skarab написа:Сега ще те питат "А вие защо биете негрите?" ...
Като стана въпрос за негри искам да ви разправя една история:
На 16.05.2010г. тръгнахме с двама приятели на Драгрейсинг в едно село до Елин Пелин, беше с нещо с Л.. ама не си спомням. Предната вечер пихме много и то от обяд. Аз не издържах много и заспах около полунощ. Но другите и специално тия двамата пиха до около 5-6. Като тръгнахме за въпросното състезание те ми пееха в колата песни от типа "Заспали чуства". Беше неделя около 07:30ч сутринта. Движехме се по Цариградско шосе някаква скорост от типа на 90-100км/ч. Горублянския светофар още не беше включен и мигаше жълто, затова се онесох и продължих да поддържам същата скорост. И изведнъж на пешеходните пътеки гледам един полицай ще си счупи краката да ме спре. Както и да е, спрях си като цардо патрулката и отварям стъклото:
- Добро утро гл. сержант еди къв си. Знаеш ли за какво те спираме?
- Предполагам...
И в този момент се чу глас на единия мръсен пияница до мен...
- Щот сме негри!!!
Полицая изтръпна, наведе се за да може да го види и каза:
- Какво каза?
- Спряхте ни защото сме негри и винаги сме онеправдани и само нас убиват по филмите!!!
Полицаят се стъписа и каза:
- Абе вие да не сте друсани?
и нататък историята продължава с това че само дето не ми взеха анален секрет за проба. 1 месец без книжка; 150 лв; 4 контролни точки. Трябваше да го споделя щот ми е тежко на сърцето че от другия месец няма да имам книжка пък съм и пиян. Да ме извиняват модераторите че съм пил...