Моуриньо официално в Реал Мадрид за осем милиона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Всичко е решено - Моу за 4 години в Реал, вижте вижданията м

Мнениеот UltraBlue » 23 май 2010 22:00

durex написа:Аве мама му стара,защо съдите от един мач,че ще играе дефанзивно?!?!?!?!?!!?! Моуриньо практикува нападателен футбол,а когато трябва се защитава го прави по най-добрия начин или неможете да го проумеете?!?!?!?! в Интер игра със схема 4-3-3 това ако е дефанзивна схема аз съм Батман! Просто знае кога да атакува и кога да се отбранява ето за това е по-голям и от САФ!!!

И аз това се чудя- как от 1 мач "големите разбирачи" определиха стила му като дефанзивен??? Толкова ли тъпи хора има, дето не разбраха, че срещу Барселона на Ноу Камп няма как да се спечели по друг начин??? Ами година преди това другия голям в тоя бранш Гуус Хидинг игра по същия начин и пак големите усти ахнаха... Ама на ответните мачове никой не се сети как Барселона бе смачкана и от Челси, и от Интер... И по назад да се върнем- Челси на Моуриньо по същия начин отстрани Барселона след 2-1 и 4-2- там пак всички лаха 1-вия мач, а 2-рият като Челси нашиба 3 гола за 18 мин. никой не каза колко дефанзивен треньор е Жозе :roll: Спрете бе хора :!: Който поне малко разбира от футбол знае схемата на Моуриньо 4-5-1, която минава в 4-3-3 във фаза атака :!: Аман от разбирачи и плювачи, но той Жозе добре им затваря устите на такива, с трофеите които печели, пък нека е с грозен футбол, както казват някои :!: 17 титли за 7 години говорят достатъчно мисля :!: :!: :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 23 май 2010 22:03

niki87 написа:
Madridist написа:
niki87 написа:Колко години Саше.Да вземем последните 5?ОК,вземаме ги.Реал М-5 отпадания на 1/8 финал(едното от Байерн),Байерн-3 четвъртфинала и един финал.И кво излиза,последните години Байерн е по-добрият отбор...Това е положението ;)

А ако вземем последните 10,15,20 години и т.н. кой има повече трофеи и успехи в ШЛ :roll: Капитанът ни Раул е спечелил 3 трофея, колкото други отбори не са печелили за цялата си история. ;)

Аз,специално говорех за двата отбора в кратък период,иаче е ясно-Реал си е Реал,но си спомням,че в една тема беше написал,че дори в периода 1999-2001 въпреки,че спечели само веднъж ШЛ,Байерн М беше най-добрия отбор в света,което и според мен е така :mrgreen: Айде догодина да се срещнем на финала,това би бил гладиаторски финал :geek:

Да и още го твърдя, че в тези три години Байерн имаха огромен шанс да повторят трите поредни титли от 70-те. Нещастието с Юнайтед, за мен подценяването на Реал на следващата година и едва 2001 станахте заслужено шампиони. А относно финала и аз очаквам, ама преди него има осминафинали :lol: :lol: :lol:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 май 2010 22:05

Madridist написа:Да и още го твърдя, че в тези три години Байерн имаха огромен шанс да повторят трите поредни титли от 70-те. Нещастието с Юнайтед, за мен подценяването на Реал на следващата година и едва 2001 станахте заслужено шампиони. А относно финала и аз очаквам, ама преди него има осминафинали :lol: :lol: :lol:

То тука е и уловката :lol: :lol: :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 май 2010 22:08

tibidabo написа:Барса също има три ШЛ между другото. И винаги съм казвал, че човек който живее само с историята няма бъдеще. Така е и с футбола.
А що се отнася до снимките - забавни са.

Барса няма три, а две ;) 1992 година е последната година когато турнира е по стария си модел и се казва КЕШ... Ние говорим за периода от 1993 нататък ;) Имате две 8-)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 23 май 2010 22:13

Ще стане шампион, ще спечели шампионска лига с Реал и ще напусне.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 23 май 2010 22:13

durex написа:Ми чесно да ти кажа силно се надявам,че нито Бенитес нито Михайлович ще ни поемат...от имената които се спрягат най бих доволен от Рийкард и Капело,но за втория е почти невъзможно ;)

Аз ако съм на мястото на Морати бих взел Гуус Хидинг :!: Той е другият след Жозе, който смятам че наистина разбира тази игра и има потенциала да продължи започнатото от Моу 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 23 май 2010 22:33

MORSKI написа:
tibidabo написа:Барса също има три ШЛ между другото. И винаги съм казвал, че човек който живее само с историята няма бъдеще. Така е и с футбола.

Барса няма три, а две ;) 1992 година е последната година когато турнира е по стария си модел и се казва КЕШ... Ние говорим за периода от 1993 нататък ;) Имате две 8-)

Грешката е в мен...нещо се обърках. Така е.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 24 май 2010 00:38

tibidabo написа:
MORSKI написа:

Грешката е в мен...нещо се обърках. Така е.

Името няма значение, от 1992, когато Барса печели, се въвежда груповата фаза, а това е по-важно ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 май 2010 18:25

PFCB написа:Името няма значение, от 1992, когато Барса печели, се въвежда груповата фаза, а това е по-важно ;)

Има ;) Виж сега как Лига Европа и Уефа са две различни неща и срещу първия победител в ЛЕ ще пише Атлетико- нищо, че все едно е спечелил УЕФА..... Така е и с Марсилия- първия победтел в Шампионската Лига.... Не в КЕШ ;)

Потребителски аватар
Visca_El_Barca
Контакти:

Мнениеот Visca_El_Barca » 24 май 2010 20:09

Според мен Реал Мадрид няма нужда от Моуриньо или поне не за момента. Много малко им трябва за да заиграят така, както феновете искат. Имат достатъчно класни футболисти, както и Барса :) .

Върни се в “Реал Мадрид”