Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Мнениеот TristaNNN » 01 юни 2010 02:20

Малко си краен, но все пак всеки има право на мнение. Проблема не е в радостта, че ще ви отнемат лиценза, на мен лично ми е все тая - лошото е, че сте некоректни с другите отбори, както и с трети лица. А другите фенове не ви завиждат, ами направо си ги е яд. Ще визирам Левски в случая: пари няма и при нас, затова и последната селекция беше "звездна". Но ВНИМАНИЕ - ние купихме старички "звезди", за да може да се разплатим няляво и надясно, да не влачим този и онзи с парите и т.н. Айде вземи и Славия ако щеш - веднага набедихте автора на темата. Ама и Славия са си чисти и не ги гони този и онзи за пари.
А замисли ли се примерно, че парите които Сливен има да взима са реално заплатите на много играчи ( които не взимат по 15 000). И сега заради мутрягите от Титан, тези момчета не могат да си вземат заплатите. Сливен е малък клуб и няма вашите възможности - там всеки лев е ценен. А сега се замисли, ...хубаво ли ще ти е да не ти дават заплата...давам прост пример - не ми се влиза в подробности.

Иначе, само като видиш сайта, където е пусната новината .... :lol:[/quote]

Много ми е ясно как се издържат малките клубове. Но идеята е че никой нищо не е доказал. Значи цял сезон не им трябваха пари, а сега им трябват. Иван Стоянов дойде в ЦСКА? Кога го продадохме? Кога Сливен поискаха пари? Еми просто не ми се вярва. По същия начин аная сръбкинята постоянно искаше пари за нещо всичко се изчисти. Разберете че Титан може и да са мутри ама като вземат един разграден двор какъвто беше ЦСКА по времето на Лупи кво могат да направят? Все едно аз да ти подаря кола на лизиг с 6 закаснели вноски върви се оправяй. Ейго и сегашния ни министър-председател постояно реве за някакви скрити договори които изплуват от някъде. Това са много мръсни игри които никога няма да разберем докато не се набъркаме в лайната![/quote]

Добре пич, ще говорим за Сливен - аз си мисля, че когато "карето" се появи на Армията, голяма роля изиграха отношенията Лечков - Пенев. Склонен съм да вярвам, че точно тези отношения на двамата пазеха тихите води що се отнася до парите.
Обаче в един момент ....минава доста време и Лечков си търси своето :roll: Ако приятелството е приятелство, виждаш ми се умен човек и ще се съгласиш, че сиренето е с пари. Такива са времената, че рано или късно ножа опира до кокала.
За сръбкинята - и там се дължаха някакви хиляди, което и самите Титан признаха - може и да са платени вече, не знам, за този случай не мога да споря. Има обаче нещо, което не приемам - имаш да даваш, но в същото време пак пръскаш пари наляво - надясно. И това ме дразни, от чисто човешка гледна точка, пак казвам все ми е тая дали ще имате лиценз. Това със разградения двор - твое мнение си е - уважавам го. Ама като ти е разграден двора - ще гледаш най-напред да го оградиш пак, а не да го разширяваш, това пък си е мое мнение.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 02:33

TristaNNN написа:Добре пич, ще говорим за Сливен - аз си мисля, че когато "карето" се появи на Армията, голяма роля изиграха отношенията Лечков - Пенев. Склонен съм да вярвам, че точно тези отношения на двамата пазеха тихите води що се отнася до парите.
Обаче в един момент ....минава доста време и Лечков си търси своето :roll: Ако приятелството е приятелство, виждаш ми се умен човек и ще се съгласиш, че сиренето е с пари. Такива са времената, че рано или късно ножа опира до кокала.
За сръбкинята - и там се дължаха някакви хиляди, което и самите Титан признаха - може и да са платени вече, не знам, за този случай не мога да споря. Има обаче нещо, което не приемам - имаш да даваш, но в същото време пак пръскаш пари наляво - надясно. И това ме дразни, от чисто човешка гледна точка, пак казвам все ми е тая дали ще имате лиценз. Това със разградения двор - твое мнение си е - уважавам го. Ама като ти е разграден двора - ще гледаш най-напред да го оградиш пак, а не да го разширяваш, това пък си е мое мнение.

В сегашния футболен свят не може да се играе с един и същ състав. Ето Ливърпул са затънали в огромни дългове. Не знам дали си запознат но вече щефът им е от Роял Банк ъф Скотланд да движи нещата по продажбата на клуба. Но никой не говори за това там. Тук всеки търси интрига. Абсолютно съм съгласен с теб че някой като е поел ангажимент трябва да си го изпълни. Абсолютно съм съгласен с теб че в ЦСКА няма нужда всеки сезон да се сменя целия състав(ако не вярваш виж в нашия форум в темата "Трансфери") Но не съм съгласен да казвате тия не са пллатили ония не са платили без дори да сте видяли някакъв документ. Днес в гонг.бг пишеше само за Пирин. Няма Сливен, няма Черноморец. Наказвате хората без да знаете за какво става въпрос. Не твърдя че аз знам!!! Но никой не знае истината. В началото за Сливен си пишеше че ги дават без пари само за комисионна от бъдещ трансфер. Е кое е истината?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 юни 2010 02:33

Май настана мир и спокойствие :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 юни 2010 02:37

Viktor4o_Rs написа:Май настана мир и спокойствие :lol: :lol:

Защо ли :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юни 2010 02:38

acmilan написа:Гъз,точно ти да ми говориш за злоба е доста несериозно.По-злобно и долно същество не съм срещал.Никаква истина не си казал,нито пък си ти човекът,който може да ми даде каквато и да било насока в живота.Бахти човека си,отвращаваш ме.Но нали знаеш,че то се връща,човече,връща се.Злобата,лъжите,простащината,свободните ти съчинения рано или късно се обръщат срещу теб.А между другото,ти като си голям цесекар,писал ли си някога за този отбор :roll:

Не се ядосвай заради такива тъпаци, браво на теб, че си имаш мнение и го защитаваш културно и аргументирано. Иначе си прав - мотивът на поета Йордан Йовков за възмездието е неписан закон на природата - рано или късно всичко се връща ;)
Ако тази статия е вярна, това ще е най-пресният пример :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 02:44

ДОбре с кой от вас тримата мога да се обзаложа че няма да вземат лиценза на ЦСКА и всичко написано в тая статия е лъжа?? Както предложих преди малко на едно напиване за сметка на загубилия
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 юни 2010 02:44

TristaNNN написа:
acmilan написа:Гъз,точно ти да ми говориш за злоба е доста несериозно.По-злобно и долно същество не съм срещал.Никаква истина не си казал,нито пък си ти човекът,който може да ми даде каквато и да било насока в живота.Бахти човека си,отвращаваш ме.Но нали знаеш,че то се връща,човече,връща се.Злобата,лъжите,простащината,свободните ти съчинения рано или късно се обръщат срещу теб.А между другото,ти като си голям цесекар,писал ли си някога за този отбор :roll:

Не се ядосвай заради такива тъпаци, браво на теб, че си имаш мнение и го защитаваш културно и аргументирано. Иначе си прав - мотивът на поета Йордан Йовков за възмездието е неписан закон на природата - рано или късно всичко се връща ;)
Ако тази статия е вярна, това ще е най-пресният пример :lol:

Аз,че прекалих е вярно,но този направо ме изкара извън нерви и най-вече започна да говори лъжи за мен,за Берое,да не говорим за нечовешката злоба,лъхаща от всяко негово изречение.До един момент е забавно,смешно,но после вече става жалко за него.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 01 юни 2010 02:46

TristaNNN , ЦСКА дължи пари , които трябва да изкара по някакъв начин , за да ги плати ... Закон в бизнеса е , че за да вземеш , трябва и да дадеш ... Или по - просто казано - за да плати ЦСКА парите , които дължи , то най - напред трябва да ги изкара от някъде. А ще ги изкара , след като инвестира други едни пари и с печалбата от тях ще плати разсроченото дължимо на кредиторите си. Съвсем нормално е ЦСКА да влага още пари , за да може в един момент с печалбата от тях да излезе поне на нула или на печалба след време ... Нови футболисти , по - силен отбор , повече успехи , продажби на футболисти за повече пари , участие в по - платени фази на ЕКТ. С една дума оборот на парите. Ето това е схемата ... В другия случай нещата стоят така - не купуват футболистите на Сливен , Пирин и Черноморец ... Нивото на ЦСКА пада , но и тези три клуба са капо финансово , особено Черноморец , защото договора на Платини изтичаше след няколко месеца и той ставаше свободен агент ... Сливен също оставаше без парите , които сега очаква и ще си получи без никакво съмнение , пък дори и това да стане след няколко месеца ... С Пирин ситуацията е същата. И ако ЦСКА сега върне Спас Делев и не плати тези 450 000 евро на Пирин и договора му изтече след година и той отиде вече като свободен агент в ЦСКА , то в този случай кой печели ? Който и да е , но това няма да е Пирин при всички положения ... Нито за Спаско някой ще им изсипе един милион лева , както и на времето Бербатов нямаше да тръгне по света и да прави толкова успешна кариера , ако и двамата не минат през ЦСКА.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 01 юни 2010 02:47

TPAKTOP написа:ДОбре с кой от вас тримата мога да се обзаложа че няма да вземат лиценза на ЦСКА и всичко написано в тая статия е лъжа?? Както предложих преди малко на едно напиване за сметка на загубилия

Направи бас и с тримата ... Ако загубиш аз плащам ... :lol:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 юни 2010 02:47

TPAKTOP написа:ДОбре с кой от вас тримата мога да се обзаложа че няма да вземат лиценза на ЦСКА и всичко написано в тая статия е лъжа?? Както предложих преди малко на едно напиване за сметка на загубилия

Оф , пак се почна :lol: :lol: :lol: С вас да се спори е все едно да спориш със зомби :mrgreen: ЦСКА ще вземе лиценз , но не защото е изряден , дори напротив , точно това и дискутираме тук ;)
Изображение

Върни се в “Футбол - България”