Мнениеот Old_death » 06 яну 2009 18:45
Веднага намирам 2 слабости в изказването ти.Първо,никъде не е обявено и никой от Левски не е казвал,че иска футболиста(или поне аз не съм чул/прочел).Второ,ако от Левски искат португалеца,ще го вземат без пари,защото той вече е свободен агент,след като днес е разтрогнал договора си.А и не вярвам Батков да няма пари,по-скоро не иска да ги дава.

Постарай се да проследиш днешните публикации на Гонг и темите,които бяха пуснати на тая база по случая.През цялия ден в сайта се пускат противоречиви информации.Първо бил разтрогнал,после от ЦСКА се бунтуват срещу изтеглянето на комисията и заплашват че ще осъдят играча и евентуален нов отбор,ако той почне тренировки някъде на друго място.После го пратиха в Левски и Литекс,а накрая се оказа че почнал тренировки с ЦСКА,а Паунович направил изявление,че това било желанието на португалеца!!!Хайде ти се оправяй с тоя батак!Аз не мога

Ако бе прочел по внимателно един от предишните ми поустове,бях апелирал да изчакаме събитията да се развият и тогава да коментираме.Ако имаш някакви забележки за слабости в изказването ми,се обърни към работещите в сайта,да не пускат непроверени информации или поне да не ги променят през 30 минути

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.