tprodanov написа:Много ми е смешно да се обсъждат спортнотехнически проблеми и трансфери, докато мустака ни е на чело
Че то вземането на свободни агенти за трансфери ли се брои...
А от какви колоси вземаме само... Чавдар Етрополе...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tprodanov написа:Много ми е смешно да се обсъждат спортнотехнически проблеми и трансфери, докато мустака ни е на чело
manoll написа:M.V.B. написа:Мрън,мрън,мрън![]()
Плачковци , ако имате нещо да кажете на Батков или Гонзо напълнете Герена и там им го кажете !
А не 500 човека да ходим на мачове а по форумите хиляди само драскат простотии , а сега пък и ГОНГ са виновни
+1 !
Love_ написа:Чадъра се вижда от километри. Казвал съм го и преди, напишете Батков в търсене във Форума. Да видите какво става
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
tprodanov написа:manoll написа:M.V.B. написа:Мрън,мрън,мрън![]()
Плачковци , ако имате нещо да кажете на Батков или Гонзо напълнете Герена и там им го кажете !
А не 500 човека да ходим на мачове а по форумите хиляди само драскат простотии , а сега пък и ГОНГ са виновни
+1 !
То па понеже Батков идва на стадиона![]()
И откога хората нехарестващи комунистическия плъх са плачковци?
M.V.B. написа:Не разбрахте ли че първо трябва да си подкрепим отбора !
Защото е лесно като отбора върви на ст.Васил Левски да има 40 000 но като отбора е в дупка има 400 на ст. Георги Аспарухов![]()
И мен ме е яд за Мъри и Наско но уви , нито Левски почва с тях нито ще свърши с тях но се надявам някой ден пак да се върнат !
И на мен ми се иска да ни купи някой читав и да забравим вече Борат , но досега никой не е казал аз му предложих тази и тази сума и да се знае че има реален купувач и тогава с наша подкрепа на публиката е много по лесно да изгоним Борат но до ден днешен няма нищо конкретно и всичко останало са долни драсканици !
Най тъжното е за Гонзо , какво ли не го изкараха тези който преди 1 година му скандираха името и му се покланяха сега едва ли не Гонзо е най черната овцаНо ако Гонзо беше се махнал с Достанич и изоставеше клуба като големите левскари , Какала и Борето и да плюе отстрани както те правеха тогава с пълно право би си заслужил ругатните по негов адрес но сега Гонзо си е сложил главата в торбата не за пари или за чест и слава , а защото е ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР и го боли за отбора !
Почнахме и ние да се превръщаме като свинете а това е много , много лошо
Аз ще съм кратък:МУСТАК-УМРИ!
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E, tiamat и 25 госта