Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
aaaaz-ve написа:da ama ne, vij mi podpisa ve typ ograni4en ciganin
Аз също се чудя какво толкова му се прехласвате на манекенчето?!За болните цесекарчета разбирам,но медиите които уж трябва да са обективни направо недоумявам?!Явно и там надделява фенскотоАз също гледах мача...и какво видях...
....Манчо излиза срещу "Светците"(Предпоследният отбор в Чемпиъншип)без двете си големи звезди Роналдо и Рууни и аз вече си мисля че Барби-гърл ще полудее и ще направи някой хеттрик,ще ги разнищи,ще бъде той звездата на мача,а пък то какво стана
....малкият талант Уелбек направо го засенчи,лигльото....дори на моменти се чудех дали манекенчето е на терена и дали съм изпуснал кога са го сменили?!За целия мач,даде няколко паса и когато остана 1-2-ти в удобна позиция за стрелба ...май го достраша да стреля-да не би да се изложи
И пак се чудя къде му беше блестящата играВ мач срещу супер слаб противник с играчи на по 19 години?!В мач когато другите две звезди ги няма и ти трябва да блеснеш и да вкараш някой гол(макар и срещу предпоследния в Чемпиъншип),нали май Барби беше голмайстор?!Да не би Сърчето да го е направил плеймейкър и ние да не знаем
Май доста хора са гледали някой друг мач...ами добре дошли в Бг където винаги фенското надделява дори и в медиите!И нека после същите тези медии се чудят,защо манекенчето не вкарава за БГ(освен на Малта)и се влачи по терена - ами защото истината е ,че нищо не играе и в Манчо,и играта му е като на примадонка и някоя мърда ,която се влачи по терена!!!Нека си кажем нещата такива каквито ги виждаме ,а не каквито ги сънуваме и ни се искат!!!Но и Сърчето ще прогледне някой ден!И той е човек и той прави грешки(Верон) и ще усети,че се е набутал!Но това си е негов проблем!Мен ми е чудно защо медиите преекспонират никаквата игра на Бербатчо?!?!Май забравят,че вече всеки може да гледа мачовете и сам да прецени кой,колко и какво е играл?!А с тези писания и фалшиви хвалби само си разваляте реномето?!Жалка история....
Ти сам си го каза какъв играе Бербатов ...Barros написа:В мач когато другите две звезди ги няма и ти трябва да блеснеш и да вкараш някой гол(макар и срещу предпоследния в Чемпиъншип),нали май Барби беше голмайстор?!Да не би Сърчето да го е направил плеймейкър и ние да не знаем![]()
Ти сам си го каза какъв играе Бербатов ...
Така като говорим ,че си спомних за Данчо Лечков.Неговия пост в ЦСКА беше централен нападател.Купиха го "Хамбургер ШФ" и там започнаха да го използват като плеймейкър.Данчо пък се оказа халф от световна класа !Просто го откриха за големия футбол !
Същото сега се отнася с пълна сила за Бербатов .Той е човека,покрай когото се гради играта на Манчестър Юнайтед !Колкото и на някои хора да им е трудно да го признаят...Съра не го е гледал само в един мач и ...хоп,айде в Манчестър.Наблюдава Бербатов и развитието му още от престоя в Байер Леверкузен.Обаче Тотнъм ги изпревари ,за жалост ...
Продължавам да съм на мнение ,че в момента - Руни и Бербатов са най-добрите офанзивни футболисти в Ман. Юнайтед.
Роналдо - не е същия като миналата година.Мъчи се сам да печели мачове,не подава и играта не му се получава.Абсолютен егоист !
Тевез - Още един егоист !Муха без глава...Без никаква мисъл.Само с тичане не става. Ако ставаше така,щяха да им викат спринтьори,не футболисти ...
Р.Гигс - Определено футболна легенда.Започват да му тежат годинките.
П.Скоулс - Радвам се ,че се върна след контузията.Ще внесе свежест в атаките.
Уелбек - 4 мача / 2 гола - бъдещето е в него.Има много хляб в това момче. Напомня ми за Тиери Анри.
Парк Джи Сунг -Харесвам го.Играе с много хъс.Липсва му техника,завършващ удар. Опитва се да комбинира,но не винаги успява .
Карик и Флетчър - Не ги разделям нарочно.Добри дефанзивни халфове.Има постоянство в игрите им.Каквото и да направят в атака е добре дошло за тима.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта