А замисли ли се примерно, че парите които Сливен има да взима са реално заплатите на много играчи ( които не взимат по 15 000). И сега заради мутрягите от Титан, тези момчета не могат да си вземат заплатите. Сливен е малък клуб и няма вашите възможности - там всеки лев е ценен. А сега се замисли, ...хубаво ли ще ти е да не ти дават заплата...давам прост пример - не ми се влиза в подробности.
Иначе, само като видиш сайта, където е пусната новината ....

Много ми е ясно как се издържат малките клубове. Но идеята е че никой нищо не е доказал. Значи цял сезон не им трябваха пари, а сега им трябват. Иван Стоянов дойде в ЦСКА? Кога го продадохме? Кога Сливен поискаха пари? Еми просто не ми се вярва. По същия начин аная сръбкинята постоянно искаше пари за нещо всичко се изчисти. Разберете че Титан може и да са мутри ама като вземат един разграден двор какъвто беше ЦСКА по времето на Лупи кво могат да направят? Все едно аз да ти подаря кола на лизиг с 6 закаснели вноски върви се оправяй. Ейго и сегашния ни министър-председател постояно реве за някакви скрити договори които изплуват от някъде. Това са много мръсни игри които никога няма да разберем докато не се набъркаме в лайната![/quote]
Добре пич, ще говорим за Сливен - аз си мисля, че когато "карето" се появи на Армията, голяма роля изиграха отношенията Лечков - Пенев. Склонен съм да вярвам, че точно тези отношения на двамата пазеха тихите води що се отнася до парите.
Обаче в един момент ....минава доста време и Лечков си търси своето

За сръбкинята - и там се дължаха някакви хиляди, което и самите Титан признаха - може и да са платени вече, не знам, за този случай не мога да споря. Има обаче нещо, което не приемам - имаш да даваш, но в същото време пак пръскаш пари наляво - надясно. И това ме дразни, от чисто човешка гледна точка, пак казвам все ми е тая дали ще имате лиценз. Това със разградения двор - твое мнение си е - уважавам го. Ама като ти е разграден двора - ще гледаш най-напред да го оградиш пак, а не да го разширяваш, това пък си е мое мнение.