Не знам на русия кое им е добре, виж на путин да. Пича си има 40 милиарда долара и му дреме на кура. Изтрепа предишните олигарски и им прибра парите. Всъщност руснаците не живеят добре. А тъпата им страна има петрол и нищо друго. 85% от брутния им вътрешен продукт е петрол. Това означава, че нямат наука, нямат изкуство, нямат производство, земеделие, нищо! И след 20 години ще измират по улиците. Не, мерси, на мен такъв силен човек - **** съм го, без него.
Викаш - родители те ти-всичко им е наред, парите стигат? Браво. Не разбирам откъде идва това мнение - аз изкарвам кинти - ебете си майката. Еми и аз изкарвам. И кво? Като ми спре парното? Ок, пускам печка. Спира топлата вода-купувам бойлер. Претоварва се инсталацията, спира ми тока - взимам си дизел генератор. Догодина руснаците като ни теглят една и не ни продадат уранови пръчки ще е много модерно. Излизам си навън с колата, нали съм велик и не се интересувам от обществото и виждам как тролея в центъра е закъсал, щото има 5см сняг и има задръстване. Тротоарите? Не пич, тротоарите само пред блокове и магазини. Останалите трябва да ги чисти общината, а не го прави. И да, комунистите са виновни за ледовете и студовете. Виж тая снимка, от една държава, в която няма комунисти