Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dust
Контакти:

Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Мнениеот Dust » 31 май 2010 23:17

delqnski47 написа:Нее,ние обвиняваме автора,защото както той,така и ти и останалите не е ваша работа да се бъркате и да искате обяснения за това колко задължения имал ЦСКА!Се едно аз да почна да се бъркам в задълженията на комшията и да му искам сметка!Не знам,аз досега не се сещам,да съм се заинтересовал за задълженията на Берое примерно!Ама едно е Берое,друго е ЦСКА все пак!Разбирам ви напълно!

Делянски пак разсъждаваш на дребно и примера с комшията ти не е точен.
Ако твоя комшия и ти имате задължения към дадена институция, от която зависи нещо жизнено важно което трябва да получиш, дали няма да се интересуваш, той като не си плаща как го е получил при положение, че и ти едва си състъргал средства да се разплатиш?

Ако дължиш вноска по кредит на банката "Х", въобще няма да им пука ако им казваш ама работодателя ми не е плащал от шест месеца заплата, това не минава. Ти си се оправяй с работодателя, банката с него отношения НЯМА, тя има с теб.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 31 май 2010 23:17

Viktor4o_Rs написа:Хахаха , сега пък съм нямал право да пускам темата :lol: :lol: :lol: Ще си пускам каквото си искам , щом се спазват правилата на форума , ЦСКА е обществен клуб и всеки от нас може да си каже мнението , като не ви е приятно - не влизайте във форума и толкова , аман от цензура и вождове тука :lol:

Ти си пускай теми , каквито си поискаш ... но не се оплаквай после от реакциите на хората във форума. Сам си си ги потърсил ... :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 май 2010 23:18

Делянски,да,различни неща са Берое и ЦСКА и аз съм безрайно щастлив от това.Безкрайно щастлив съм,че не съм от ЦСКА,а от Берое,но това е съвсем друга тема.Иначе и по нашите проблеми пишеха много хора,това,че на теб не ти е било интересно,не значи,че и на други не е било.В този смисъл,въобще не ме вълнува дали ще вземете лиценз,просто си коментираме в тази тема,не може ли?Колкото ти имаш право,толкова и аз.Както и да е.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 31 май 2010 23:20

delqnski47 написа:
acmilan написа:Май забрави че ние сме на това дередже заради Томов и ни беше отнето правото с един доста силен отбор спечелил безапелационно първенството да атакува шампионската лига ние феновете на ЦСКА обичаме безрезервно отбора и сме готови да умрем за него и не заслужаваме подигравки за ради отношенията на някой измекяри който утре ще си пият ракията заедно.

Разбирам,че си обичате отбора и в това няма нищо лошо,напротив,но защо нападате автора на темата,защото я е пуснал?Ок,казваш Томов бил виновен,ами задълженията към Сливен и Пирин и те ли са от негово време?Защо собствениците от Титан имат пълен комфорт от страна на феновете и не им се държи сметка за неща,за които Томов беше псуван,целен с шишета вода и не знам си какво още?Ами вие скочихте дори на Васил Божков :roll: Но с Борисов и Иванов нещата не стоят по същия начин,при положение,че макар и да се погасяват дадени дългове,в същото време се натрупват нови,да не говорим пък за чисто спортно-техническите неща...

Нее,ние обвиняваме автора,защото както той,така и ти и останалите не е ваша работа да се бъркате и да искате обяснения за това колко задължения имал ЦСКА!Се едно аз да почна да се бъркам в задълженията на комшията и да му искам сметка!Не знам,аз досега не се сещам,да съм се заинтересовал за задълженията на Берое примерно!Ама едно е Берое,друго е ЦСКА все пак!Разбирам ви напълно![/quote]

Не си прав, имам чувството че продължаваш да спориш само за да не паднеш по гръб. ЦСКА, освен че имат някакви взаимоотношения с други отбори които касаят само ЦСКа и тези отбори, участват в първенството заедно с всички други отбори, и оттук вече ни касае абсолютно всички дали спазват правилата или не. Ако искаш ЦСКА да си излезнат доброволно от А група, да си сформират някаква "ЦСКА висша лига", да играят 1 ви срещу 2ри отбор и тогава те уверявам че грам няма да ме касае дали дължат и дали си връщат парите.
Но в случая просто не е справеедливо спрямо всички други отбори, които се опитват да спазват правилата и да спростират трансферната си политика спрямо възможностите си.
И предполагам ще признаеш че отбор, който купуа 15 нови играчина сезон има сериозно предимство спрямо друг, който не купува нито един.
И изобщо за какво спорим и си чешем само езиците като всичко това става в момент в който приеха прословутото правило за "финансов феър плей". Къде е финансовия фейр плей на ЦСКА, или ако кажеш че няма такъв, защо да не недоволстваме?

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 31 май 2010 23:20

acmilan написа:Делянски,да,различни неща са Берое и ЦСКА и аз съм безрайно щастлив от това.Безкрайно щастлив съм,че не съм от ЦСКА,а от Берое,но това е съвсем друга тема.Иначе и по нашите проблеми пишеха много хора,това,че на теб не ти е било интересно,не значи,че и на други не е било.В този смисъл,въобще не ме вълнува дали ще вземете лиценз,просто си коментираме в тази тема,не може ли?Колкото ти имаш право,толкова и аз.Както и да е.

Те Цска са големи,но като гледам вие имате по-добра посещаемост от тях и то само от момчета от Стара Загора ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 31 май 2010 23:21

Вече ми стана смешно :lol: Радвам се на всички, които могат да обиждат от злоба. Чудя се защо им се връзвате. Моя отбор това, моя онова. Мисля да се отвори тема "Кой може да плюе повече по противника" ;) По този начин хората които не искат да четат обиди, а да изразят мнение и да обменят полезни мисли няма да влизат в тази тема. Най-важното ще бъде много посещавана и ме е страх, че сървъра няма да издържи :lol: Имайте предвид, че ако намерите изпражнение във вашия двор, ако отидете и се изходите в двора на съседа Ви, фекалия във вашия двор си остава(колкото и да се смеете на съседа си).

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 31 май 2010 23:21

delqnski47 написа:
Не знам,ти май левскар беше,но с това ти изказване ми оправи настроението,за което ти благодаря много!Дано и Борат се махне,че то се вижда,че няма светло бъдеще при ''Левски''! ;)

Човече,нямам нищо против ЦСКА,но когато проблемите са си изцяло при вас е смешно всеки път да говорите за заговори и "синьото зло".А в случая дължите пари на доста клубове и всички искащи са си в правото ;)

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 31 май 2010 23:23

trex написа:Вече ми стана смешно :lol: Радвам се на всички, които могат да обиждат от злоба. Чудя се защо им се връзвате. Моя отбор това, моя онова. Мисля да се отвори тема "Кой може да плюе повече по противника" ;) По този начин хората които не искат да четат обиди, а да изразят мнение и да обменят полезни мисли няма да влизат в тази тема. Най-важното ще бъде много посещавана и ме е страх, че сървъра няма да издържи :lol: Имайте предвид, че ако намерите изпражнение във вашия двор, ако отидете и се изходите в двора на съседа Ви, фекалия във вашия двор си остава(колкото и да се смеете на съседа си).

trex,евала пич :mrgreen: :!: Искрено ме разсмя ! Това беше добро :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 май 2010 23:24

Dust написа:
delqnski47 написа:Нее,ние обвиняваме автора,защото както той,така и ти и останалите не е ваша работа да се бъркате и да искате обяснения за това колко задължения имал ЦСКА!Се едно аз да почна да се бъркам в задълженията на комшията и да му искам сметка!Не знам,аз досега не се сещам,да съм се заинтересовал за задълженията на Берое примерно!Ама едно е Берое,друго е ЦСКА все пак!Разбирам ви напълно!

Делянски пак разсъждаваш на дребно и примера с комшията ти не е точен.
Ако твоя комшия и ти имате задължения към дадена институция, от която зависи нещо жизнено важно което трябва да получиш, дали няма да се интересуваш, той като не си плаща как го е получил при положение, че и ти едва си състъргал средства да се разплатиш?

Ако дължиш вноска по кредит на банката "Х", въобще няма да им пука ако им казваш ама работодателя ми не е плащал от шест месеца заплата, това не минава. Ти си се оправяй с работодателя, банката с него отношения НЯМА, тя има с теб.

И от кога комшията( Берое примерно) си е платил задълженията,както и много други отбори в А група??
Мене ме дразни,че не си гледате паницата(отбора)!Ей това ви е лошото на вас!А медиите обръщат внимание на ЦСКА повече отколкото на Берое,то това е ясно!Все пак това е ЦСКА!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 31 май 2010 23:24

niki87 написа:
delqnski47 написа:
Не знам,ти май левскар беше,но с това ти изказване ми оправи настроението,за което ти благодаря много!Дано и Борат се махне,че то се вижда,че няма светло бъдеще при ''Левски''! ;)

Човече,нямам нищо против ЦСКА,но когато проблемите са си изцяло при вас е смешно всеки път да говорите за заговори и "синьото зло".А в случая дължите пари на доста клубове и всички искащи са си в правото ;)

Интересно :shock: Ботев си замълчаха, а пак Левски беше скроил злокобния план :lol:

Върни се в “Футбол - България”