orgi написа:UltraBlue написа:Ще ми е интересно да видя как ще играят Реал при Жозе... Дано 3-та му КЕШ е с РеалМ/у деугото колко треньори са печелили КЕш с 3 различни отбори???
нито един .а от играчите сеедорф само
А, Ето'о?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
orgi написа:UltraBlue написа:Ще ми е интересно да видя как ще играят Реал при Жозе... Дано 3-та му КЕШ е с РеалМ/у деугото колко треньори са печелили КЕш с 3 различни отбори???
нито един .а от играчите сеедорф само
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
UltraBlue написа:За тези, които казават че стила му на игра не подхожда на Реал, аз бих казал че големите треньори определят стила си на игра спрямо футболистите, с които разполагат![]()
theprideofplovdiv написа:Тея испанци са много тъпи!Какво значи красива игра??Да не би Реал сега като играха красиво,много да ни пука!Е,да паднахме супер красиво от Лион,Барса,АЛКОРКОРН,беше страхотно!Да идва Моуриньо и да купи Киелини и Майкон,защото ми омръзна Реал да има винаги най-слабата защита в света!
durex написа:theprideofplovdiv написа:Тея испанци са много тъпи!Какво значи красива игра??Да не би Реал сега като играха красиво,много да ни пука!Е,да паднахме супер красиво от Лион,Барса,АЛКОРКОРН,беше страхотно!Да идва Моуриньо и да купи Киелини и Майкон,защото ми омръзна Реал да има винаги най-слабата защита в света!
Айде само без МайконВзехте ни Моуриньо,но Майкон не го даваме :D
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 66 госта