Ботев и Металик се разбраха, пловдивчани започват от В група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев и Металик се разбраха, пловдивчани започват от В група
Без Селския в селската група ?! Толкова ли не може БФС да даде едно място в Б група ,за срамната си безучастност спрямо Христолов !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- botev_1912
- Контакти:
PFCB написа:Абе всъщност няма значение кой къде се е преместил и кой с кого се е обединил. Нали отбора се казва Локомотив, екипът му е черно-бяло райе, играе домакинските си мачове на стадион "Локомотив" в парк Лаута, град Пловдив, феновете го приемат за "своя" отбор, "приел" е историята на "истинския" Локомотив Пловдив. Какъв е проблема ? Нали на стадиона се веят знамена, на които пише "Локо", а не документи на които пише, че Велбъжд се е преместил в Пловдив. Всеки се оправя както може...
Е как няма да ги подкрепяш мурагвелковците като знаеш че хората все още помнят Олимпик - Берое - Галата!
Ей ц*гани обръщам се към Вас в нашия форум понеже знам, че го четете повече отколкото вашия!
Като ви гледам селекцията май догодина ще бъдем пак в една група!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
rump_shaker написа:Trip написа:
Прав си и ти, от правна гледна точка. Но на мен винаги ми се струва, че приемствеността е във феновете, а не в дружествата. Собствениците се сменят, футболистите, емблемите, стадионите, името дори, всичко. И винаги ще си смятам новия Ботев за същия стар Ботев, новото Локо за "моето" си Локо, Велбъжд за Велбъжд 1919 и т.н. Все пак съзнанието на феновете е единствената константа в историята не един отбор
Така е!
ТАКА Е, наистина!
Айде стга вече с това Велбъжд ли е Локо ли е: Ботев ли е, Металик ли е и кво къде пишело.
НАПРЕД КАНАРИИИИ!!!!
- ace_ventura
- Контакти:
Догодина май дербито на Пловдив се завръща

Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.
ace_ventura написа:Догодина май дербито на Пловдив се завръща![]()
![]()

И как ще стане тая, да не би Металик Сопот да вземе лиценза на някой от А група
Сега сериозно, пич ти за нашето оставане не бери грижа 5-6 място няма да са ни проблем, виж вашето влизане от В в Б не ми е ясно как решихте че е безпроблемно при положение че изобщо нямате представа кви играчи ще играят при вас и дали ще успеете да сглобите що годе добър отбор
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
loko2004 написа:ace_ventura написа:Догодина май дербито на Пловдив се завръща![]()
![]()
![]()
И как ще стане тая, да не би Металик Сопот да вземе лиценза на някой от А група
Сега сериозно, пич ти за нашето оставане не бери грижа 5-6 място няма да са ни проблем, виж вашето влизане от В в Б не ми е ясно как решихте че е безпроблемно при положение че изобщо нямате представа кви играчи ще играят при вас и дали ще успеете да сглобите що годе добър отбор
Както и на полусезона Шенсой говореше че под 6 място няма как да завършите, а накрая тряяше да купите 2 мача, за да останете изобщо? Да не говорим, че единственото ви класно попълнение от зимата - Дембеле - вече го пробутахте на Левски...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Както и на полусезона Шенсой говореше че под 6 място няма как да завършите, а накрая тряяше да купите 2 мача, за да останете изобщо? Да не говорим, че единственото ви класно попълнение от зимата - Дембеле - вече го пробутахте на Левски...
Пролетта имаме 24 т. виж колко отбора имат повече от нас 4-5

Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
Аз не ви бера грижа, просто забелязвам много от вашите, които са тук и берат грижа за нас 

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Аз не ви бера грижа, просто забелязвам много от вашите, които са тук и берат грижа за нас
Ами то си е за притеснение вашето положение дори и за нас

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
loko2004 написа:veseo написа:Аз не ви бера грижа, просто забелязвам много от вашите, които са тук и берат грижа за нас
Ами то си е за притеснение вашето положение дори и за настоку виж се замотате из селските девизии повечко време и ще трябва да се молим на жребия за купата да има някое дерби
Ти тези неща сам ли си ги мислиш? Да не стане още догодина да има дерби с вас

Не натискайте ТУК!