata ,kazaxti 4e bog te nakazal da si sakat shto imash mnogo zloba v teb ,dono oshte ppo silno te nakji maikati deiba podyenska -smart na takiva predateli na bg
edin jivot ,edna borba, edin otbor , tova e C S K A
da-vi *** sini-gov написа:ei sin pedal maikati tyrkinai deba tvoita maika sakata ,kazaxti 4e bog te nakazal da si sakat shto imash mnogo zloba v teb ,dono oshte ppo silno te nakji maikati deiba podyenska -smart na takiva predateli na bg
Не знам дали аз имам злоба, но ти със сигурност имаш такава... жалко прасе...
Добре бе, нали божков е говедо, продал титлата преди 2 години и тн, един от конспирацията срещу цура. Що го искате бе, шизофреници? Та ако е говедо нали ще ви разкатае фамилиите много повече от михайлов, щото михайлов е тих и кротък, а божков не е? Мазохим, шизофрения или сте просто тъпи и нищо от това не е вярно?
няма да казвам на кой отбор съм превържник за да може всички да сипете помия ама ще ви кажа че пак делите националния на ЛЕВСКИ и ЦСКА МАЛОУМНИЦИ ТАКИВА тук става въпрос за България и според мен наи правилния треньор за България е чужденец ама ако не е то това е Мъри никой друг до сега не се е осмелявал да се опъне на така наречените ни "ЗВЕЗДИ" освен него точно за това го харесвам.
АБЕ МАЛОУМНИ ТВАРИ ТАКИВА, мислите ли че Бате ви Наско го ебе кой от кой отбор е?!? Той си гледа личната изгода, тъпи свински, закостенели, селски мозъчета такива! И аз не го искам никъде, и аз искам чужд треньор за Националния, НО НЯМА, няма защото така се печелят пари, тъпаци такива. И се печелят от всички в кюпа, без значение дали са от Левски, ЦСКА или Ташакспорт Кърджали.И който и да е на мястото на "Перуката" пак ще е същото.А на Черепа му забраниха от EC da se показва на ляво и на дясно защото е доказан престъпник и мафиот, а и да не беше цялата тая история, той няма изгода защото си печели много повече от неговия си"бизнес" та да се занимава с БФС.Иначе си спомням как го хранихте,като ви беше президенче, пък сега го искате за шеф на БФС...Болни жалки мозъци, каквото ви се каже по телевизията и радиото, от някой който уж е червен,но иначе пише каквото му дадат за да не яде лайна и да живее нормално, веднага му се връзвате.Е а дано Томов ви е президент още 1000 години, на наще дребни тъпаци им пожелавам същото, само че с Батков, който по нищо не се различава от Лупи.Олигофрени... супер, нека ходим да протестираме на 14-ти, но какво от това като вие неграмотни, олигофрени, малки сте бъдещето на страната ни...Келемета. Писна ми от малки лайна които сипят обиди и псувни по отборите и кой ли не. Искам веднъж това което го пишете да го кажете пред родителите си, отидете и цитирайте всичко пред майка си, поне веднъж, да ви видя как ще се чувствате, малки, малоумни комплексърчета такива...НЯМА ВЪЗПИТАНИЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА!
П.П. Извинявам се за грубия език, дано така текста по-горе, е по-достъпен за хората към които е насочен.
П.П. Извинявам се за грубия език, дано така текста по-горе, е по-достъпен за хората към които е насочен.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
McLovin написа:АБЕ МАЛОУМНИ ТВАРИ ТАКИВА, мислите ли че Бате ви Наско го ебе кой от кой отбор е?!? Той си гледа личната изгода, тъпи свински, закостенели, селски мозъчета такива! И аз не го искам никъде, и аз искам чужд треньор за Националния, НО НЯМА, няма защото така се печелят пари, тъпаци такива. И се печелят от всички в кюпа, без значение дали са от Левски, ЦСКА или Ташакспорт Кърджали.И който и да е на мястото на "Перуката" пак ще е същото.А на Черепа му забраниха от EC da se показва на ляво и на дясно защото е доказан престъпник и мафиот, а и да не беше цялата тая история, той няма изгода защото си печели много повече от неговия си"бизнес" та да се занимава с БФС.Иначе си спомням как го хранихте,като ви беше президенче, пък сега го искате за шеф на БФС...Болни жалки мозъци, каквото ви се каже по телевизията и радиото, от някой който уж е червен,но иначе пише каквото му дадат за да не яде лайна и да живее нормално, веднага му се връзвате.Е а дано Томов ви е президент още 1000 години, на наще дребни тъпаци им пожелавам същото, само че с Батков, който по нищо не се различава от Лупи.Олигофрени... супер, нека ходим да протестираме на 14-ти, но какво от това като вие неграмотни, олигофрени, малки сте бъдещето на страната ни...Келемета. Писна ми от малки лайна които сипят обиди и псувни по отборите и кой ли не. Искам веднъж това което го пишете да го кажете пред родителите си, отидете и цитирайте всичко пред майка си, поне веднъж, да ви видя как ще се чувствате, малки, малоумни комплексърчета такива...НЯМА ВЪЗПИТАНИЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА!
Въздържай се да отправяш епитети към хора, които не познаваш! Първо чети - после коментирай!
Къде по дяволите видя, че искам Божков за президент!??!
Казах само, че преизбирането на Перуката е предрешено
Както и това, че същия този Михайлов заедно с приятелчетата си Наско, Данчо и другите другарчета от изпълкома си пълнят гушите за сметка на българския футбол и истинските български фенове. Обаче на вас ви замазаха очичките като ви пратиха служебно в квалификациите за ШЛ и сега сте доволни. Сега ще си назначат слушкото Стоилов за национален треньор и пак ще чакаме светлото бъдеще... до мача с Ейре или ГрузияСлед отказа на В. Божков да се кандидатира за шеф на БФС изборът изглежда предрешен
p.s. Сигурно съм по-възрастен и със сигурност съм по-грамотен от теб

Върни се в “Футбол - България”