Извинения към Гонзо?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Извинения към Гонзо?

Мнениеот Blue_Girl » 09 юни 2010 23:12

Извинявай Гонзо.
Определено направи добри трансфери.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 юни 2010 23:22

Да се извиняваме ли ?
И, за Какво ?
За това, че си свършиха работата веднъж като хората ?
Айде ...... няма нужда ! ! !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 09 юни 2010 23:48

е разгеле най -накрая малко ви изчезна скептицизма по-нормални коментари взех да чета само едно ще кажа успех на всички през новия сезон и дано затвори ГОНЗО устите на (доброжелателите )си.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 10 юни 2010 00:51

За какво да му се извинявам ами селекцията му е добър 3.5 ,от тези 4-мата най-много двама ще са титуляри отначало (дембеле,Иво иванов) въпреки че Бензукан и Милиев постигнаха доста добро разбирателство.Няма свестен вътрешен халф а освобождава Бардон и си оставя аверчето от Пловдив койта няма въздух не за едно а за половин полувреме!И тук се сещам за една приказка "кажи кои са ти халфовете да ти кажа какъв ти е отбора" :!:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 10 юни 2010 08:38

Е Гаджев и Дарко ми изглеждат свестни вътрешни халфове поне на мен. И аз искам да има по 4 на пост, но .... е безсмеслено, ще играят най-много двама. Имаме и наши момчета, време е да получават шансове, надявам се по един титуляр в по-леките домакинства и 1-2 влизащи като резерви. Смятам че имат качества и трябва да се налагат - най-вече Киров и Цачев

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 10 юни 2010 09:17

Един дефанзивен халф си трябва. Ричард е опция, но не го знам в какво състояние е. Просто трябва да се намери заместник на Сърмов, а Балтанов и Тевия да се обиграват и да влизат от време на време. За Лъчо си мисля, че може би е готов за титуляр, но още един човек е нужен! Иначе не ми се мисли какво ще правим и кого ще връщаме пак при една по-сериозна контузия. Само си спомнете какво беше докато Влади беше контузен - всичко беше на Сърмов и когато беше наказан или контузен и той... Дефанзивен халф задължително!

За десния бек също е нужен човек. Петраш не е лош, но ми се иска някой по-мощен и ако Бандата се върне си мисля, че ще се реши проблема и там. В краен случай Петраш и Станчев показаха, че в първенството могат да се справят. Все пак за Европа е нужна повече физическа мощ и стабилност в защита.

С други думи наистина са нужни още двама, така че максимално бързо трябва да са в отбора, за да се подготвят и Ясен да има нужното време за изчистване на играта и сглобяване на титулярен състав.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 10 юни 2010 10:22

drvasko98 написа:Е Гаджев и Дарко ми изглеждат свестни вътрешни халфове поне на мен.

Дарко не може да играе вътрешен халф, Мъри го пробваше едно време - не му е там мястото. Дарко трябва да играе точно зад нападателя, точка.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 10 юни 2010 10:45

Зависи кой/и са около него. Дарко си е халф и като халф е играл през цялата си кариера. Не зная защо се смята, че трябва да играем с двама "'чисти" дефанзивни халфа. Владо подсигурява предимно, Дарко разпределя, в определени моменти могат да си сменят местата според конкретна ситуация. При Мъри играхме 4-3-3. Сега може би ще е 4-4-2 и Дарко определено няма да е зад нападателя, където ще бъде Йовов, ако не бъде продаден Жо и не отиде пак отляво или Христов. А аз по принцип не харесвам 4-3-3. Отборът играе прекалено разкъсано с много голяма дистанция между офанзивните играчи при постепенна атака и гъсти защити. Предпочитам ролята на крила да допълват бековете.

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 10 юни 2010 12:09

селекцията била слаба....
айде кажете кой да дойде???? Кои са играчите от бг първенството, които ще вдигнат нивото на отбора?
Камбуров ли, който вече на 2-ти отказва на Левски в далеч по-добри времена, че напреженито било много.
или Бандаловски?
съмнявам се.
Трябва да се почне от нулата с юноши и да се градят нагоре. Иначе няма да имаме успехи. Едни същи играчи обикалят по разните отбори и накрая нищо...
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Потребителски аватар
Prizrachen
Контакти:

Мнениеот Prizrachen » 10 юни 2010 14:37

Ако на стадиона идваха и колкото критици има тука немаше да има по 1 000 човека на мач ами щеше да има не по малко от 10 000 . ама такива сме си ние, само знаем да плюем...

Върни се в “Левски”