Ботев си осигури треньор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ботев си осигури треньор
enrico piccioni
И този не е лош. В петък вечер се представи отлично в бар "ПАША". Май божко акварелчето го черпеше, по случай трета си рисунка за годината.
Ботев стартира селекция, пробва вратар от Пирин (Гоце Делчев
Вратарят на Пирин (Гоце Делчев) Ангел Юсев напуска клуба. Играчът ще замине на 14 юни за Пловдив, където само ден по-късно Ботев (Пловдив) се събира за първата си тренировка.
Футболистът ще премине проби и ако бъде одобрен, ще остане под тепетата поне за 1 година.
Желанието на 21-годишния страж е да продължи кариерата си в по-голям клуб. Ако не подпише с пловдивчани, той ще се завърне в Гоце Делчев и ще се готви с родния си клуб.
Инфото е от Plovdiv24 .
Кой все пак е тренера който бистри трансферите?
Футболистът ще премине проби и ако бъде одобрен, ще остане под тепетата поне за 1 година.
Желанието на 21-годишния страж е да продължи кариерата си в по-голям клуб. Ако не подпише с пловдивчани, той ще се завърне в Гоце Делчев и ще се готви с родния си клуб.
Инфото е от Plovdiv24 .

- dagger1912
- Контакти:
Re: Ботев стартира селекция, пробва вратар от Пирин (Гоце Делчев
bnborisov написа:Вратарят на Пирин (Гоце Делчев) Ангел Юсев напуска клуба. Играчът ще замине на 14 юни за Пловдив, където само ден по-късно Ботев (Пловдив) се събира за първата си тренировка.
Инфото е от Plovdiv24 .![]()
Дата на раждане: 23-7-1988; Височина: 184 см;Тегло: 79 кг - Момчето има талант и тепърва се развива, в Ботев ще се наблегне предимно на млади, талантвливи момчета, които тепърва ще се доказват!
Какалов със сигурност ще играе в Ботев от зимата!!!
09 юни 2010 09:38 Михаил Попов
Шампион с ЦСКА е новият старши треньор на Ботев
Легендата Димитър Младенов ще е новият треньор на Ботев (Пд), разбра „Тема Спорт".
Шампионът с ЦСКА е дал принципното си съгласие да поеме „жълто-черните”. Той ще сформира своя екип със специалисти, преминали през школата на канарчетата.
Това ще е вторият път, в който Младенов ще застане начело на Ботев. Той бе наставник на отбора през 2001 г. 48-годишният бивш защитник има 389 мача в „А” група, като 347 са с „жълто-черния” екип.
На „Армията” играе с Христо Стоичков. Има 14 мача за националния отбор и 33 мача в евротурнирите. През 1981 г. е удостоен със званието „Майстор на спорта".
http://www.novsport.com/news98757_1003.html
Шампион с ЦСКА е новият старши треньор на Ботев
Легендата Димитър Младенов ще е новият треньор на Ботев (Пд), разбра „Тема Спорт".
Шампионът с ЦСКА е дал принципното си съгласие да поеме „жълто-черните”. Той ще сформира своя екип със специалисти, преминали през школата на канарчетата.
Това ще е вторият път, в който Младенов ще застане начело на Ботев. Той бе наставник на отбора през 2001 г. 48-годишният бивш защитник има 389 мача в „А” група, като 347 са с „жълто-черния” екип.
На „Армията” играе с Христо Стоичков. Има 14 мача за националния отбор и 33 мача в евротурнирите. През 1981 г. е удостоен със званието „Майстор на спорта".
http://www.novsport.com/news98757_1003.html
105 години / 4 поколения ботевисти!
- Yellow major
- Контакти:
Изобщо не съм очарован от избора !
Повечето добри треньори са били като играчи халфове. На 2-ро място слагам защитниците, а като либеро Младенов имаше добър общ поглед върху играта и на Ботев и на противниците. От негово време насам играта доста се промени, дано да го има предвид. Крайно време е да започнем да играем в една линия. Този човек имаше силен характер като играч, дано е от полза. Най-слабите треньори за мен са бившите чисти нападатели.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- bulgaro
- Контакти:
Избързвате със заключенията
Нека изчакаме събранието на 19.06, тогава ще се изяснят нещата. Засега няма нужда от спекулации и напрежение.
Лично аз нямам претенции нито за треньора, нито за селекцията, ще се доверя изцяло на УС

Нека изчакаме събранието на 19.06, тогава ще се изяснят нещата. Засега няма нужда от спекулации и напрежение.
Лично аз нямам претенции нито за треньора, нито за селекцията, ще се доверя изцяло на УС

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
Yellow major написа:Изобщо не съм очарован от избора !
И аз имах няколко други варианта, които предпочитах, но ако е факт - да му дадем пълен кредит на доверие и да видим какво ще направи!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Yellow major написа:Изобщо не съм очарован от избора !
И аз имах няколко други варианта, които предпочитах, но ако е факт - да му дадем пълен кредит на доверие и да видим какво ще направи!
както каза булгаро, май избързваме с изводите....

СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!