durex написа:Аве мама му стара,защо съдите от един мач,че ще играе дефанзивно?!?!?!?!?!!?! Моуриньо практикува нападателен футбол,а когато трябва се защитава го прави по най-добрия начин или неможете да го проумеете?!?!?!?! в Интер игра със схема 4-3-3 това ако е дефанзивна схема аз съм Батман! Просто знае кога да атакува и кога да се отбранява ето за това е по-голям и от САФ!!!
И аз това се чудя- как от 1 мач "големите разбирачи" определиха стила му като дефанзивен??? Толкова ли тъпи хора има, дето не разбраха, че срещу Барселона на Ноу Камп няма как да се спечели по друг начин??? Ами година преди това другия голям в тоя бранш Гуус Хидинг игра по същия начин и пак големите усти ахнаха... Ама на ответните мачове никой не се сети как Барселона бе смачкана и от Челси, и от Интер... И по назад да се върнем- Челси на Моуриньо по същия начин отстрани Барселона след 2-1 и 4-2- там пак всички лаха 1-вия мач, а 2-рият като Челси нашиба 3 гола за 18 мин. никой не каза колко дефанзивен треньор е Жозе