Gretna написа:delqnski47 написа:Свикнали сте някоЙ(не някои) да влачи отбора ви на гърба,но трябва да разберете,че това е футбол,а не тенис!Както казах преди много време ''Гонзо няма да е вечен''!
Естествено не всички левскари мислят така,както тоя дето е пуснал темата,което е добре!
Лошото знеш ли кое е??
Ти не си имал възможноста да гледаш с червеният потник играчи със сърце на лидери. Тъкмо стане играч и го продадът. Е верно разви се футбола в БГ в началото на 90-те но за вас си остана непознато. Дори Барбучков го разсипахте момчето ( впрочем си бяхте прави. Пажин му я дава тои не я иска, Пажин пак му я дава тои неще. Дали е слаб или не вие ще кажете)
Свикнал съм в Левски да играят най-силните нападатели ( като иЗКлючим Жеков ама като чета разбирам че и ЦСКА са го изключили вече)
Изобщо не знаеш кое е лошо и кое не,защото изобщо не ме познаваш!Смятам,че аз се знам повече,отколкото ти мен....май!Вече взех да се съмнявам...

А дали Жеков сме го включили или изключили,не е от голямо значение!Той си остава най-добрият нападател за онези времена!А това с ''най-силните'' нападатели....абе...за фен на Левски най-силните нападатели са играли и играят в Левски,за фен на Локо МЗ най-силните нападатели са играли и играят в Локо МЗ...и така!Чаткаш ли на къде бия?