Черноморец Бургас с най-много публика в А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Re: Черноморец Бургас с най-много публика в А група

Мнениеот lionel_messi » 29 май 2010 22:37

red_fan87 написа:Как да не го обиждам като говори глупости!?

Еми има си правила, които трябва да се спазват..
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 29 май 2010 22:40

Converse написа:
LaRgO написа:Черноморец каквото и да правят хората ще помнят как те откраднаха стадиона от Нефтохимик.Как откраднаха школата на Нефтохимик.Как заради Събев Нефтохимик трябваше нарочно да загуби от Спортист Своге в баража за влизане в А група.И как Сателита на Черноморец Бс взе лиценза на Нефтохимик.

Има разлика, между КУПИЛ и откраднал ..

Сигурно и Черноморец Поморие купи лиценза на Нефтохимик ? Черноморец Бс не е купил школата,присвоиха си я.Иначе да, Спортист Своге купи мача срещу Нефтохимик в баража за влизане в А група,обаче парите отидоха при Събев.А и никъде не са казали,че Черноморец купува стадиона на Нефтохимик,защото наистина не са платили за него.Така,че кое е купеното за което говориш ?

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 30 май 2010 11:59

chernomorec bs написа:
mironi88 написа:Въпреки, че нехая за странния отбор на бургаска област, винаги съм мислел, че хората там са интелегентни. Все пак за да затриеш отбор с традиции и фенове като нафтата и на негово място да предложиш на бургазлии някъв изроден тим се иска акъл. Акъл обаче нямат тия, които най-нахално продължават да ни тикат в лицето, колко публика имало на Бургас. Не беше преди 5 год. даже преди 2 год, а преди 5 месеца, когато Балъков след всеки мач трепетно обясняваше как отбора трябва да получава повече подкрепа, а не само 2-3000 човека. Всичко това беше забравено обаче. Беше забравено как мач след мач "акулите" се изкачваха нагоре в таблицата, а стадиона зеееше празен. Просто защото "верните" им фенове не бяха достатъчно изкушени от кебапчетата и другите цигании които им се предлагаха и все пак не даваха 7 лв за вход. Нищо че са верни. Сега обаче при вход свободен през седмица ни се подсказва колко много публика имало. Моля ви господа, замълчете защото ще дойде пролетта, ще ви поискат пак вход и публиката ви отново ще бъде като историята на вашия измислен тим - мираж. Вижте в Долно Езерово е друго. Там обичат отбора си. Въпреки глутницата опитала да го прати в миманса миналото лято.

забрави 8000 акули на полуфинала с левски в хасково през 1989 и 1500(не малка част акули) на финала нефтохимик с левски в пловдив ;пич в Бургас няма делене за акули и мазути всичко е едно с изключение на 200 човека от двата отбора!!!!

Пич , бил съм и на двата мача ... в Хасково бяхме малко над 10 000 , в Пловдив над 4000 . НО , но не виждам какво общо имат тези мачове със статистиката която си публикувал . Този отбор НЕ Е , и НИКОГА НЯМА да бъде ЧЕРНОМОРЕЦ . Колкото и да се опитват ПР-те на Събев да крадат чужда история . Колкото до статистиката ... щом искаш да броиш баби и дядовци с внучета отишли да хапнат безплатни сандвичи за ФЕНОВЕ на отбора ... моля .

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 30 май 2010 12:08

Converse написа:
LaRgO написа:Черноморец каквото и да правят хората ще помнят как те откраднаха стадиона от Нефтохимик.Как откраднаха школата на Нефтохимик.Как заради Събев Нефтохимик трябваше нарочно да загуби от Спортист Своге в баража за влизане в А група.И как Сателита на Черноморец Бс взе лиценза на Нефтохимик.

Има разлика, между КУПИЛ и откраднал ..

Кога и за колко е купил ???? Май нещо не си наясно със ситуацията . Пишеш се фен на отбора , а не знаеш че ПСФК Черноморец плаща наем за стадиона в Лазур .

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 30 май 2010 16:58

LaRgO написа:
chernomorec bs написа:
LaRgO написа:А защо е с най-много публика? Защото входа е свободен,защото се раздаваха безплатни сандвичи,защото с един безплатен билет,който ти го даваха на входа можеше да спечелиш кола.Когато имаше нормални цени на билетите колко публика имаше ?

питай събев защо? сандвичи няма от къде го измисли :!: холидейки и байкалчета раздават с етър(безалкохолно) :mrgreen: :mrgreen: , пич имаше бойкот за мачовете с берое и мездра затова нямаше хора но с цска и левски имаше колкото на полувината отбори в А група

Събев го решава ама вие феновете да се хвалите с това е странно,дори смешно.За сандвичите го казаха по телевизията.Мачовете с Цска и Левски е нормално стадиона да се напълни,повечето хора отиват да гледат тях.Напълнете стадиона срещу Миньор.

Бях срещу Миньор и имаше 10-12 хиляди...друг е въпроса, че все едно бяхме на театър, пълна тишина

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 май 2010 20:31

Бях срещу Миньор и имаше 10-12 хиляди...друг е въпроса, че все едно бяхме на театър, пълна тишина

Точно това е.10 -12 хиляди,защото входа е свободен.Ако има нормални цени на билетите колко публика ще има ? И ти го каза "пълна тишина" Това говори,че повече от половината публика не са фенове на отбора.Отишли са,защото мача е безплатен.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 31 май 2010 02:42

Conan написа:
chernomorec bs написа:
mironi88 написа:Въпреки, че нехая за странния отбор на бургаска област, винаги съм мислел, че хората там са интелегентни. Все пак за да затриеш отбор с традиции и фенове като нафтата и на негово място да предложиш на бургазлии някъв изроден тим се иска акъл. Акъл обаче нямат тия, които най-нахално продължават да ни тикат в лицето, колко публика имало на Бургас. Не беше преди 5 год. даже преди 2 год, а преди 5 месеца, когато Балъков след всеки мач трепетно обясняваше как отбора трябва да получава повече подкрепа, а не само 2-3000 човека. Всичко това беше забравено обаче. Беше забравено как мач след мач "акулите" се изкачваха нагоре в таблицата, а стадиона зеееше празен. Просто защото "верните" им фенове не бяха достатъчно изкушени от кебапчетата и другите цигании които им се предлагаха и все пак не даваха 7 лв за вход. Нищо че са верни. Сега обаче при вход свободен през седмица ни се подсказва колко много публика имало. Моля ви господа, замълчете защото ще дойде пролетта, ще ви поискат пак вход и публиката ви отново ще бъде като историята на вашия измислен тим - мираж. Вижте в Долно Езерово е друго. Там обичат отбора си. Въпреки глутницата опитала да го прати в миманса миналото лято.

забрави 8000 акули на полуфинала с левски в хасково през 1989 и 1500(не малка част акули) на финала нефтохимик с левски в пловдив ;пич в Бургас няма делене за акули и мазути всичко е едно с изключение на 200 човека от двата отбора!!!!

Пич , бил съм и на двата мача ... в Хасково бяхме малко над 10 000 , в Пловдив над 4000 . НО , но не виждам какво общо имат тези мачове със статистиката която си публикувал . Този отбор НЕ Е , и НИКОГА НЯМА да бъде ЧЕРНОМОРЕЦ . Колкото и да се опитват ПР-те на Събев да крадат чужда история . Колкото до статистиката ... щом искаш да броиш баби и дядовци с внучета отишли да хапнат безплатни сандвичи за ФЕНОВЕ на отбора ... моля .

Четох, четох глупости, но се закачих за твоето мнение! Я ми кажи кога са били тези сандвичи, баби, дядовци, внуци, кебапчета кога е имало, че явно нещо съм изтървал?! Мен лично не ме интересува, дали е "Черноморец" на Дражев, или "Черноморец" на Събев! Ама хич не ми пука! Искам да гледам футбол! Нещо нередно да казвам?! Искам сега, в момента, да гледам футбол, на добър терен, с добри съдии, на хубав стадион, да се надявам, че отбора не са го докарали с леки коли! Нещо лошо да искам?!....Тези които пишат глупостите, за баби, за дядовци, за кебапчета, за сандвичи, явно пишат само с обикновенна злоба! За Бургас истината е една! Тръгне ли да печели този отбор, тръгне ли да натрива носовете на "грандовете", публика ще има! Всичко останало са свободни съчинения! Видях, че много активни фенове на "Берое" са се включили ( не знам защо винаги е така?!), погледнете и сравнете икономическите възможности на двата града, потребителската кошница дето се вика! Дали си мислите, че хората от Бургас ходят на стадиона защото е базплатен вход?! А вие "горканчовците" се бъркате за 3 лева?! Смешно, че чак трагично! Всички в България ще тръгнат по стадионите, и ще заобичат отново футбола, ако в родните ви градове идват гостуващите отбори и се играе наистина футбол, а не съдии и други фактори, Еврофутбол, залагания да решават мачовете! Заиграе ли се истински, започнат ли да стават изненадите и да се игре истински, тогава стадионите ще са пълни! Това е положението!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 31 май 2010 12:41

kartago написа:Четох, четох глупости, но се закачих за твоето мнение! Я ми кажи кога са били тези сандвичи, баби, дядовци, внуци, кебапчета кога е имало, че явно нещо съм изтървал? Нещо нередно да казвам?! Искам сега, в момента, да гледам футбол, на добър терен, с добри съдии, на хубав стадион, да се надявам, че отбора не са го докарали с леки коли! Нещо лошо да искам?!....Тези които пишат глупостите, за баби, за дядовци, за кебапчета, за сандвичи, явно пишат само с обикновенна злоба!

Разбира се,че не искаш нищо лошо,кой твърди обратното ? А за кебапчетата си прав нямало е(може да е имало за определени личности на банкети и т.н.),но сандвичи е имало и не знам защо твърдиш обратното.....И за бабите и дядовците с внуците също не си прав.Ходих на 2-3 мача срещу грандовете на свободен вход и мога да ти кажа,че около мен,ако нямаше поне 10-15 лапетии "Пу" ми кажи.Това важи за целият стадион преобладаващите бяха зрители под 16 годишна възраст.И тук не знам защо твърдиш обратоното.

kartago написа: Мен лично не ме интересува, дали е "Черноморец" на Дражев, или "Черноморец" на Събев! Ама хич не ми пука! Искам да гледам футбол!

Дамм,така е,но не мога да разбера защо феновете на "СЪБЕВИЯТ" Черноморец продължават да твърдят,че това е истинския Черноморец като в това си приличат с македонските учени от МАН(Македонската Академия на Науките) ,като крадат историята на истинския Черноморец.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 31 май 2010 20:05

kartago - хайде ако обичаш да ме цитираш ... ама точно . Къде в досегашните постове съм употребил думата "кебапче" ? Не само в тази тема , а във всички ... Сандвичите и сокчето обаче са съвсем друга тема . Имам колега който редовно води сина си на стадиона в Лазур . Ако искаш ще го попитам и ще ти изброя конкретно всички мачове на отбора когато е имало безплатен кетъринг . Може би нямаше да го запомня , ако колегата ми не беше възмутен от факта , че точно "баби и дядовци" са си пълнили торбички "за вкъщи" . Колегата ми е на 42 -години , така , че оставям на твоето въображение да прецениш какво има предвид под баби и дядовци .
относно отбора - нямам претенции кой му е собственик . Имам претенции когато Събев си приписва заслуги които не са негови . Ако слушаме неговите ПР-и той е построил стадиона с лични пари и е създал отбора през 1919 г. Много пъти съм казвал - гордейте се с постигнатото от този Черноморец , за 5 години никак не е малко . Но не разбирате ли , че с приписването на чужда история си навличате само негативно отношение на безпристрастните фенове на футбола в Бургас . Съвсем хипотетично ... ако Дражев или някой друг реши да възроди истинския Черноморец ... с истинското лого на отбора , тогава как ще се дели историята . поравно ли ?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 юни 2010 10:18

Вижте, за кетъринг, кебапчета и тем подобни чревоугодни думички имаше и то само в един мач - Черноморец - Локо Пд 1:3 - за други безплатни ястия или аз не знам или не съм ги търсил. Що се касае за безплатния вход, мажоретките и томболите - родиха се по времето на Порточанов. Имаше ги тогава, има ги и сега. Въпреки всичко - Лазур е най - посетен. И ТОГАВА И СЕГА. Това е факт.
Фенчетата на другите отбори да не търсят под вола тела, ами да си зададат въпроса за чий чеп пък те плащат пари за вход, като не им дават да папкат, да облажат очички с мажоретки и да си пуснат томболката. :) Може би да гледат сеир.
пс: Яд ме, че Ноу Камп се пълни до дупка. Що ли ? ...Сигурно защото Берое играе на него стадион. :roll: :) :geek:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”