ЦСКА официално обяви дълговете си към останалите клубове

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: ЦСКА официално обяви дълговете си към останалите клубове

Мнениеот TPAKTOP » 02 юни 2010 02:24

skarab написа:Сега ще те питат "А вие защо биете негрите?" ... :lol:

Като стана въпрос за негри искам да ви разправя една история:
На 16.05.2010г. тръгнахме с двама приятели на Драгрейсинг в едно село до Елин Пелин, беше с нещо с Л.. ама не си спомням. Предната вечер пихме много и то от обяд. Аз не издържах много и заспах около полунощ. Но другите и специално тия двамата пиха до около 5-6. Като тръгнахме за въпросното състезание те ми пееха в колата песни от типа "Заспали чуства". Беше неделя около 07:30ч сутринта. Движехме се по Цариградско шосе някаква скорост от типа на 90-100км/ч. Горублянския светофар още не беше включен и мигаше жълто, затова се онесох и продължих да поддържам същата скорост. И изведнъж на пешеходните пътеки гледам един полицай ще си счупи краката да ме спре. Както и да е, спрях си като цардо патрулката и отварям стъклото:
- Добро утро гл. сержант еди къв си. Знаеш ли за какво те спираме?
- Предполагам...
И в този момент се чу глас на единия мръсен пияница до мен...
- Щот сме негри!!!
Полицая изтръпна, наведе се за да може да го види и каза:
- Какво каза?
- Спряхте ни защото сме негри и винаги сме онеправдани и само нас убиват по филмите!!!
Полицаят се стъписа и каза:
- Абе вие да не сте друсани?
и нататък историята продължава с това че само дето не ми взеха анален секрет за проба. 1 месец без книжка; 150 лв; 4 контролни точки. Трябваше да го споделя щот ми е тежко на сърцето че от другия месец няма да имам книжка пък съм и пиян. Да ме извиняват модераторите че съм пил... :oops:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 02 юни 2010 04:01

[offtopic]сега малко да се редактирам: точното име на сержант еди къв си е: мл. автоконтрольор Йордан Ангелов Иванов и колегата му Ангел Костадинов Петров с ЕГН 7103196803(не пише чин) нарочно му написах ЕГН-та да теглите заеми от негово име. Там са най корумпираните полицаи в цаля София след тия на бул. България. Теглете заеми тоя има пара да ги връща гаранция :lol: :lol:[/offtopic]
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 02 юни 2010 07:23

Чета в момента статията във в.7 Дни спорт от 02.06.10г. с Емил Костадинов. Изкара , че всичко си е наред с плащанията спрямо другите отбори.
" - Не знам, не съм счетоводител. Само че от Черноморец казаха, че при този трансфер са ви издали фактура за 510 000 евро.
- Съмнявам се да е така, но не съм съвсем в течение на това. Как ще се пусне фактура за цялата сума, като се плаща на отделни вноски? За мен действията на Черноморец в този случай са некоректни. Впрочем като че ли именно от Черноморец идва цялото напрежение около лиценза ни. Изглежда, правят някаква сметка, че ако ЦСКА не се класира за европейските турнири, ще пуснат тях да играят там. Аз бих им препоръчал на
Черноморец да си погледнат първо отбора
да се съсредоточат върху играта си.
- Това, което е по договор, платено ли е всичко на Черноморец до момента?
- Платено е."
Лелеееее................ Ако е истина добре за ЦСКА. ако не е то тогава лицето Костадинов няма място на Армията. За мен са несиреозни думите му,че Черноморец искал да играе на мястото на ЦСКА в турнирите. Мнение на един неподготвен специалист. Да изчакаме да видим какво развитие ще има днес.........................

king1979
Контакти:

Мнениеот king1979 » 02 юни 2010 15:30

Абе кво ви става на всички.Не ми ясно кво толкова ревът всички като точно те са най на делавера-1.За Платини ще получат 1млн. разделен на траншове,плюс 50 % от следващ трансфер(примерно го продаддат за 1млн),то тогава автоматично в Черноморец ще постъпят още 500 хил.2.На Сливен все още се плаща за играчите,но и те имат клаузи,по 15% ЗА Стоянов и Янев и по 10 за Чавд. и К.С.,освен трансферната цена ще получат 15% от трансфера в Алания,а от там ако бъде трансфериран-още 15%в касата-е къде е лошото.С Пирин взаимоотношенията са същите.Ако аз съм президент на клуб и ми предложат за мой играч,който струва 500 х.,да го закупят за 300 +25% ПРИ СЛЕДВАЩ ТРАНСФЕР-СЕ СЪГЛАСЯВАМ НА МОМЕНТА-това,че ще миго изплащат дълго време няма значение-делаверката епри следваща продажба-този играч може да ми излезе 1млн.500х. след време,на фона на смешните 300 х.При това положение не бих си отворил устата,дори да има и забавяне по траншовете,те рано или късно ще се разплатят,а делаверката винаги ще е за мен,дори и да го пласират за по малко,аз пак ще взема %.Като толкова много ревът,да спре ЦСКА да им взима играчите,да си вземе 3 чужденеца,догодина пак,след 2 3 год. сами ще си ги предлагат и то за жълти стотинки,но склауза.ТАКА ЧЕ СПРЕТЕ ДА РЕВЕТЕ-ДА НЕ СЪЖАЛЯВАТЕ.

jony
Контакти:

Мнениеот jony » 02 юни 2010 15:51

Спас и Галчев трябва да останат. За отбив в цената може да дадем на Пирин някой ненужен играч.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 03 юни 2010 09:56

jony написа:Спас и Галчев трябва да останат. За отбив в цената може да дадем на Пирин някой ненужен играч.

Галчев ?? wtf
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 03 юни 2010 17:36

Смятам, че един футболен клуб не може да няма дългове. Просто така се работи по-целия свят, вижте Ман.Юн., Барса, Валенсия. Някой гони ли ги, взима ли им лицензите, заливат ли ги с помия във вестниците? НЕ, защото са големи, защото са гордост за държавите си, а ние какво заради някакви керливи чужденци ще закрием най-големия клуб в България. Но това не е Лупи, Титаните са от новата школа, разбират нещата и ще направят, каквото трябва. Затова долу ръцете от ЦСКА! Колкото за Спасчо и Галчев нека Пирин си помислят, каква цена искат. Най-лесно е да им ги върнем и какво ще стане, двама човека, които хем няма да искат да играят на село след като са били в София, хем Пирин няма да може да вземе една стотинка за тях.

Върни се в “ЦСКА”