santiliana написа:левскар07 написа:redex написа:аз знам кои са новите АЗ И КОМШИТЕ ОТ 2,5,6,етаж И ОТ 2 ВХОД.много сме добри![]()
![]()
![]()
Салатата от мен.
а ракийката от мен...
Гюведжа от мен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
santiliana написа:левскар07 написа:redex написа:аз знам кои са новите АЗ И КОМШИТЕ ОТ 2,5,6,етаж И ОТ 2 ВХОД.много сме добри![]()
![]()
![]()
Салатата от мен.
а ракийката от мен...
МЕЦИ написа:Какво ще стане на 9-ти юни,ако на 99% са старите муцуни?Ако всичко по селекцията се окаже лъжа?
balef написа:ДА ОТИДЕМ НА ПЪРВАТА ТРЕНИРОВКА И МОЩНО - БАТКОФ ВЪН И ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА ВЗЕМЕШ СЪС СЕБЕ СИ ГОНЗО !
wilge написа:Ден като ден. Освен прочистването на страната от комунистически бурени през 1923 година за нищо сериозно не се сещам.
Deliba6 написа:wilge написа:Ден като ден. Освен прочистването на страната от комунистически бурени през 1923 година за нищо сериозно не се сещам.
[offtopic]Доста излагащо, тъпо изакване!!!Само за сведение на такива "умници" като цитираният: На тази дата през 1923 г. се е осъществил Деветоюнският фашистки преврат в Българият... Отрязали да главата на министър-председателят на Царство България Ал. Стамболийски - земеделец, преследвал комунистите по време на управлението си...
Wilge, като си бягал от часовете по история поне се трай и не се излагай!!!
П. П. Или, може би, вече историята е пренаписана от п о с е р к о в ц и като Болен и неговите последователи?!![]()
![]()
[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, W84me и 16 госта