"Без 9-ка няма силен Левски"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

viroglav
Контакти:

Re: "Без 9-ка няма силен Левски"

Мнениеот viroglav » 04 юни 2010 23:31

Blue_Girl написа:За съжаление нямаме силен централен нападател в момента.
:cry:

Що бе , а пък аз си мисля , че Пепеляшко си е идеален за отбор без претенции в ЕКТ , какъвто е ПФК Левски ... За в България и с юношите младша възраст да излезете , то Тодор Батков пак ще ви уреди мачовете и най - малкото ще влезете отново в тройката ... нали е ДС агент все пак , а и агентите Николай и Борил ще ударят по едно рамо ... Защо му е на адвоката да троши пари на вятъра ... И така , и иначе сте си едно посредствено отборче. Дори според думите на Наско Сираков - оня с прякора на животно предпочете да отиде в Локомотив Пд. вместо в Подуене ... Това говори много за селската класа на ПФК Левски. При вас драпат да дойдат само такива , които няма къде другаде да отидат ... С една дума сбироток от некадърници. И да не кажете , че говоря без факти - Кривия , Симонович , Телкийски , Топузаков , Бардон , Тевия , Пепеляшко , този Младенов от Пирин мисля така се казваше и още ред знайни и незнайни некадърници , ама наистина големи некадърници ... забравих Бистрон , Йовов и Петраш ... Гонзо също , преди да спре с футбола ...

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 04 юни 2010 23:38

viroglav написа:

Що бе , а пък аз си мисля , че Пепеляшко си е идеален за отбор без претенции в ЕКТ , какъвто е ПФК Левски ... За в България и с юношите младша възраст да излезете , то Тодор Батков пак ще ви уреди мачовете и най - малкото ще влезете отново в тройката ... нали е ДС агент все пак , а и агентите Николай и Борил ще ударят по едно рамо ... Защо му е на адвоката да троши пари на вятъра ... И така , и иначе сте си едно посредствено отборче. Дори според думите на Наско Сираков - оня с прякора на животно предпочете да отиде в Локомотив Пд. вместо в Подуене ... Това говори много за селската класа на ПФК Левски. При вас драпат да дойдат само такива , които няма къде другаде да отидат ... С една дума сбироток от некадърници. И да не кажете , че говоря без факти - Кривия , Симонович , Телкийски , Топузаков , Бардон , Тевия , Пепеляшко , този Младенов от Пирин мисля така се казваше и още ред знайни и незнайни некадърници , ама наистина големи некадърници ... забравих Бистрон , Йовов и Петраш ... Гонзо също , преди да спре с футбола ...

Кой е пепеляшко, че не се сещам?
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 юни 2010 23:38

viroglav написа:

Мога да ти кажа, че всичко го говориш наизуст. Понеже явно си доста добре запознат с играта, бих искал да чуя твоето компетентно мнение за двама-трима от тези футболисти, които си изброил. Но не отговаряй с едно изречение - "Той е некадърник.". Напиши защо смяташ така.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 04 юни 2010 23:45

Вироглавчо слагаш Гонзо за некадърник.... :lol: Еми много ясно то това си е болна тема за много чорбари. Все пак 16 е добро число на чорбата у г*зо! ;)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 04 юни 2010 23:50

Blue_Girl , Пепеляшко е един такъв феномен , на който като му падне обувката и съдията веднага свири дузпа ... световен феномен е това ... Истинското му име е Мирослав Антонов , ако се не лъжа. Повечето обаче го припознават , като Пепеляшко ... :lol:
Последна промяна от viroglav на 04 юни 2010 23:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 04 юни 2010 23:52

viroglav написа:Blue_Girl , Пепеляшко е един такъв феномен , на който като му падне обувката и съдията веднага свири
дузпа ... световен феномен е това ... :lol:

Мисля, че беше Велизарка и също така пинчара Гъргоров! :roll:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 юни 2010 23:52

LSFC 1914 написа:
viroglav написа:Blue_Girl , Пепеляшко е един такъв феномен , на който като му падне обувката и съдията веднага свири

Изпревари ме :lol: На Гъргоров му свириха особено брутална дузпа в едно "вечно дерби" :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 04 юни 2010 23:55

Tommi написа:
LSFC 1914 написа:

Изпревари ме :lol: На Гъргоров му свириха особено брутална дузпа в едно "вечно дерби" :lol:

Нека не забравяме и Електричката! :lol:

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 04 юни 2010 23:59

Яааа, Въртоглавчо се е развихрил?!... :cry: Няма, няма па го изпуснат?... :mrgreen:
...Аз бях за Божов, ама щели да му спрат пенсията, ако минел при нас?! Затова отива при белите... ;)
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 05 юни 2010 00:07

В интерес на истината,който и по-възрастен фен на Левски да попиташ ще ти каже същото "без 9-ка няма силен Левски".От части и аз съм съгласен.Мисля,че с един нападател тип Гонзо (например),в България нямаше да имаме проблеми да станем шампиони. За лидерството и т.н. е отдавна предъвкана тема.Без Гонзо,Топчо и Иванков на терена няма лидери. Йовов не е такъв.Петков също.
110 години любов!

Върни се в “Левски”