БЕРБАТОВ БЛЕСТИ ЦЯЛ МАЧ, ВКАРВА 10 ГОЛА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
montello

Re: БЕРБАТОВ БЛЕСТИ ЦЯЛ МАЧ, ВКАРВА 10 ГОЛА

Мнениеот montello » 05 яну 2009 01:08

mediite v Anglia go obiaviha za igra4 na ma4a,a tuk pak nekoi 4ekedjia ot poduene se pravi na umen..hodi se 6ibai be travestit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЦСКА

Потребителски аватар
serjinio
Контакти:

Мнениеот serjinio » 05 яну 2009 05:23

aaaaz-ve написа:da ama ne, vij mi podpisa ve typ ograni4en ciganin

Ти на Д-р Тошков пробвал ли си му билчиците?
Давай Бате идва ред на Кака Жилина!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 05 яну 2009 08:30

aaaaz-ve, показа ниска култура, а това означава че неговите мнения са въздухарски и нямат никаква стойност! Сори мой, ама си безгласна буква, ако пораснеш някой ден може и да стане човек от тебе!

Берба снощи показа че е класа над отбора на Саутхямптън и играеше с лекота, единствено странно усещане остави нежеланието му да я забучи тая топка във вратата им!
Червения картон за тая брадва Патерсън си беше резонен, защото самия фал беше супер груб, а в началото на мача беше направил още 2 груби фала останали без картон!
Макар и предпоследни в по-долана дивизия, то се видя че Саутхямптън игра до последната минута, а МанЮн кажи-речи игра с резервите, така че е смешно да се омаловажава победата!
Че Рууни раздвижи атаката си е факт, ама все пак той влезе на мястото на младока Уелбек, а разликата в класите им е очевидна, а и се видя че имат страхотна сработка с Берба!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Barros
Контакти:

Мнениеот Barros » 05 яну 2009 08:58

Аз също се чудя какво толкова му се прехласвате на манекенчето?!За болните цесекарчета разбирам,но медиите които уж трябва да са обективни направо недоумявам?!Явно и там надделява фенското :cry: Аз също гледах мача...и какво видях... :o ....Манчо излиза срещу "Светците"(Предпоследният отбор в Чемпиъншип)без двете си големи звезди Роналдо и Рууни и аз вече си мисля че Барби-гърл ще полудее и ще направи някой хеттрик,ще ги разнищи,ще бъде той звездата на мача,а пък то какво стана :!: ....малкият талант Уелбек направо го засенчи,лигльото....дори на моменти се чудех дали манекенчето е на терена и дали съм изпуснал кога са го сменили?!За целия мач,даде няколко паса и когато остана 1-2-ти в удобна позиция за стрелба ...май го достраша да стреля-да не би да се изложи :D
И пак се чудя къде му беше блестящата игра :?: В мач срещу супер слаб противник с играчи на по 19 години?!В мач когато другите две звезди ги няма и ти трябва да блеснеш и да вкараш някой гол(макар и срещу предпоследния в Чемпиъншип),нали май Барби беше голмайстор?!Да не би Сърчето да го е направил плеймейкър и ние да не знаем :oops:
Май доста хора са гледали някой друг мач...ами добре дошли в Бг където винаги фенското надделява дори и в медиите!И нека после същите тези медии се чудят,защо манекенчето не вкарава за БГ(освен на Малта ;) )и се влачи по терена - ами защото истината е ,че нищо не играе и в Манчо,и играта му е като на примадонка и някоя мърда ,която се влачи по терена!!!Нека си кажем нещата такива каквито ги виждаме ,а не каквито ги сънуваме и ни се искат!!!Но и Сърчето ще прогледне някой ден!И той е човек и той прави грешки(Верон) и ще усети,че се е набутал!Но това си е негов проблем!Мен ми е чудно защо медиите преекспонират никаквата игра на Бербатчо?!?!Май забравят,че вече всеки може да гледа мачовете и сам да прецени кой,колко и какво е играл?!А с тези писания и фалшиви хвалби само си разваляте реномето?!Жалка история....
Nil satis ni si optimum!

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 05 яну 2009 09:10

Абе пичове к'во се псувате като каруцари! Нормално е всички медии да пишат така за бербатов. Може два пъти да е пипнал топката обаче на следващия ден ще пише, че с 'божествените си докосвания е дал победата на Юнайтед.' Тук става въпрос най-вече за PR. Имаме наш футболист в Юнайтед. Оттук нататък неговия имидж трябва да се поддържа чрез медиите най-вече. А в България явно има много силни позиции(нормално все пак играе в Юнайтед, а не в Терек Грозни) И понеже рекламодатели като Първа инв. и т.н. дават луди пари за да може Бербатов да им е рекламно лице значи не могат да си позволят някой да злослови за него. Кой има повече пари Първа инв.(нали се сещате кой седи зад нея) или гонг.бг?! За Тъпспорт и т.н да не говорим. И така всеки ден четем колко велико е играл Бербо и т.н. А пък ако няма мач на Юнайтед ще четем как бил новия кантона и т.н. Това не е случайно. Бербатов е много голяма звезда и като такава му се прави реклама за да може от неговия имидж да се печелят още повече пари. Затова всеки ден има статии за Бербатов навсякъде от рода на: 'Бербатов направи феноменално спиране на топката по време на тренировка' . Иначе момчето не играе никак лошо. Не е правилно да се очаква, че още първите мачове направо ще разцепи...А и в момента във всеки мач участва в някоя от головите атаки и дори вкарва, а това е най-важно - да се вкара гол! Чак снощи да е блестял не бих казал, но игра на съвсем прилично ниво а и в крайна сметка щом Юнайтед бие значи всички са играли добре. Тука не става дума за Левскари и Цесекари. Пича надрасна мнооооооооооооооооооооооооооооооого нашата жалка действителност, а докато играеше в България го псуваха и сини и червени...така че няма смисъл от некви безумни спорове

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 яну 2009 09:32

Аз също се чудя какво толкова му се прехласвате на манекенчето?!За болните цесекарчета разбирам,но медиите които уж трябва да са обективни направо недоумявам?!Явно и там надделява фенското :cry: Аз също гледах мача...и какво видях... :o ....Манчо излиза срещу "Светците"(Предпоследният отбор в Чемпиъншип)без двете си големи звезди Роналдо и Рууни и аз вече си мисля че Барби-гърл ще полудее и ще направи някой хеттрик,ще ги разнищи,ще бъде той звездата на мача,а пък то какво стана :!: ....малкият талант Уелбек направо го засенчи,лигльото....дори на моменти се чудех дали манекенчето е на терена и дали съм изпуснал кога са го сменили?!За целия мач,даде няколко паса и когато остана 1-2-ти в удобна позиция за стрелба ...май го достраша да стреля-да не би да се изложи :D
И пак се чудя къде му беше блестящата игра :?: В мач срещу супер слаб противник с играчи на по 19 години?!В мач когато другите две звезди ги няма и ти трябва да блеснеш и да вкараш някой гол(макар и срещу предпоследния в Чемпиъншип),нали май Барби беше голмайстор?!Да не би Сърчето да го е направил плеймейкър и ние да не знаем :oops:
Май доста хора са гледали някой друг мач...ами добре дошли в Бг където винаги фенското надделява дори и в медиите!И нека после същите тези медии се чудят,защо манекенчето не вкарава за БГ(освен на Малта ;) )и се влачи по терена - ами защото истината е ,че нищо не играе и в Манчо,и играта му е като на примадонка и някоя мърда ,която се влачи по терена!!!Нека си кажем нещата такива каквито ги виждаме ,а не каквито ги сънуваме и ни се искат!!!Но и Сърчето ще прогледне някой ден!И той е човек и той прави грешки(Верон) и ще усети,че се е набутал!Но това си е негов проблем!Мен ми е чудно защо медиите преекспонират никаквата игра на Бербатчо?!?!Май забравят,че вече всеки може да гледа мачовете и сам да прецени кой,колко и какво е играл?!А с тези писания и фалшиви хвалби само си разваляте реномето?!Жалка история....

Поустът ти започва с ирония за фенщината в предишни изказвания,и продължава със фенщина,но тоя път оцветена в синьо!Като те чете,човек придобива чувството,че сте гледали различни мачове,или сините очила ти пречат да погледнеш истината в очите.В мач срещу неравностоен противник Митко бе най-добрия играч на терена.Никъде не е казано,че трябва да вкарва голове.Той играе за отбора,за разлика от португалските манекени.Пасовете му за пореден път бяха брилянтни,а отиграванията и владеенето на топката,класически.Ако наистина си гледал мача по Диема и имаше желание да чуеш истината,щеше да получиш и отговор на нападките ви,че Бербатов бил мързелив.След мача с Евертън сър АФ коментира играта на Митко и каза,че ТОЙ Е ИГРАЧА,НАВИЛ НАЙ-ГОЛЯМ КИЛОМЕТРАЖ ОТ ВСИЧКИ НА ТЕРЕНА ПРЕЗ ТОЯ МАЧ!!!Написах го с голями букви за да можеш да го видиш и през сините очила ;) По време на мача той беше човека,отиграл най-много топки със завиден коефициент на полезно действие.Сгреши само 1-2 паса,което е съпоставимо с най-добрите подавачи във футбола като Лаудруп и Гуардиола!Покри огромна част от терена като се нагърби с организиране атаките на отбора си.И почти всички опасности пред вратата на Светците дойдоха след негови отигравания.С цялото си поведение за пореден път Митко показа,че е голям футболист.Но тук се напълни с голями "разбирачи",които знаят повече за тая игра от човек,станал институция в английския футбол и получил рицарско звание заради резултатите от работата си!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
paradoxbg

Мнениеот paradoxbg » 05 яну 2009 09:35

haha , bravo na admina trie postove sre6tu govedata bravo demokrati4en gong

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 05 яну 2009 11:29

Barros написа:В мач когато другите две звезди ги няма и ти трябва да блеснеш и да вкараш някой гол(макар и срещу предпоследния в Чемпиъншип),нали май Барби беше голмайстор?!Да не би Сърчето да го е направил плеймейкър и ние да не знаем :oops:
Ти сам си го каза какъв играе Бербатов ...
Така като говорим ,че си спомних за Данчо Лечков.Неговия пост в ЦСКА беше централен нападател.Купиха го "Хамбургер ШФ" и там започнаха да го използват като плеймейкър.Данчо пък се оказа халф от световна класа ! :) Просто го откриха за големия футбол !
Същото сега се отнася с пълна сила за Бербатов .Той е човека,покрай когото се гради играта на Манчестър Юнайтед !Колкото и на някои хора да им е трудно да го признаят...Съра не го е гледал само в един мач и ...хоп,айде в Манчестър.Наблюдава Бербатов и развитието му още от престоя в Байер Леверкузен.Обаче Тотнъм ги изпревари ,за жалост ...
Продължавам да съм на мнение ,че в момента - Руни и Бербатов са най-добрите офанзивни футболисти в Ман. Юнайтед.
Роналдо - не е същия като миналата година.Мъчи се сам да печели мачове,не подава и играта не му се получава.Абсолютен егоист !
Тевез - Още един егоист !Муха без глава...Без никаква мисъл.Само с тичане не става. Ако ставаше така,щяха да им викат спринтьори,не футболисти ... ;)
Р.Гигс - Определено футболна легенда.Започват да му тежат годинките.
П.Скоулс - Радвам се ,че се върна след контузията.Ще внесе свежест в атаките.
Уелбек - 4 мача / 2 гола - бъдещето е в него.Има много хляб в това момче. Напомня ми за Тиери Анри.
Парк Джи Сунг -Харесвам го.Играе с много хъс.Липсва му техника,завършващ удар. Опитва се да комбинира,но не винаги успява .
Карик и Флетчър - Не ги разделям нарочно.Добри дефанзивни халфове.Има постоянство в игрите им.Каквото и да направят в атака е добре дошло за тима.
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 яну 2009 17:48

Ти сам си го каза какъв играе Бербатов ...
Така като говорим ,че си спомних за Данчо Лечков.Неговия пост в ЦСКА беше централен нападател.Купиха го "Хамбургер ШФ" и там започнаха да го използват като плеймейкър.Данчо пък се оказа халф от световна класа ! :) Просто го откриха за големия футбол !
Същото сега се отнася с пълна сила за Бербатов .Той е човека,покрай когото се гради играта на Манчестър Юнайтед !Колкото и на някои хора да им е трудно да го признаят...Съра не го е гледал само в един мач и ...хоп,айде в Манчестър.Наблюдава Бербатов и развитието му още от престоя в Байер Леверкузен.Обаче Тотнъм ги изпревари ,за жалост ...
Продължавам да съм на мнение ,че в момента - Руни и Бербатов са най-добрите офанзивни футболисти в Ман. Юнайтед.
Роналдо - не е същия като миналата година.Мъчи се сам да печели мачове,не подава и играта не му се получава.Абсолютен егоист !
Тевез - Още един егоист !Муха без глава...Без никаква мисъл.Само с тичане не става. Ако ставаше така,щяха да им викат спринтьори,не футболисти ... ;)
Р.Гигс - Определено футболна легенда.Започват да му тежат годинките.
П.Скоулс - Радвам се ,че се върна след контузията.Ще внесе свежест в атаките.
Уелбек - 4 мача / 2 гола - бъдещето е в него.Има много хляб в това момче. Напомня ми за Тиери Анри.
Парк Джи Сунг -Харесвам го.Играе с много хъс.Липсва му техника,завършващ удар. Опитва се да комбинира,но не винаги успява .
Карик и Флетчър - Не ги разделям нарочно.Добри дефанзивни халфове.Има постоянство в игрите им.Каквото и да направят в атака е добре дошло за тима.

Общо взето съм съгласен с тебе.Без да искам да давам съвети на сър Алекс,ми се струва че ще е по добре,ако пуска Тевес да играе зад нападателите,а Митко да бъде по изтеглен напред до Руни.Тевес има един сатаниски хъс за игра и демонстрира също като Руни гонене на топката до последно.Пасовете му са доста изчистени а и не му липсва фантазия и поглед върху играта.Като прибавим към тия му качества и голмайсторските му умения,може да има ефект от подобна рокада.Но все пак не аз,а сър Алекс решава нещата :D
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 05 яну 2009 18:55

Момчета, имаме нещо наистина ценно в Европа и вместо да се оттласнеме от него за по-нагоре гледаме да го стъпчеме?!... Не бях гледал последния мач /със "Светците"/, но току-що гледах репортаж от него. Какво искате от Бербо повече? Всеки пас му беше перфектен и почти винаги голов... Топката я задържаше, без да могат да го пипнат, и изчакваше подходящото включване на съиграч... Беше част от отбора , а не "върхът на лайното" като Кристиянчо... Сър Алекс казва, че бил най-добрият, английските журналисти - също!!! Вие за какви се мислите та джавкате по най-котиращият ни се играч?! Като не ви харесва не го гледайте! Или българската злобичка илиза наяве от завист, че той е нещо, а вие сте се спихнали от "смислен живот"?...
Дръжте се подобаващо и се уважавайте, а не се псувайте сутрин пред огледалото в банята!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Футбол - България”