Какво ще стане на 9-ти юни?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Re: Какво ще стане на 9-ти юни?

Мнениеот levski30 » 05 юни 2010 22:10

santiliana написа:
левскар07 написа:
redex написа:аз знам кои са новите АЗ И КОМШИТЕ ОТ 2,5,6,етаж И ОТ 2 ВХОД.много сме добри :lol: :lol: :lol: :lol:

Салатата от мен. :lol:

а ракийката от мен... :lol:

Гюведжа от мен :lol: :lol:
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
IVAN.CYPRUS.BLUE

Мнениеот IVAN.CYPRUS.BLUE » 06 юни 2010 08:22

Имаме,още четери дена до отговора който си задаваме всички.Що се отнася до онзи от Б група ,който отказал бил на ЛЕВСКИ.Ами момчето е предценило че не става за ЛЕВСКИ и е по добре да си остане във Пловдив.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 06 юни 2010 21:37

ДА ОТИДЕМ НА ПЪРВАТА ТРЕНИРОВКА И МОЩНО - БАТКОФ ВЪН И ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА ВЗЕМЕШ СЪС СЕБЕ СИ ГОНЗО !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 юни 2010 23:25

МЕЦИ написа:Какво ще стане на 9-ти юни,ако на 99% са старите муцуни?Ако всичко по селекцията се окаже лъжа?

Нищо.Ще си лаем във форума,а батко ще се напива някъде. Кервана си върви,кучетата си лаят.Тая история сме я гледали доста пъти.И тогава и сега ще джавкаме по форумите и нищо повече.Всъшност,не знам защо,но мисля,че тази година наистина освен Щърков,ще вземем и още 2-3 играча и може би ще спасим (що годе) селекцията.
110 години любов!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 07 юни 2010 00:56

Не знам какво ще стане на 9 юни 2010 г.(а и ме боли "дуката"), но знам какво е станало на 9 юни 1923 г.!!!... :evil:
А вие??? :oops:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 юни 2010 10:36

Ден като ден. Освен прочистването на страната от комунистически бурени през 1923 година за нищо сериозно не се сещам.
А пък за Левски...Освен Щърков едва ли ще дойде друг. Виждате, че и посредствени футболисти вече не желаят да играят в Левски. Защо???
Нямаме качествен резервен вратар. Защитата ни е под всякаква критика- бавни, дребни, неориентирани...Сега чета, че Ричи
искал да се връща. Ако той заиграе, КПД-то в защита се увиличава с 60% най- малко. При условие, че го вземат. Но ако дойде още едно пловдивско дърво?! За какво ни е М. Антонов, след като имаме Исмаил Иса? За какво ни е А.Борносузов, след като имаме М. Огнянов и Л. Балтанов?! Къде ни е десния бек? Какво правят Топчо, Телкийски и Кривия още в състава? Кой ни изпълнява наказателните удари (от близо със стена и отдалече директно), кой може да хвърля английски тъчове, кое ни е бързото крило? Кой засича центриранията с глава? Да продължавам ли? Има ли някой, който да разбира от селекция в клуба?
За това ви писах- ден като ден. До поредната евроизлагация...
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 07 юни 2010 10:40

balef написа:ДА ОТИДЕМ НА ПЪРВАТА ТРЕНИРОВКА И МОЩНО - БАТКОФ ВЪН И ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА ВЗЕМЕШ СЪС СЕБЕ СИ ГОНЗО !

Ти май можеш да пишеш само едно изречение, за да друго не ти стига образование. Гледай си СС и не коментирай Левски!!!

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 07 юни 2010 16:07

wilge,

А този ден е много близо, средата на месец юли ще пискаме много сериозно пак, ще хвърчи главата на треньора и Бай Ганьо пак няма да е виновен :idea:

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 07 юни 2010 18:28

wilge написа:Ден като ден. Освен прочистването на страната от комунистически бурени през 1923 година за нищо сериозно не се сещам.

[offtopic]Доста излагащо, тъпо изакване!!! :oops: Само за сведение на такива "умници" като цитираният: На тази дата през 1923 г. се е осъществил Деветоюнският фашистки преврат в Българият... Отрязали да главата на министър-председателят на Царство България Ал. Стамболийски - земеделец, преследвал комунистите по време на управлението си...
Wilge, като си бягал от часовете по история поне се трай и не се излагай!!! :evil:
П. П. Или, може би, вече историята е пренаписана от п о с е р к о в ц и като Болен и неговите последователи?! :o :( :evil:[/offtopic]
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 07 юни 2010 20:30

Deliba6 написа:
wilge написа:Ден като ден. Освен прочистването на страната от комунистически бурени през 1923 година за нищо сериозно не се сещам.

[offtopic]Доста излагащо, тъпо изакване!!! :oops: Само за сведение на такива "умници" като цитираният: На тази дата през 1923 г. се е осъществил Деветоюнският фашистки преврат в Българият... Отрязали да главата на министър-председателят на Царство България Ал. Стамболийски - земеделец, преследвал комунистите по време на управлението си...
Wilge, като си бягал от часовете по история поне се трай и не се излагай!!! :evil:
П. П. Или, може би, вече историята е пренаписана от п о с е р к о в ц и като Болен и неговите последователи?! :o :( :evil:[/offtopic]

[offtopic]Извинявай,че се намесвам в спора,но...първо...В България фашизъм има само в учебниците преди 89 година...Направи си поне труда да разбереш какво се крие под понятието "фашизъм"...Второ-Предателят на националните интереси,станал само от тщеславие мивистър-председател,единствен готов да подпише Ньойският договор...Няма да продължа...чети история,не я съчинявай...Моля...[/offtopic]

Мнениеот Deliba6 на 06 Юни 2010 22:56
Не знам какво ще стане на 9 юни 2010 г.(а и ме боли "дуката"), но знам какво е станало на 9 юни 1923 г.!!!... :evil:
А вие??? :oops:

Като те "боли" що не я лекуваш?Обсъждаме евентуална селекция...Знаел :)
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Върни се в “Левски”