Очертава се мрачно "синьо" бъдеще за БГ футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Greenway

Re: Очертава се мрачно "синьо" бъдеще за БГ футбол

Мнениеот Greenway » 10 яну 2009 17:49

Говедата в БФС ще продължат да убиват футбола в България.КЕНЕФСКИ е шампион,но му пожелавам пак да стане ЕВРОИДИОТ,този път искам да отпаднат от малтийски или лихтенщайнски отбор.
Изображение

liverpul1

Мнениеот liverpul1 » 10 яну 2009 18:06

много подуянски ГОВЕДА БРЕ,за вас родопа няма ли? КУР ЗА ЛЕФСКИ

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 10 яну 2009 18:15

Greenway написа:Говедата в БФС ще продължат да убиват футбола в България.КЕНЕФСКИ е шампион,но му пожелавам пак да стане ЕВРОИДИОТ,този път искам да отпаднат от малтийски или лихтенщайнски отбор.

А на вас ви желаем морски шарани така да водите до 80 мин. с 2:0 и накрая отбора като се стегне и да ви ебе за 7-8 мин...

Потребителски аватар
da-vi eba sini-gov

Мнениеот da-vi eba sini-gov » 10 яну 2009 18:21

ei sin pedal maikati tyrkinai deba tvoita maika sakata ,kazaxti 4e bog te nakazal da si sakat shto imash mnogo zloba v teb ,dono oshte ppo silno te nakji maikati deiba podyenska -smart na takiva predateli na bg
edin jivot ,edna borba, edin otbor , tova e C S K A

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 10 яну 2009 18:25

da-vi *** sini-gov написа:ei sin pedal maikati tyrkinai deba tvoita maika sakata ,kazaxti 4e bog te nakazal da si sakat shto imash mnogo zloba v teb ,dono oshte ppo silno te nakji maikati deiba podyenska -smart na takiva predateli na bg

Не знам дали аз имам злоба, но ти със сигурност имаш такава... жалко прасе...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 яну 2009 18:27

Добре бе, нали божков е говедо, продал титлата преди 2 години и тн, един от конспирацията срещу цура. Що го искате бе, шизофреници? Та ако е говедо нали ще ви разкатае фамилиите много повече от михайлов, щото михайлов е тих и кротък, а божков не е? Мазохим, шизофрения или сте просто тъпи и нищо от това не е вярно?

AXE
Контакти:

Мнениеот AXE » 10 яну 2009 19:18

няма да казвам на кой отбор съм превържник за да може всички да сипете помия ама ще ви кажа че пак делите националния на ЛЕВСКИ и ЦСКА МАЛОУМНИЦИ ТАКИВА тук става въпрос за България и според мен наи правилния треньор за България е чужденец ама ако не е то това е Мъри никой друг до сега не се е осмелявал да се опъне на така наречените ни "ЗВЕЗДИ" освен него точно за това го харесвам.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 10 яну 2009 19:37

АБЕ МАЛОУМНИ ТВАРИ ТАКИВА, мислите ли че Бате ви Наско го ебе кой от кой отбор е?!? Той си гледа личната изгода, тъпи свински, закостенели, селски мозъчета такива! И аз не го искам никъде, и аз искам чужд треньор за Националния, НО НЯМА, няма защото така се печелят пари, тъпаци такива. И се печелят от всички в кюпа, без значение дали са от Левски, ЦСКА или Ташакспорт Кърджали.И който и да е на мястото на "Перуката" пак ще е същото.А на Черепа му забраниха от EC da se показва на ляво и на дясно защото е доказан престъпник и мафиот, а и да не беше цялата тая история, той няма изгода защото си печели много повече от неговия си"бизнес" та да се занимава с БФС.Иначе си спомням как го хранихте,като ви беше президенче, пък сега го искате за шеф на БФС...Болни жалки мозъци, каквото ви се каже по телевизията и радиото, от някой който уж е червен,но иначе пише каквото му дадат за да не яде лайна и да живее нормално, веднага му се връзвате.Е а дано Томов ви е президент още 1000 години, на наще дребни тъпаци им пожелавам същото, само че с Батков, който по нищо не се различава от Лупи.Олигофрени... супер, нека ходим да протестираме на 14-ти, но какво от това като вие неграмотни, олигофрени, малки сте бъдещето на страната ни...Келемета. Писна ми от малки лайна които сипят обиди и псувни по отборите и кой ли не. Искам веднъж това което го пишете да го кажете пред родителите си, отидете и цитирайте всичко пред майка си, поне веднъж, да ви видя как ще се чувствате, малки, малоумни комплексърчета такива...НЯМА ВЪЗПИТАНИЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА!
П.П. Извинявам се за грубия език, дано така текста по-горе, е по-достъпен за хората към които е насочен.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 10 яну 2009 20:50

McLovin написа:АБЕ МАЛОУМНИ ТВАРИ ТАКИВА, мислите ли че Бате ви Наско го ебе кой от кой отбор е?!? Той си гледа личната изгода, тъпи свински, закостенели, селски мозъчета такива! И аз не го искам никъде, и аз искам чужд треньор за Националния, НО НЯМА, няма защото така се печелят пари, тъпаци такива. И се печелят от всички в кюпа, без значение дали са от Левски, ЦСКА или Ташакспорт Кърджали.И който и да е на мястото на "Перуката" пак ще е същото.А на Черепа му забраниха от EC da se показва на ляво и на дясно защото е доказан престъпник и мафиот, а и да не беше цялата тая история, той няма изгода защото си печели много повече от неговия си"бизнес" та да се занимава с БФС.Иначе си спомням как го хранихте,като ви беше президенче, пък сега го искате за шеф на БФС...Болни жалки мозъци, каквото ви се каже по телевизията и радиото, от някой който уж е червен,но иначе пише каквото му дадат за да не яде лайна и да живее нормално, веднага му се връзвате.Е а дано Томов ви е президент още 1000 години, на наще дребни тъпаци им пожелавам същото, само че с Батков, който по нищо не се различава от Лупи.Олигофрени... супер, нека ходим да протестираме на 14-ти, но какво от това като вие неграмотни, олигофрени, малки сте бъдещето на страната ни...Келемета. Писна ми от малки лайна които сипят обиди и псувни по отборите и кой ли не. Искам веднъж това което го пишете да го кажете пред родителите си, отидете и цитирайте всичко пред майка си, поне веднъж, да ви видя как ще се чувствате, малки, малоумни комплексърчета такива...НЯМА ВЪЗПИТАНИЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА!
П.П. Извинявам се за грубия език, дано така текста по-горе, е по-достъпен за хората към които е насочен.

Въздържай се да отправяш епитети към хора, които не познаваш! Първо чети - после коментирай!
Къде по дяволите видя, че искам Божков за президент!??!
Казах само, че преизбирането на Перуката е предрешено
След отказа на В. Божков да се кандидатира за шеф на БФС изборът изглежда предрешен
Както и това, че същия този Михайлов заедно с приятелчетата си Наско, Данчо и другите другарчета от изпълкома си пълнят гушите за сметка на българския футбол и истинските български фенове. Обаче на вас ви замазаха очичките като ви пратиха служебно в квалификациите за ШЛ и сега сте доволни. Сега ще си назначат слушкото Стоилов за национален треньор и пак ще чакаме светлото бъдеще... до мача с Ейре или Грузия
p.s. Сигурно съм по-възрастен и със сигурност съм по-грамотен от теб :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”