ЗАМИСЛЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: ЗАМИСЛЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ!

Мнениеот tprodanov » 09 яну 2009 01:53

Това с негласуването е мечтата на всеки политик. Трябва да си доста прост, за да си мислиш, че така наказваш политик.

Не знам какво ти е добре, всъщност, даже не разбрах дали си в България или не, щото нещо си противоречиш, освен, ако според теб Варна не е в България :mrgreen:

Иначе ти се развивай, екстра си си. Пък родителите ти може да си стоят на студено, без пари, да ги газят по улиците, щото тротоарите не са изчистени и карането е тип мортал-комбат. Ти си си добре, евала!

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 09 яну 2009 01:54

Вигда6 в русия от както ги е хванал Путин вървят нагоре.Такива хора трябват тук.Никога в новата ера,на демокрацията,никога умните ,кадърните или 4естните са ни управлявали.Те винаги са били в сянка

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 09 яну 2009 02:04

tprodanov написа:Това с негласуването е мечтата на всеки политик. Трябва да си доста прост, за да си мислиш, че така наказваш политик.

Не знам какво ти е добре, всъщност, даже не разбрах дали си в България или не, щото нещо си противоречиш, освен, ако според теб Варна не е в България :mrgreen:

Иначе ти се развивай, екстра си си. Пък родителите ти може да си стоят на студено, без пари, да ги газят по улиците, щото тротоарите не са изчистени и карането е тип мортал-комбат. Ти си си добре, евала!

.............................................................................................................................................................
Ами про4ети какво съм написал по добре.Сега съм в БГ и по то4но Варна.Аз гласувам редовно ако съм в БГ.Ами питаи какво ми е добре ако те интересува и 6тети отговоря подробно. А родителите ми са си на топло, за пари несе беспокоят.По закон тротоарите около блоковете и къ6тите трябва да си ги 4истим ние гивущите,пред магазините и офисите наемателите на тези офиси.Могеби и за снега и поледиците са виновни комунистите :?:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 яну 2009 02:05

orlando написа:Има си ре6ение за това.Или вси4ки които могат да гласуват отиват и го правят,или никои неотива да гласува.Има и трети вариант.вси4ки гласуват наказателно за тези които наи малко се о4аква да спе4елят

Няма как никой да не гласува... най-малкото те ще гласуват за себе си, както и стоящите зад тях прътове, обрачи и вързопи от фирми, роднини, приятели... а пък може и да гласуват децата на политиците надхвърлили възрастта от 6 месеца също да имат право да гласуват, придружени от родител. А пък може и да си гласуват един техен глас да е равен на 10 000 човека :)
Ако всички, които могат да гласуват отидат и го направят, пак ще управляват същите хора и нищо няма да се промени... или само аз така си мисля? :)
Третия ти вариант също няма да доведе до промяна... всъщност ти искаш ли промяна изобщо, или не? :roll:
Единствения начин да се промени нещо, е да се започне на чисто 8-)
ИзображениеИзображениеИзображение

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 09 яну 2009 02:15

ogrizko написа:
orlando написа:Има си ре6ение за това.Или вси4ки които могат да гласуват отиват и го правят,или никои неотива да гласува.Има и трети вариант.вси4ки гласуват наказателно за тези които наи малко се о4аква да спе4елят

Няма как никой да не гласува... най-малкото те ще гласуват за себе си, както и стоящите зад тях прътове, обрачи и вързопи от фирми, роднини, приятели... а пък може и да гласуват децата на политиците надхвърлили възрастта от 6 месеца също да имат право да гласуват, придружени от родител. А пък може и да си гласуват един техен глас да е равен на 10 000 човека :)
Ако всички, които могат да гласуват отидат и го направят, пак ще управляват същите хора и нищо няма да се промени... или само аз така си мисля? :)
Третия ти вариант също няма да доведе до промяна... всъщност ти искаш ли промяна изобщо, или не? :roll:
Единствения начин да се промени нещо, е да се започне на чисто 8-)

...........................................................................................................................................................
Нека да има промяна,аз съм за.Веднъж на 4исто у6 запо4нахме,и сме стигнали до тук.Сега6ния старт за евентоалните следва6ти е по добър.Всяка капиталисти4еска страна в на4алото е преминала през този период но за по дълго време.При нас се иска пътя да го изварвим за 20 или 30 години.Нестава.Смятам 4е с времето не6тта 6те се наредят сами.Не то4но де ,с политиката и посоката на развитие показана ни от запад.

len
Контакти:

Мнениеот len » 09 яну 2009 02:18

Ami 6tom Bulgariq e v permanentna kriza, zna4i ne se nujdae ot ednokraten akt, vzriv, bunt.
Bulgariq ima nujda ot permanentni deistviq - povtarq6ti se, bez prekusvane. Se6tam se vednaga, 4e trqbva
da svur6im nai-prostoto ne6to na sveta - NA IZBORI,VSI4KI DO EDIN !!! Kato doide vremeto.
TOVA E NAI-GOLEMIQT STRAH ZA VSI4KI UPRAVLQVA6TI !
Az glasuvam vinagi, A VIE ??? samo ne kazvaite, 4e ste nepulnoletni ...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 яну 2009 02:31

orlando написа:Нека да има промяна,аз съм за.Веднъж на 4исто у6 запо4нахме,и сме стигнали до тук.Сега6ния старт за евентоалните следва6ти е по добър.Всяка капиталисти4еска страна в на4алото е преминала през този период но за по дълго време.При нас се иска пътя да го изварвим за 20 или 30 години.Нестава.Смятам 4е с времето не6тта 6те се наредят сами.Не то4но де ,с политиката и посоката на развитие показана ни от запад.

Не знам човек... на мен пък лично такива определения като леви, десни, средни, зелени, квадратни и т.н. не ми харесват. Те вместо да мислят кое е най-доброто за хората и държавата... си следват някакви измислени модели, за да се определят като някакви. За мен лично това е леко недопустимо... трябва да се прави това, което е най-добро и от което има най-голям смисъл, а не някакви измислени системи и схеми. В един момент може да се окаже да е по-добре да си от "левите", в друг - от "десните", а в трети - от "средните".... :) С политиката и посоката на развитие, показани ни от Запад... можем да достигнем само до тяхното ниво на развитие... не мислиш ли, че можем да постигнем повече? :)
ИзображениеИзображениеИзображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 яну 2009 02:43

Не знам на русия кое им е добре, виж на путин да. Пича си има 40 милиарда долара и му дреме на кура. Изтрепа предишните олигарски и им прибра парите. Всъщност руснаците не живеят добре. А тъпата им страна има петрол и нищо друго. 85% от брутния им вътрешен продукт е петрол. Това означава, че нямат наука, нямат изкуство, нямат производство, земеделие, нищо! И след 20 години ще измират по улиците. Не, мерси, на мен такъв силен човек - **** съм го, без него.

Викаш - родители те ти-всичко им е наред, парите стигат? Браво. Не разбирам откъде идва това мнение - аз изкарвам кинти - ебете си майката. Еми и аз изкарвам. И кво? Като ми спре парното? Ок, пускам печка. Спира топлата вода-купувам бойлер. Претоварва се инсталацията, спира ми тока - взимам си дизел генератор. Догодина руснаците като ни теглят една и не ни продадат уранови пръчки ще е много модерно. Излизам си навън с колата, нали съм велик и не се интересувам от обществото и виждам как тролея в центъра е закъсал, щото има 5см сняг и има задръстване. Тротоарите? Не пич, тротоарите само пред блокове и магазини. Останалите трябва да ги чисти общината, а не го прави. И да, комунистите са виновни за ледовете и студовете. Виж тая снимка, от една държава, в която няма комунисти
Изображение

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 09 яну 2009 06:57

Другари комунисти за трети път ни докарвате национална катастрофа, засрамете се !!!!!!!!!!

vanko__82
Контакти:

Мнениеот vanko__82 » 09 яну 2009 09:32

turcite da si upravlqvat v TUrcia a ne tuk dostata4no sa ni opravlqvali Vqn karabineri mrqsni

Върни се в “Черно море”