СП 2010:Мача на откриването ЮАР-Мексико.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

THE G.A.M.E

Re: СП 2010:Мача на откриването ЮАР-Мексико.

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 юни 2010 11:05

За съжеление ... и аз смятам, че ще има побутване на домакините към 1/8 финалната фаза.
Дано не е само, толкова брутално, както беше за Южна Корея преди 8 години !
Аз ще дам прогнозата си, при нормални обстоятелства ..... без да предвиждам съдийска помощ за ЮАР.
Смятам, че мача на откриването е равен от всякъде !
Иска ми се, да е по резултатен ..... да речем 2 : 2.
Останал съм с впечатлението, че и двата тима ( ЮАР и Мексико ) .... практикуват нападателен футбол.
Що се отнася до самата група .... отборите тук, са толкова равностойни, че прогнозата е много трудна !
Само домакините отстъпват в класата на останалите 3 тима, но пък .... както вече стана дума, това ще бъде компенсирано.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 09 юни 2010 11:36

Така е, за мен това е единствената група, в която е възможно абсолютно всякакво класиране на отборите и няма да бъде кой знае каква изненада. Всеки може да бъде както първи, така и последен

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 юни 2010 18:44

ЮАР - Мексико 2:2 - в крайна сметка точно тези два отбора ще излязат от групата си.

Франция - Уругвай скучно 0:0, макс 1:1

Barcelona - Mes que un club

man_united_fen
Контакти:

Мнениеот man_united_fen » 10 юни 2010 20:50

ЮАР - Мексико 1:2
Франция - Уругвай 0:1
1914

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 10 юни 2010 20:52

1:2 за Мексико ;)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 юни 2010 21:06

drvasko98 написа:1970 - Англия - Бразилия абе падат но не зная с колко англичаните

През 70-та не знам с кой мач е било откриването, ама Англия и Бразилия са играли във втория кръг, бразилците са били с 1:0, а в първия Англия - Румъния 1:0 и Бразилия - Чехословакия 4:1, поне така мисля, аз още не съм бил роден тогава, ама това е била железна група, та съм слушал и чел това-онова за нея. Иначе не виждам какво пречи шампиона, ако се е класирал, да играе на откриването, жребият се тегли след като станат ясни участниците.

А прогнози, преди да сме видели отборите, може да дава само някой, дето чува гласове отнякъде. Аз още не съм почнал. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Agentriot
Контакти:

Мнениеот Agentriot » 10 юни 2010 21:10

ЮАР-Мексико-Х2,въпреки че е по-вероятно да е 2ка,но нищо не се знае-все пак у дома и стените помагат,а и тия вувузели сигурно ще побъркат мексиканците и психически може да не издържат,а за Уругвай-Франция -може би Х,но може да е почти троен тоя мач,просто франсетата са слабички в момента и не са световната сила,която бяха преди!

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 10 юни 2010 21:20

Сигурен съм че ЮАР няма да го загуби този мач.Много интереси са в тяхна полза,всичко сочи към тях а и този кошер ще ги влуди мексиканците.Аз очаквам 2-1 или 1-1.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 юни 2010 21:24

Няма начин ЮАР да вземе този мач, защото са слаб отбор и отстъпват по всички показатели на Мексико. Ако бяха равностойни отбори, тогава може да кажем, че домакинството ще помогне, но сега няма как да стане ;) А Уругвай също е много надценен отбор и мисля, че ще остане трети, освен ако французите и мексиканците не направят някоя глупост и се издънят сериозно. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 10 юни 2010 21:55

Tommi написа:Няма начин ЮАР да вземе този мач, защото са слаб отбор и отстъпват по всички показатели на Мексико. Ако бяха равностойни отбори, тогава може да кажем, че домакинството ще помогне, но сега няма как да стане ;) А Уругвай също е много надценен отбор и мисля, че ще остане трети, освен ако французите и мексиканците не направят някоя глупост и се издънят сериозно. :)

За втората част съм напълно съгласен.Франция е класи над уругвай.Но моля ти стига си повтарял как ЮАР били слаби.и то в сравнение с Мексико :lol: .99% мача е победа за домакините.Сигурен съм.Все пак има шанс Мексико да бие ,дори и да бъде надигран.
Изображение Изображение

Върни се в “World Cup 2010”