red_fan87 написа:Как да не го обиждам като говори глупости!?
Еми има си правила, които трябва да се спазват..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
red_fan87 написа:Как да не го обиждам като говори глупости!?
Converse написа:LaRgO написа:Черноморец каквото и да правят хората ще помнят как те откраднаха стадиона от Нефтохимик.Как откраднаха школата на Нефтохимик.Как заради Събев Нефтохимик трябваше нарочно да загуби от Спортист Своге в баража за влизане в А група.И как Сателита на Черноморец Бс взе лиценза на Нефтохимик.
Има разлика, между КУПИЛ и откраднал ..
chernomorec bs написа:mironi88 написа:Въпреки, че нехая за странния отбор на бургаска област, винаги съм мислел, че хората там са интелегентни. Все пак за да затриеш отбор с традиции и фенове като нафтата и на негово място да предложиш на бургазлии някъв изроден тим се иска акъл. Акъл обаче нямат тия, които най-нахално продължават да ни тикат в лицето, колко публика имало на Бургас. Не беше преди 5 год. даже преди 2 год, а преди 5 месеца, когато Балъков след всеки мач трепетно обясняваше как отбора трябва да получава повече подкрепа, а не само 2-3000 човека. Всичко това беше забравено обаче. Беше забравено как мач след мач "акулите" се изкачваха нагоре в таблицата, а стадиона зеееше празен. Просто защото "верните" им фенове не бяха достатъчно изкушени от кебапчетата и другите цигании които им се предлагаха и все пак не даваха 7 лв за вход. Нищо че са верни. Сега обаче при вход свободен през седмица ни се подсказва колко много публика имало. Моля ви господа, замълчете защото ще дойде пролетта, ще ви поискат пак вход и публиката ви отново ще бъде като историята на вашия измислен тим - мираж. Вижте в Долно Езерово е друго. Там обичат отбора си. Въпреки глутницата опитала да го прати в миманса миналото лято.
забрави 8000 акули на полуфинала с левски в хасково през 1989 и 1500(не малка част акули) на финала нефтохимик с левски в пловдив ;пич в Бургас няма делене за акули и мазути всичко е едно с изключение на 200 човека от двата отбора!!!!
Converse написа:LaRgO написа:Черноморец каквото и да правят хората ще помнят как те откраднаха стадиона от Нефтохимик.Как откраднаха школата на Нефтохимик.Как заради Събев Нефтохимик трябваше нарочно да загуби от Спортист Своге в баража за влизане в А група.И как Сателита на Черноморец Бс взе лиценза на Нефтохимик.
Има разлика, между КУПИЛ и откраднал ..
LaRgO написа:chernomorec bs написа:LaRgO написа:А защо е с най-много публика? Защото входа е свободен,защото се раздаваха безплатни сандвичи,защото с един безплатен билет,който ти го даваха на входа можеше да спечелиш кола.Когато имаше нормални цени на билетите колко публика имаше ?
питай събев защо? сандвичи няма от къде го измислихолидейки и байкалчета раздават с етър(безалкохолно)
![]()
, пич имаше бойкот за мачовете с берое и мездра затова нямаше хора но с цска и левски имаше колкото на полувината отбори в А група
Събев го решава ама вие феновете да се хвалите с това е странно,дори смешно.За сандвичите го казаха по телевизията.Мачовете с Цска и Левски е нормално стадиона да се напълни,повечето хора отиват да гледат тях.Напълнете стадиона срещу Миньор.
Бях срещу Миньор и имаше 10-12 хиляди...друг е въпроса, че все едно бяхме на театър, пълна тишина
Conan написа:chernomorec bs написа:mironi88 написа:Въпреки, че нехая за странния отбор на бургаска област, винаги съм мислел, че хората там са интелегентни. Все пак за да затриеш отбор с традиции и фенове като нафтата и на негово място да предложиш на бургазлии някъв изроден тим се иска акъл. Акъл обаче нямат тия, които най-нахално продължават да ни тикат в лицето, колко публика имало на Бургас. Не беше преди 5 год. даже преди 2 год, а преди 5 месеца, когато Балъков след всеки мач трепетно обясняваше как отбора трябва да получава повече подкрепа, а не само 2-3000 човека. Всичко това беше забравено обаче. Беше забравено как мач след мач "акулите" се изкачваха нагоре в таблицата, а стадиона зеееше празен. Просто защото "верните" им фенове не бяха достатъчно изкушени от кебапчетата и другите цигании които им се предлагаха и все пак не даваха 7 лв за вход. Нищо че са верни. Сега обаче при вход свободен през седмица ни се подсказва колко много публика имало. Моля ви господа, замълчете защото ще дойде пролетта, ще ви поискат пак вход и публиката ви отново ще бъде като историята на вашия измислен тим - мираж. Вижте в Долно Езерово е друго. Там обичат отбора си. Въпреки глутницата опитала да го прати в миманса миналото лято.
забрави 8000 акули на полуфинала с левски в хасково през 1989 и 1500(не малка част акули) на финала нефтохимик с левски в пловдив ;пич в Бургас няма делене за акули и мазути всичко е едно с изключение на 200 човека от двата отбора!!!!
Пич , бил съм и на двата мача ... в Хасково бяхме малко над 10 000 , в Пловдив над 4000 . НО , но не виждам какво общо имат тези мачове със статистиката която си публикувал . Този отбор НЕ Е , и НИКОГА НЯМА да бъде ЧЕРНОМОРЕЦ . Колкото и да се опитват ПР-те на Събев да крадат чужда история . Колкото до статистиката ... щом искаш да броиш баби и дядовци с внучета отишли да хапнат безплатни сандвичи за ФЕНОВЕ на отбора ... моля .
kartago написа:Четох, четох глупости, но се закачих за твоето мнение! Я ми кажи кога са били тези сандвичи, баби, дядовци, внуци, кебапчета кога е имало, че явно нещо съм изтървал? Нещо нередно да казвам?! Искам сега, в момента, да гледам футбол, на добър терен, с добри съдии, на хубав стадион, да се надявам, че отбора не са го докарали с леки коли! Нещо лошо да искам?!....Тези които пишат глупостите, за баби, за дядовци, за кебапчета, за сандвичи, явно пишат само с обикновенна злоба!
kartago написа: Мен лично не ме интересува, дали е "Черноморец" на Дражев, или "Черноморец" на Събев! Ама хич не ми пука! Искам да гледам футбол!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост