За съжеление ... и аз смятам, че ще има побутване на домакините към 1/8 финалната фаза.
Дано не е само, толкова брутално, както беше за Южна Корея преди 8 години !
Аз ще дам прогнозата си, при нормални обстоятелства ..... без да предвиждам съдийска помощ за ЮАР.
Смятам, че мача на откриването е равен от всякъде !
Иска ми се, да е по резултатен ..... да речем 2 : 2.
Останал съм с впечатлението, че и двата тима ( ЮАР и Мексико ) .... практикуват нападателен футбол.
Що се отнася до самата група .... отборите тук, са толкова равностойни, че прогнозата е много трудна !
Само домакините отстъпват в класата на останалите 3 тима, но пък .... както вече стана дума, това ще бъде компенсирано.
СП 2010:Мача на откриването ЮАР-Мексико.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: СП 2010:Мача на откриването ЮАР-Мексико.
Така е, за мен това е единствената група, в която е възможно абсолютно всякакво класиране на отборите и няма да бъде кой знае каква изненада. Всеки може да бъде както първи, така и последен
ЮАР - Мексико 2:2 - в крайна сметка точно тези два отбора ще излязат от групата си.
Франция - Уругвай скучно 0:0, макс 1:1
Франция - Уругвай скучно 0:0, макс 1:1

Barcelona - Mes que un club
-
man_united_fen
- Контакти:
1:2 за Мексико 
drvasko98 написа:1970 - Англия - Бразилия абе падат но не зная с колко англичаните
През 70-та не знам с кой мач е било откриването, ама Англия и Бразилия са играли във втория кръг, бразилците са били с 1:0, а в първия Англия - Румъния 1:0 и Бразилия - Чехословакия 4:1, поне така мисля, аз още не съм бил роден тогава, ама това е била железна група, та съм слушал и чел това-онова за нея. Иначе не виждам какво пречи шампиона, ако се е класирал, да играе на откриването, жребият се тегли след като станат ясни участниците.
А прогнози, преди да сме видели отборите, може да дава само някой, дето чува гласове отнякъде. Аз още не съм почнал.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
ЮАР-Мексико-Х2,въпреки че е по-вероятно да е 2ка,но нищо не се знае-все пак у дома и стените помагат,а и тия вувузели сигурно ще побъркат мексиканците и психически може да не издържат,а за Уругвай-Франция -може би Х,но може да е почти троен тоя мач,просто франсетата са слабички в момента и не са световната сила,която бяха преди!
Сигурен съм че ЮАР няма да го загуби този мач.Много интереси са в тяхна полза,всичко сочи към тях а и този кошер ще ги влуди мексиканците.Аз очаквам 2-1 или 1-1.
Няма начин ЮАР да вземе този мач, защото са слаб отбор и отстъпват по всички показатели на Мексико. Ако бяха равностойни отбори, тогава може да кажем, че домакинството ще помогне, но сега няма как да стане
А Уругвай също е много надценен отбор и мисля, че ще остане трети, освен ако французите и мексиканците не направят някоя глупост и се издънят сериозно. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Tommi написа:Няма начин ЮАР да вземе този мач, защото са слаб отбор и отстъпват по всички показатели на Мексико. Ако бяха равностойни отбори, тогава може да кажем, че домакинството ще помогне, но сега няма как да станеА Уругвай също е много надценен отбор и мисля, че ще остане трети, освен ако французите и мексиканците не направят някоя глупост и се издънят сериозно.
За втората част съм напълно съгласен.Франция е класи над уругвай.Но моля ти стига си повтарял как ЮАР били слаби.и то в сравнение с Мексико