Голяма злоба към ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Голяма злоба към ЦСКА

Мнениеот sedem_!_dva » 06 яну 2009 18:21

sakaliev1976 написа:
sedem_!_dva написа:..........

Не се прави на ощипана мома,отборът от крайния квартал няма нищо общо с ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН ......Патрони са ви Гибона-предател,Наска-събутите гащи............Аман от последователи на проф.Вучков

Какъв отбор от крайния квартал бе смешник, когато ние сме играли в центъра на София, вашия комунистически отбор е бил далече още от създаването си, а създателите му са били още ученици или не са били родени помиярчета скапани, затова където видиш чорбар бии го и не му казвай защо. Заради такива последователи на Георги Атанасов като теб сме на това положение. Все търсим вината в другите, а не погледнем себе си и какво правим, за да не сме в такова никакво положение деба и мижитурките.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 06 яну 2009 18:24

Old_death написа:
И за това беше необходимо да пускаш цяла тема ли?

Темата може да се развие,като се измести малко в страни и се запази добрия тон разбира се.Във връзка с тая тема може да се зададе и един въпрос.Как така "случайно" заседанието на Апелативната комисия бе преместено с 10 дена напред,когато халфът не бе в България и не можеше да получи дължимите си суми, и пак "случайно" Левски се нареди пръв на опашката на купувачите на португалеца?И втори въпрос.От къде ще намери Батков пари да го купи,след като не е имал за покупката на играч от Локо Пловдив?Абе хайде стига вече с тия случайности бе!Ние да не би да пасем трева :D Пак ли ще се изправяме пред свършен факт и ще си извиваме ръцете,както по време на акцията за отнемане на лиценза на ЦСКА!!!Кога Перуката,Смъркача и цялата мафия в БФС ще разберат,че има и други клубове в България освен Левски!За тия им действия да ги махат на конгреса и да изберат други,които не са обвързани само с един клуб!ФУТБОЛЪТ Е ЗА ВСИЧКИ,ЗАНИМАВАЩИ СЕ С НЕГО!

Веднага намирам 2 слабости в изказването ти.Първо,никъде не е обявено и никой от Левски не е казвал,че иска футболиста(или поне аз не съм чул/прочел).Второ,ако от Левски искат португалеца,ще го вземат без пари,защото той вече е свободен агент,след като днес е разтрогнал договора си.А и не вярвам Батков да няма пари,по-скоро не иска да ги дава. ;)
Изображение

sakaliev1976
Контакти:

Мнениеот sakaliev1976 » 06 яну 2009 18:28

sedem_!_dva написа:
sakaliev1976 написа:

Не се прави на ощипана мома,отборът от крайния квартал няма нищо общо с ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН ......Патрони са ви Гибона-предател,Наска-събутите гащи............Аман от последователи на проф.Вучков

Какъв отбор от крайния квартал бе смешник, когато ние сме играли в центъра на София, вашия комунистически отбор е бил далече още от създаването си, а създателите му са били още ученици или не са били родени помиярчета скапани, затова където видиш чорбар бии го и не му казвай защо. Заради такива последователи на Георги Атанасов като теб сме на това положение. Все търсим вината в другите, а не погледнем себе си и какво правим, за да не сме в такова никакво положение деба и мижитурките.

герен-ливада, ниско затревено място край река, свободно за пасище място на края на село

А бате Жоро ви го слага мазно на всички в пасището :geek:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 06 яну 2009 18:39

sakaliev1976 написа:
sakaliev1976 написа:

......

герен-ливада, ниско затревено място край река, свободно за пасище място на края на село

А бате Жоро ви го слага мазно на всички в пасището :geek:[/quote]

БАТЕ ЖОРО САМО НА ВАС ВИ ГО СЛАГА, ЗАЩОТО АЗ ИМАМ КНИГИ ОТ 50-ТЕ И 60-ТЕ ГОДИНИ, В КОИТО ПИШЕ ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ И ТО СА ПИСАНИ ОТ БИВШИ ТОГАВА ТРЕНЬОРИ НА ЦСКА, ТАКА ЧЕ БАТЕ ЖОРО Е ЕДИН БОКЛУК МАЗЕН, КОЙТО БЕШЕ ЗАЕДНО С БОБИ МИХАЙЛОВ И СЕГАШНОТО УПРАВЛЕНИЕ, НО СЛЕД ТОВА КАТО ВЕЧЕ ТОМОВ ВИ НАЕБА НАЙ-ДОЛНО, ТОЙ СЕ ОБЪРНА С/У ТЯХ И ПОЧНА ДА СИ СЪЧИНЯВА ГЛУПОСТИ ЗА СИНЬОТО БФС, ЗА КАМЕН ПЕНКОВ, ЗА ДПС И ЗА НЕ ЗНАМ СИ ОЩЕ КОЙ. И ПОСЛЕДНО ПРОЧЕТИ МАЛКО КНИГИ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ПРЕДИ 1989, А НЕ ИЗМИСЛИЦИТЕ НА БАТЕ ЖОРО, НО НА ВАС ТЕ ВИ ХАРЕСВАТ, НО СИ ИМА ХОРА, КОИТО ЗНАЯТ ИСТИНАТА И ТЯ Е ДОСТА ПО-РАЗЛИЧНА ОТ СЪЧИНЕНИЯТА НА ВНУКА НА СТАЛИН.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 яну 2009 18:45

Веднага намирам 2 слабости в изказването ти.Първо,никъде не е обявено и никой от Левски не е казвал,че иска футболиста(или поне аз не съм чул/прочел).Второ,ако от Левски искат португалеца,ще го вземат без пари,защото той вече е свободен агент,след като днес е разтрогнал договора си.А и не вярвам Батков да няма пари,по-скоро не иска да ги дава. ;)

Постарай се да проследиш днешните публикации на Гонг и темите,които бяха пуснати на тая база по случая.През цялия ден в сайта се пускат противоречиви информации.Първо бил разтрогнал,после от ЦСКА се бунтуват срещу изтеглянето на комисията и заплашват че ще осъдят играча и евентуален нов отбор,ако той почне тренировки някъде на друго място.После го пратиха в Левски и Литекс,а накрая се оказа че почнал тренировки с ЦСКА,а Паунович направил изявление,че това било желанието на португалеца!!!Хайде ти се оправяй с тоя батак!Аз не мога ;)Ако бе прочел по внимателно един от предишните ми поустове,бях апелирал да изчакаме събитията да се развият и тогава да коментираме.Ако имаш някакви забележки за слабости в изказването ми,се обърни към работещите в сайта,да не пускат непроверени информации или поне да не ги променят през 30 минути ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 06 яну 2009 19:20

Old_death написа:

Постарай се да проследиш днешните публикации на Гонг и темите,които бяха пуснати на тая база по случая.През цялия ден в сайта се пускат противоречиви информации.Първо бил разтрогнал,после от ЦСКА се бунтуват срещу изтеглянето на комисията и заплашват че ще осъдят играча и евентуален нов отбор,ако той почне тренировки някъде на друго място.После го пратиха в Левски и Литекс,а накрая се оказа че почнал тренировки с ЦСКА,а Паунович направил изявление,че това било желанието на португалеца!!!Хайде ти се оправяй с тоя батак!Аз не мога ;)Ако бе прочел по внимателно един от предишните ми поустове,бях апелирал да изчакаме събитията да се развият и тогава да коментираме.Ако имаш някакви забележки за слабости в изказването ми,се обърни към работещите в сайта,да не пускат непроверени информации или поне да не ги променят през 30 минути ;)

Отговорих ти на база това което знам за момента и това,което съм прочел.Наистина е най-добре да се поизчака и да се види реално какво е положението,най-малко защото във форума се нароиха доста теми по тоя случай,които разбира се са отворена територия за псувни и простащина.Явно португалеца е класен футболист,за това и двата лагера се надяват да иде при техния любим отбор,но да не се окаже в крайна сметка,че футболистът ще замине за Русия или Гърция. :)
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 яну 2009 19:36

Явно португалеца е класен футболист,за това и двата лагера се надяват да иде при техния любим отбор,но да не се окаже в крайна сметка,че футболистът ще замине за Русия или Гърция. :)

Има го и това в родната реалност.Според мен това е само извиване на ръцете за да се договорят по добри условия за играча!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

ЕВРОБОЕЦ

Мнениеот ЕВРОБОЕЦ » 06 яну 2009 22:37

sedem_!_dva написа:
sakaliev1976 написа:

говедо просто когато сте играли в центъра на СОФИЯ сте падали с 11:3 ОТ АС23 С 9:0 И 11:0 ОТ РАЗНИ БАЛКАНСКИ ОТБОРЧЕТА.А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА МИЖИТУРКА -ПОГЛЕДНИ СИ ПРЕЗИДЕНТА ОРДЕНОНОСЕЦ -СВИРКАДЖИЯ НА ДПС

ЕВРОБОЕЦ

Мнениеот ЕВРОБОЕЦ » 06 яну 2009 22:37

sedem_!_dva написа:
sakaliev1976 написа:

говедо просто когато сте играли в центъра на СОФИЯ сте падали с 11:3 ОТ АС23 С 9:0 И 11:0 ОТ РАЗНИ БАЛКАНСКИ ОТБОРЧЕТА.А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА МИЖИТУРКА -ПОГЛЕДНИ СИ ПРЕЗИДЕНТА ОРДЕНОНОСЕЦ -СВИРКАДЖИЯ НА ДПС

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 яну 2009 23:46

Тъпак.
1. Кво те вълнува АС23? Това е бил истински и горд отбор, нищо лошо няма. Мача е бил приятелски.
2. Като говориш за ДПС искаш ли да си поговорим малко за старите ви собственици, новите и връзката между тях? А? ДПС? Прав си, мижитурко

Върни се в “ЦСКА”