delqnski47 написа:acmilan написа:Май забрави че ние сме на това дередже заради Томов и ни беше отнето правото с един доста силен отбор спечелил безапелационно първенството да атакува шампионската лига ние феновете на ЦСКА обичаме безрезервно отбора и сме готови да умрем за него и не заслужаваме подигравки за ради отношенията на някой измекяри който утре ще си пият ракията заедно.
Разбирам,че си обичате отбора и в това няма нищо лошо,напротив,но защо нападате автора на темата,защото я е пуснал?Ок,казваш Томов бил виновен,ами задълженията към Сливен и Пирин и те ли са от негово време?Защо собствениците от Титан имат пълен комфорт от страна на феновете и не им се държи сметка за неща,за които Томов беше псуван,целен с шишета вода и не знам си какво още?Ами вие скочихте дори на Васил Божков

Но с Борисов и Иванов нещата не стоят по същия начин,при положение,че макар и да се погасяват дадени дългове,в същото време се натрупват нови,да не говорим пък за чисто спортно-техническите неща...
Нее,ние обвиняваме автора,защото както той,така и ти и останалите не е ваша работа да се бъркате и да искате обяснения за това колко задължения имал ЦСКА!Се едно аз да почна да се бъркам в задълженията на комшията и да му искам сметка!Не знам,аз досега не се сещам,да съм се заинтересовал за задълженията на Берое примерно!Ама едно е Берое,друго е ЦСКА все пак!Разбирам ви напълно![/quote]
Не си прав, имам чувството че продължаваш да спориш само за да не паднеш по гръб. ЦСКА, освен че имат някакви взаимоотношения с други отбори които касаят само ЦСКа и тези отбори, участват в първенството заедно с всички други отбори, и оттук вече ни касае абсолютно всички дали спазват правилата или не. Ако искаш ЦСКА да си излезнат доброволно от А група, да си сформират някаква "ЦСКА висша лига", да играят 1 ви срещу 2ри отбор и тогава те уверявам че грам няма да ме касае дали дължат и дали си връщат парите.
Но в случая просто не е справеедливо спрямо всички други отбори, които се опитват да спазват правилата и да спростират трансферната си политика спрямо възможностите си.
И предполагам ще признаеш че отбор, който купуа 15 нови играчина сезон има сериозно предимство спрямо друг, който не купува нито един.
И изобщо за какво спорим и си чешем само езиците като всичко това става в момент в който приеха прословутото правило за "финансов феър плей". Къде е финансовия фейр плей на ЦСКА, или ако кажеш че няма такъв, защо да не недоволстваме?