Мнениеот Пепо » 10 юни 2010 09:17
Един дефанзивен халф си трябва. Ричард е опция, но не го знам в какво състояние е. Просто трябва да се намери заместник на Сърмов, а Балтанов и Тевия да се обиграват и да влизат от време на време. За Лъчо си мисля, че може би е готов за титуляр, но още един човек е нужен! Иначе не ми се мисли какво ще правим и кого ще връщаме пак при една по-сериозна контузия. Само си спомнете какво беше докато Влади беше контузен - всичко беше на Сърмов и когато беше наказан или контузен и той... Дефанзивен халф задължително!
За десния бек също е нужен човек. Петраш не е лош, но ми се иска някой по-мощен и ако Бандата се върне си мисля, че ще се реши проблема и там. В краен случай Петраш и Станчев показаха, че в първенството могат да се справят. Все пак за Европа е нужна повече физическа мощ и стабилност в защита.
С други думи наистина са нужни още двама, така че максимално бързо трябва да са в отбора, за да се подготвят и Ясен да има нужното време за изчистване на играта и сглобяване на титулярен състав.