Ботев и Металик се разбраха, пловдивчани започват от В група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Ботев и Металик се разбраха, пловдивчани започват от В група

Мнениеот stefani » 10 юни 2010 23:24

Без Селския в селската група ?! Толкова ли не може БФС да даде едно място в Б група ,за срамната си безучастност спрямо Христолов !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 10 юни 2010 23:31

PFCB написа:Абе всъщност няма значение кой къде се е преместил и кой с кого се е обединил. Нали отбора се казва Локомотив, екипът му е черно-бяло райе, играе домакинските си мачове на стадион "Локомотив" в парк Лаута, град Пловдив, феновете го приемат за "своя" отбор, "приел" е историята на "истинския" Локомотив Пловдив. Какъв е проблема ? Нали на стадиона се веят знамена, на които пише "Локо", а не документи на които пише, че Велбъжд се е преместил в Пловдив. Всеки се оправя както може...

Е как няма да ги подкрепяш мурагвелковците като знаеш че хората все още помнят Олимпик - Берое - Галата!

Ей ц*гани обръщам се към Вас в нашия форум понеже знам, че го четете повече отколкото вашия!
Като ви гледам селекцията май догодина ще бъдем пак в една група!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 11 юни 2010 00:49

rump_shaker написа:
Trip написа:
Прав си и ти, от правна гледна точка. Но на мен винаги ми се струва, че приемствеността е във феновете, а не в дружествата. Собствениците се сменят, футболистите, емблемите, стадионите, името дори, всичко. И винаги ще си смятам новия Ботев за същия стар Ботев, новото Локо за "моето" си Локо :), Велбъжд за Велбъжд 1919 и т.н. Все пак съзнанието на феновете е единствената константа в историята не един отбор ;)

Така е!

ТАКА Е, наистина!

Айде стга вече с това Велбъжд ли е Локо ли е: Ботев ли е, Металик ли е и кво къде пишело.

НАПРЕД КАНАРИИИИ!!!!

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 11 юни 2010 01:21

Догодина май дербито на Пловдив се завръща :) :) :)
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 11 юни 2010 08:28

ace_ventura написа:Догодина май дербито на Пловдив се завръща :) :) :)

:)

И как ще стане тая, да не би Металик Сопот да вземе лиценза на някой от А група

Сега сериозно, пич ти за нашето оставане не бери грижа 5-6 място няма да са ни проблем, виж вашето влизане от В в Б не ми е ясно как решихте че е безпроблемно при положение че изобщо нямате представа кви играчи ще играят при вас и дали ще успеете да сглобите що годе добър отбор
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 11 юни 2010 09:01

loko2004 написа:
ace_ventura написа:Догодина май дербито на Пловдив се завръща :) :) :)

:)

И как ще стане тая, да не би Металик Сопот да вземе лиценза на някой от А група

Сега сериозно, пич ти за нашето оставане не бери грижа 5-6 място няма да са ни проблем, виж вашето влизане от В в Б не ми е ясно как решихте че е безпроблемно при положение че изобщо нямате представа кви играчи ще играят при вас и дали ще успеете да сглобите що годе добър отбор

Както и на полусезона Шенсой говореше че под 6 място няма как да завършите, а накрая тряяше да купите 2 мача, за да останете изобщо? Да не говорим, че единственото ви класно попълнение от зимата - Дембеле - вече го пробутахте на Левски...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 11 юни 2010 09:25

veseo написа:Както и на полусезона Шенсой говореше че под 6 място няма как да завършите, а накрая тряяше да купите 2 мача, за да останете изобщо? Да не говорим, че единственото ви класно попълнение от зимата - Дембеле - вече го пробутахте на Левски...

Пролетта имаме 24 т. виж колко отбора имат повече от нас 4-5 ;) пак ви казвам за нашето представяне не берете грижа подготовката не е почнала както продадохме Гарра и Данчо така и ще привлечем нови като тях, концентрирайте се след като се слеете с Металик вие какви играчи ще вземете и какви таланти ще се навият да ритат в В група и дали ще имат класата да ви вкарат от първи опит в Б
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 11 юни 2010 09:30

Аз не ви бера грижа, просто забелязвам много от вашите, които са тук и берат грижа за нас ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 11 юни 2010 09:46

veseo написа:Аз не ви бера грижа, просто забелязвам много от вашите, които са тук и берат грижа за нас ;)

Ами то си е за притеснение вашето положение дори и за нас :) току виж се замотате из селските девизии повечко време и ще трябва да се молим на жребия за купата да има някое дерби

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 11 юни 2010 09:51

loko2004 написа:
veseo написа:Аз не ви бера грижа, просто забелязвам много от вашите, които са тук и берат грижа за нас ;)

Ами то си е за притеснение вашето положение дори и за нас :) току виж се замотате из селските девизии повечко време и ще трябва да се молим на жребия за купата да има някое дерби

Ти тези неща сам ли си ги мислиш? Да не стане още догодина да има дерби с вас :twisted:
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Ботев”