Ботев си осигури треньор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

i.v.o.

Re: Ботев си осигури треньор

Мнениеот i.v.o. » 01 юни 2010 23:43

И този не е лош. В петък вечер се представи отлично в бар "ПАША". Май божко акварелчето го черпеше, по случай трета си рисунка за годината.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Ботев стартира селекция, пробва вратар от Пирин (Гоце Делчев

Мнениеот bnborisov » 05 юни 2010 21:51

Вратарят на Пирин (Гоце Делчев) Ангел Юсев напуска клуба. Играчът ще замине на 14 юни за Пловдив, където само ден по-късно Ботев (Пловдив) се събира за първата си тренировка.
Футболистът ще премине проби и ако бъде одобрен, ще остане под тепетата поне за 1 година.
Желанието на 21-годишния страж е да продължи кариерата си в по-голям клуб. Ако не подпише с пловдивчани, той ще се завърне в Гоце Делчев и ще се готви с родния си клуб.

Инфото е от Plovdiv24 . :!:
Кой все пак е тренера който бистри трансферите?

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Re: Ботев стартира селекция, пробва вратар от Пирин (Гоце Делчев

Мнениеот dagger1912 » 05 юни 2010 22:59

bnborisov написа:Вратарят на Пирин (Гоце Делчев) Ангел Юсев напуска клуба. Играчът ще замине на 14 юни за Пловдив, където само ден по-късно Ботев (Пловдив) се събира за първата си тренировка.
Футболистът ще премине проби и ако бъде одобрен, ще остане под тепетата поне за 1 година.
Желанието на 21-годишния страж е да продължи кариерата си в по-голям клуб. Ако не подпише с пловдивчани, той ще се завърне в Гоце Делчев и ще се готви с родния си клуб.

Инфото е от Plovdiv24 . :!:
Кой все пак е тренера който бистри трансферите?

Дата на раждане: 23-7-1988; Височина: 184 см;Тегло: 79 кг - Момчето има талант и тепърва се развива, в Ботев ще се наблегне предимно на млади, талантвливи момчета, които тепърва ще се доказват!
Какалов със сигурност ще играе в Ботев от зимата!!!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 09 юни 2010 09:54

09 юни 2010 09:38 Михаил Попов

Шампион с ЦСКА е новият старши треньор на Ботев

Легендата Димитър Младенов ще е новият треньор на Ботев (Пд), разбра „Тема Спорт".

Шампионът с ЦСКА е дал принципното си съгласие да поеме „жълто-черните”. Той ще сформира своя екип със специалисти, преминали през школата на канарчетата.

Това ще е вторият път, в който Младенов ще застане начело на Ботев. Той бе наставник на отбора през 2001 г. 48-годишният бивш защитник има 389 мача в „А” група, като 347 са с „жълто-черния” екип.

На „Армията” играе с Христо Стоичков. Има 14 мача за националния отбор и 33 мача в евротурнирите. През 1981 г. е удостоен със званието „Майстор на спорта".

http://www.novsport.com/news98757_1003.html
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 09 юни 2010 10:30

Изобщо не съм очарован от избора !

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 09 юни 2010 10:40

Повечето добри треньори са били като играчи халфове. На 2-ро място слагам защитниците, а като либеро Младенов имаше добър общ поглед върху играта и на Ботев и на противниците. От негово време насам играта доста се промени, дано да го има предвид. Крайно време е да започнем да играем в една линия. Този човек имаше силен характер като играч, дано е от полза. Най-слабите треньори за мен са бившите чисти нападатели.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 09 юни 2010 10:48

Избързвате със заключенията ;)
Нека изчакаме събранието на 19.06, тогава ще се изяснят нещата. Засега няма нужда от спекулации и напрежение.
Лично аз нямам претенции нито за треньора, нито за селекцията, ще се доверя изцяло на УС 8-)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 09 юни 2010 11:11

Yellow major написа:Изобщо не съм очарован от избора !

И аз имах няколко други варианта, които предпочитах, но ако е факт - да му дадем пълен кредит на доверие и да видим какво ще направи!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 09 юни 2010 11:29

veseo написа:
Yellow major написа:Изобщо не съм очарован от избора !

И аз имах няколко други варианта, които предпочитах, но ако е факт - да му дадем пълен кредит на доверие и да видим какво ще направи!

както каза булгаро, май избързваме с изводите.... ;)
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Върни се в “Ботев”