Томи и Вальо, свалете чадъра от Батков и Гонзо!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Томи и Вальо, свалете чадъра от Батков и Гонзо!

Мнениеот UltraBlue » 01 юни 2010 18:32

tprodanov написа:Много ми е смешно да се обсъждат спортнотехнически проблеми и трансфери, докато мустака ни е на чело :lol:

Че то вземането на свободни агенти за трансфери ли се брои...
А от какви колоси вземаме само... Чавдар Етрополе... 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2010 18:33

manoll написа:
M.V.B. написа:Мрън,мрън,мрън :evil:
Плачковци , ако имате нещо да кажете на Батков или Гонзо напълнете Герена и там им го кажете !
А не 500 човека да ходим на мачове а по форумите хиляди само драскат простотии , а сега пък и ГОНГ са виновни :shock:

+1 !

То па понеже Батков идва на стадиона :mrgreen:

И откога хората нехарестващи комунистическия плъх са плачковци?

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 01 юни 2010 18:40

tprodanov написа:Много ми е смешно да се обсъждат спортнотехнически проблеми и трансфери, докато мустака ни е на чело :lol:

Е кво да правиме?...Дай да се държиме така,все едно Левски несъществува,защото мустака е начело на отбора.Няма как да стане!...Един колега го каза много добре според мен:20 000 всеки мач,мощни протести и мустака за 1 месец ще е аут.Това е положението,докато ходим по 2-3 хиляди на мач(срамота!) няма какво да се оплакваме...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2010 18:42

Е да де. И аз затова говоря. Да не обясняваме Гонзо колко е виновен и да си спорим за Цачев и Курдов. Левски има един враг и всякакви отклонения на разговорите в други посоки е загуба на енергия.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 01 юни 2010 19:30

Чадъра се вижда от километри. Казвал съм го и преди, напишете Батков в търсене във Форума. Да видите какво става ;)
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 юни 2010 19:50

Love_ написа:Чадъра се вижда от километри. Казвал съм го и преди, напишете Батков в търсене във Форума. Да видите какво става ;)

Форумът какво общо има с Томето, Грънчаров и Батков, че не разбирам?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
M.V.B.

Мнениеот M.V.B. » 01 юни 2010 20:19

tprodanov написа:
manoll написа:
M.V.B. написа:Мрън,мрън,мрън :evil:
Плачковци , ако имате нещо да кажете на Батков или Гонзо напълнете Герена и там им го кажете !
А не 500 човека да ходим на мачове а по форумите хиляди само драскат простотии , а сега пък и ГОНГ са виновни :shock:

+1 !

То па понеже Батков идва на стадиона :mrgreen:

И откога хората нехарестващи комунистическия плъх са плачковци?

Не разбрахте ли че първо трябва да си подкрепим отбора !
Защото е лесно като отбора върви на ст.Васил Левски да има 40 000 но като отбора е в дупка има 400 на ст. Георги Аспарухов :(
И мен ме е яд за Мъри и Наско но уви , нито Левски почва с тях нито ще свърши с тях но се надявам някой ден пак да се върнат !
И на мен ми се иска да ни купи някой читав и да забравим вече Борат , но досега никой не е казал аз му предложих тази и тази сума и да се знае че има реален купувач и тогава с наша подкрепа на публиката е много по лесно да изгоним Борат но до ден днешен няма нищо конкретно и всичко останало са долни драсканици !
Най тъжното е за Гонзо , какво ли не го изкараха тези който преди 1 година му скандираха името и му се покланяха сега едва ли не Гонзо е най черната овца :( Но ако Гонзо беше се махнал с Достанич и изоставеше клуба като големите левскари , Какала и Борето и да плюе отстрани както те правеха тогава с пълно право би си заслужил ругатните по негов адрес но сега Гонзо си е сложил главата в торбата не за пари или за чест и слава , а защото е ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР и го боли за отбора !
Почнахме и ние да се превръщаме като свинете а това е много , много лошо :(

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 01 юни 2010 20:29

M.V.B. написа:Не разбрахте ли че първо трябва да си подкрепим отбора !
Защото е лесно като отбора върви на ст.Васил Левски да има 40 000 но като отбора е в дупка има 400 на ст. Георги Аспарухов :(
И мен ме е яд за Мъри и Наско но уви , нито Левски почва с тях нито ще свърши с тях но се надявам някой ден пак да се върнат !
И на мен ми се иска да ни купи някой читав и да забравим вече Борат , но досега никой не е казал аз му предложих тази и тази сума и да се знае че има реален купувач и тогава с наша подкрепа на публиката е много по лесно да изгоним Борат но до ден днешен няма нищо конкретно и всичко останало са долни драсканици !
Най тъжното е за Гонзо , какво ли не го изкараха тези който преди 1 година му скандираха името и му се покланяха сега едва ли не Гонзо е най черната овца :( Но ако Гонзо беше се махнал с Достанич и изоставеше клуба като големите левскари , Какала и Борето и да плюе отстрани както те правеха тогава с пълно право би си заслужил ругатните по негов адрес но сега Гонзо си е сложил главата в торбата не за пари или за чест и слава , а защото е ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР и го боли за отбора !
Почнахме и ние да се превръщаме като свинете а това е много , много лошо :(

Съгласен съм.Отборът е над всичко и всички :!:

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 01 юни 2010 21:54

Аз ще съм кратък:МУСТАК-УМРИ!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2010 21:58

Да бе, и да не внасяме напрежение, че на бащицата да му е тихичко. Стига глупости! И за какви Мъри и Наско става въпрос, след като те нямат никакво значение в случая, както нямат значение Борето, Кокала и тн. Мустака е вреден на съвсем различно ниво, унищожава самоличноста на клуба, ама ние дай да си го подкрепяме. Стига бе!!!

Аз ще съм кратък:МУСТАК-УМРИ!
:!: :!: :!:

Върни се в “Левски”