Моуриньо официално в Реал Мадрид за осем милиона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всичко е решено - Моу за 4 години в Реал, вижте вижданията м
Дано наистина разчита на сегашния състав, според мен с нужните играчи има реална възможност за трофеи и на домашната сцена и в Европа. Въпреки всичко леко съм разочарован от поведението му след мача. Хората от Интер го боготворят, а той се прибра бързо в тунела, все едно всяка седмица печели КЕШ. Също така, от уважение към футболистите на Интер и Морати трябваше да се качи на самолета и да се прибере в Италия и да празнува с тях, а вече като мине ден два, да ходи където иска. Лично за мен, от морална гледна точка не постъпва много джентълменски. Но португалеца е много странна птица и от тук нататък нищо няма да ме учудва. Все пак му пожелавам успех с Реал и дано най-накрая ни донесе юбилейната 10-та КЕШ 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
PFCB написа:Много ми е интересно как ще изглежда Реал М при ЖозеАз се надявах да остане поне до световното клубно първенство и да се опита да спечели 6 трофея с нас, но не мога да направя нищо друго освен да му БЛАГОДАРЯ за всичко което направи за Интер, а то е много. За мен това е 2-рият най-велик треньор на Интер след Ерейра
а можеше спокоино да го задмине

Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО на Вашия Компютър в сайта: http://www... ВИДЕО НА ЖИВО в Меню- то вляво!
niki87 написа:hajitsu написа:Най-добрият треньор в най-добрия отбор! Друго няма какво да кажа!![]()
Реал М е далеч от определението най-добър отбор...Най добрите отбори са Интер и Байерн!Иначе за Мауриньо си прав,в момента е най-добрият треньор
По-скоро най-добрият треньор в най-титулувания европейски клуб

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
fr3ak_boy написа:Интересно ми е как феновете ще приемат Реал да играе затворено срещу Барса или друг сериозен тим от Европа.
Аве мама му стара,защо съдите от един мач,че ще играе дефанзивно?!?!?!?!?!!?! Моуриньо практикува нападателен футбол,а когато трябва се защитава го прави по най-добрия начин или неможете да го проумеете?!?!?!?! в Интер игра със схема 4-3-3 това ако е дефанзивна схема аз съм Батман! Просто знае кога да атакува и кога да се отбранява ето за това е по-голям и от САФ!!!
durex написа:fr3ak_boy написа:Интересно ми е как феновете ще приемат Реал да играе затворено срещу Барса или друг сериозен тим от Европа.
Аве мама му стара,защо съдите от един мач,че ще играе дефанзивно?!?!?!?!?!!?! Моуриньо практикува нападателен футбол,а когато трябва се защитава или неможете да го проумеете?!?!?!?! в Интер игра със схема 4-3-3 това ако е дефанзивна схема аз съм Батман! Просто знае кога да атакува и кога да се отбранява ето за това е по-голям и от САФ!!!
Абсолютно съм съгласен с дюрекс

niki87 написа:durex написа:fr3ak_boy написа:Интересно ми е как феновете ще приемат Реал да играе затворено срещу Барса или друг сериозен тим от Европа.
Аве мама му стара,защо съдите от един мач,че ще играе дефанзивно?!?!?!?!?!!?! Моуриньо практикува нападателен футбол,а когато трябва се защитава или неможете да го проумеете?!?!?!?! в Интер игра със схема 4-3-3 това ако е дефанзивна схема аз съм Батман! Просто знае кога да атакува и кога да се отбранява ето за това е по-голям и от САФ!!!
Абсолютно съм съгласен с дюрекс...Мауриньо е на светлинни години от въпросния САФ.Реал М доста намазаха с избора си за треньор
Ако Перес купува само продавачи на фланелки Моуриньо ще трябва доста да поработи

Пересе е доказан олигофрен,да видим сега как ще действат на трансферния пазар 

Според мен Моуриньо направи грешка като премина в Реал толкова рано.Знае се,че един ден така или иначе ще ги води,но след като прави требъл и може да спечели 6 купи за един сезон не очквах в крайна сметка да ни изостави,но това е футбола за жалост.Все пак му пожелавам успех с новия си отбор (Реал Мадрид) и че за мен той е най-големия треньор в света! БЛАГОДАРЯ ТИ ЖОЗЕ!!!
durex написа:fr3ak_boy написа:Интересно ми е как феновете ще приемат Реал да играе затворено срещу Барса или друг сериозен тим от Европа.
Така е, просто Моуриньо научава до съвършенство отборите,които води бързо да преливат от защита в нападение. С три паса вече са пред противниковото наказателно поле и се създава голово положение. Още от Челси ми харесваше този стил на игра. И вчера, Моуриньо игра толкова "защитно", че накрая Интер имаха повече точни удара от Байерн

Честно казано,дори Мауриньо не е гаранция за европейски триумф на Реал.Те дори и при Капело отпаднаха на 1/8 финал в ШЛ от...Байерн
... на най-големия-Хер Хитцвелд