"Без 9-ка няма силен Левски"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: "Без 9-ка няма силен Левски"

Мнениеот delqnski47 » 04 юни 2010 19:21

Gretna написа:
delqnski47 написа:Свикнали сте някоЙ(не някои) да влачи отбора ви на гърба,но трябва да разберете,че това е футбол,а не тенис!Както казах преди много време ''Гонзо няма да е вечен''!
Естествено не всички левскари мислят така,както тоя дето е пуснал темата,което е добре!

Лошото знеш ли кое е??

Ти не си имал възможноста да гледаш с червеният потник играчи със сърце на лидери. Тъкмо стане играч и го продадът. Е верно разви се футбола в БГ в началото на 90-те но за вас си остана непознато. Дори Барбучков го разсипахте момчето ( впрочем си бяхте прави. Пажин му я дава тои не я иска, Пажин пак му я дава тои неще. Дали е слаб или не вие ще кажете)

Свикнал съм в Левски да играят най-силните нападатели ( като иЗКлючим Жеков ама като чета разбирам че и ЦСКА са го изключили вече)

Изобщо не знаеш кое е лошо и кое не,защото изобщо не ме познаваш!Смятам,че аз се знам повече,отколкото ти мен....май!Вече взех да се съмнявам... :?
А дали Жеков сме го включили или изключили,не е от голямо значение!Той си остава най-добрият нападател за онези времена!А това с ''най-силните'' нападатели....абе...за фен на Левски най-силните нападатели са играли и играят в Левски,за фен на Локо МЗ най-силните нападатели са играли и играят в Локо МЗ...и така!Чаткаш ли на къде бия?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 04 юни 2010 19:23

delqnski47 написа:Чаткаш ли на къде бия?

Чаткам аз чаткам.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 юни 2010 19:24

Gretna написа:
delqnski47 написа:Чаткаш ли на къде бия?

Чаткам аз чаткам.

Нямаш си на представа колко се радвам!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 04 юни 2010 19:25

Колкото, когато паднахме от БАТЕ или повече?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 юни 2010 19:29

Gretna написа:Колкото, когато паднахме от БАТЕ или повече?

Колкото ти се радва,когато ЦСКА не получи лиценз за Европа,толкова и аз се радвах за БАТЕ!Сега стана ли ти ясно?
Sofia.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 04 юни 2010 19:32

delqnski47 написа:

Колкото ти се радва,когато ЦСКА не получи лиценз за Европа,толкова и аз се радвах за БАТЕ!Сега стана ли ти ясно?

Аз не се радвах, честно. Аз умрах от кеф. В квартала не можаха да ми запушат устата чак до мача с БАТЕ. После не излизах 1 месец докато мине истерията с тракторите и жилата.

Прав си много си се радвал? Защо ли питам?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 юни 2010 19:35

Добре бе, а как точно го виждаш това произвеждане на нападатели, че аз не разбирам нещо?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 юни 2010 19:35

Gretna написа:
delqnski47 написа:

Аз не се радвах, честно. Аз умрах от кеф. В квартала не можаха да ми запушат устата чак до мача с БАТЕ. После не излизах 1 месец докато мине изтерията с тракторите и жилата.

Прав си много си се радвал? Защо ли питам?

За да си оспамиш собствената тема и да я напълниш със собствени,неграмотни коментари!
Sofia.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 04 юни 2010 19:38

tprodanov написа:Добре бе, а как точно го виждаш това произвеждане на нападатели, че аз не разбирам нещо?

Аз лично го виждам така. От отбор старша възраст се взимат в първият отбор двамата централни нападатели им се дава шанс да играят. Под шанс имам в предвид поне по 10 мача. Аз лично няма да очаквам да бележат във всеки мач или да са някакви лидери но за начало за едни 18 годишни става. Минава един сезон и се прави равносметка. Добър е, става, трябва още един сезон, не става и т.н. Ако не стават се взимат други от новите старпша възраст и така. След 5 години може и по-малко ако е добър го продават и така въртят. Защо тренират децата ако никога няма да играят футбол. Има ли смисъл. Те могат да си играят и пред блока.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 04 юни 2010 19:40

delqnski47 написа:За да си оспамиш собствената тема и да я напълниш със собствени,неграмотни коментари!

Точно така. И за двете си прав. Но изпусна трето. Ти ми помагаш и то доста добре. Ако те нямаше щеше да е някак по-скучно.

Аз имам познат които за разлика от мен може да пише и които не веднъж ми е казал че не иска да ми чете неграмотните писания за разлика от теб.

Върни се в “Левски”