Моуриньо официално в Реал Мадрид за осем милиона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Всичко е решено - Моу за 4 години в Реал, вижте вижданията м

Мнениеот Madridist » 23 май 2010 18:08

Дано наистина разчита на сегашния състав, според мен с нужните играчи има реална възможност за трофеи и на домашната сцена и в Европа. Въпреки всичко леко съм разочарован от поведението му след мача. Хората от Интер го боготворят, а той се прибра бързо в тунела, все едно всяка седмица печели КЕШ. Също така, от уважение към футболистите на Интер и Морати трябваше да се качи на самолета и да се прибере в Италия и да празнува с тях, а вече като мине ден два, да ходи където иска. Лично за мен, от морална гледна точка не постъпва много джентълменски. Но португалеца е много странна птица и от тук нататък нищо няма да ме учудва. Все пак му пожелавам успех с Реал и дано най-накрая ни донесе юбилейната 10-та КЕШ :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dashadol
Контакти:

Мнениеот dashadol » 23 май 2010 18:08

PFCB написа:Много ми е интересно как ще изглежда Реал М при Жозе :lol: Аз се надявах да остане поне до световното клубно първенство и да се опита да спечели 6 трофея с нас, но не мога да направя нищо друго освен да му БЛАГОДАРЯ за всичко което направи за Интер, а то е много. За мен това е 2-рият най-велик треньор на Интер след Ерейра :!:

а можеше спокоино да го задмине :) голям е но не го упреквам че напуска :) стори го след като сбъдна мечтите на всички нас
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО на Вашия Компютър в сайта: http://www... ВИДЕО НА ЖИВО в Меню- то вляво!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 23 май 2010 18:09

niki87 написа:
hajitsu написа:Най-добрият треньор в най-добрия отбор! Друго няма какво да кажа! ;) 8-)

Реал М е далеч от определението най-добър отбор ;) ...Най добрите отбори са Интер и Байерн!Иначе за Мауриньо си прав,в момента е най-добрият треньор ;)

По-скоро най-добрият треньор в най-титулувания европейски клуб 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 май 2010 18:26

fr3ak_boy написа:Интересно ми е как феновете ще приемат Реал да играе затворено срещу Барса или друг сериозен тим от Европа. :mrgreen:

Аве мама му стара,защо съдите от един мач,че ще играе дефанзивно?!?!?!?!?!!?! Моуриньо практикува нападателен футбол,а когато трябва се защитава го прави по най-добрия начин или неможете да го проумеете?!?!?!?! в Интер игра със схема 4-3-3 това ако е дефанзивна схема аз съм Батман! Просто знае кога да атакува и кога да се отбранява ето за това е по-голям и от САФ!!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 май 2010 18:28

durex написа:
fr3ak_boy написа:Интересно ми е как феновете ще приемат Реал да играе затворено срещу Барса или друг сериозен тим от Европа. :mrgreen:

Аве мама му стара,защо съдите от един мач,че ще играе дефанзивно?!?!?!?!?!!?! Моуриньо практикува нападателен футбол,а когато трябва се защитава или неможете да го проумеете?!?!?!?! в Интер игра със схема 4-3-3 това ако е дефанзивна схема аз съм Батман! Просто знае кога да атакува и кога да се отбранява ето за това е по-голям и от САФ!!!

Абсолютно съм съгласен с дюрекс :!: ...Мауриньо е на светлинни години от въпросния САФ.Реал М доста намазаха с избора си за треньор :?

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 23 май 2010 18:30

niki87 написа:
durex написа:

Аве мама му стара,защо съдите от един мач,че ще играе дефанзивно?!?!?!?!?!!?! Моуриньо практикува нападателен футбол,а когато трябва се защитава или неможете да го проумеете?!?!?!?! в Интер игра със схема 4-3-3 това ако е дефанзивна схема аз съм Батман! Просто знае кога да атакува и кога да се отбранява ето за това е по-голям и от САФ!!!

Абсолютно съм съгласен с дюрекс :!: ...Мауриньо е на светлинни години от въпросния САФ.Реал М доста намазаха с избора си за треньор :?

Ако Перес купува само продавачи на фланелки Моуриньо ще трябва доста да поработи :?

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 май 2010 18:32

Пересе е доказан олигофрен,да видим сега как ще действат на трансферния пазар :?

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 май 2010 18:33

Според мен Моуриньо направи грешка като премина в Реал толкова рано.Знае се,че един ден така или иначе ще ги води,но след като прави требъл и може да спечели 6 купи за един сезон не очквах в крайна сметка да ни изостави,но това е футбола за жалост.Все пак му пожелавам успех с новия си отбор (Реал Мадрид) и че за мен той е най-големия треньор в света! БЛАГОДАРЯ ТИ ЖОЗЕ!!!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 23 май 2010 18:34

durex написа:

Така е, просто Моуриньо научава до съвършенство отборите,които води бързо да преливат от защита в нападение. С три паса вече са пред противниковото наказателно поле и се създава голово положение. Още от Челси ми харесваше този стил на игра. И вчера, Моуриньо игра толкова "защитно", че накрая Интер имаха повече точни удара от Байерн ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 май 2010 18:41

Честно казано,дори Мауриньо не е гаранция за европейски триумф на Реал.Те дори и при Капело отпаднаха на 1/8 финал в ШЛ от...Байерн :oops: ... на най-големия-Хер Хитцвелд 8-)

Върни се в “Реал Мадрид”