Blue_Girl написа:За съжаление нямаме силен централен нападател в момента.
Що бе , а пък аз си мисля , че Пепеляшко си е идеален за отбор без претенции в ЕКТ , какъвто е ПФК Левски ... За в България и с юношите младша възраст да излезете , то Тодор Батков пак ще ви уреди мачовете и най - малкото ще влезете отново в тройката ... нали е ДС агент все пак , а и агентите Николай и Борил ще ударят по едно рамо ... Защо му е на адвоката да троши пари на вятъра ... И така , и иначе сте си едно посредствено отборче. Дори според думите на Наско Сираков - оня с прякора на животно предпочете да отиде в Локомотив Пд. вместо в Подуене ... Това говори много за селската класа на ПФК Левски. При вас драпат да дойдат само такива , които няма къде другаде да отидат ... С една дума сбироток от некадърници. И да не кажете , че говоря без факти - Кривия , Симонович , Телкийски , Топузаков , Бардон , Тевия , Пепеляшко , този Младенов от Пирин мисля така се казваше и още ред знайни и незнайни некадърници , ама наистина големи некадърници ... забравих Бистрон , Йовов и Петраш ... Гонзо също , преди да спре с футбола ...