Моуринъо е новия тренер на Реал Мадрид!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Моуринъо е новия тренер на Реал Мадрид!

Мнениеот ehh » 23 май 2010 11:23

orgi написа:
UltraBlue написа:Ще ми е интересно да видя как ще играят Реал при Жозе... Дано 3-та му КЕШ е с Реал :!: М/у деугото колко треньори са печелили КЕш с 3 различни отбори???

нито един .а от играчите сеедорф само

А, Ето'о?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 23 май 2010 11:25

Ами Ето има три КЕШ-а, с два различни отбора. Докато Зийдорф с три-Милан, Аякс и Реал Мадрид :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 23 май 2010 11:36

Лично за мен това ще е голямо предизвикателство тъй като завинаги ще си остана фен на Реал, а с Жозе искам да видя какво могат да постигнат...но ако работи по същия начин, както до сега, резултатите ще са налице!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 23 май 2010 11:44

За тези, които казават че стила му на игра не подхожда на Реал, аз бих казал че големите треньори определят стила си на игра спрямо футболистите, с които разполагат :!: И да дам няколко примера... 1-вия сезон на Жозе в Челси- тима стана шампион с рекорден брой точки ако се не лъжа. Тогава тима никога не е играл защитно, а и за мен винаги ще остане като ярък спомен мача им реванш с Барселона, където за 18 мин. им нашибаха 3 гола :!: После да вземем Карло Анчелоти- италиански треньор! Милан някога да е играл някакъв супер нападателен футбол при него-НЕ! Ама тоя сезон Челси счупи рекорда по брой отбелязани голове в Англия! Мисълта ми е че дори Жозе да е голям тактик, то несъмнено той ще си нагоди тактиката според играчите, с които разполага, а в Реал има супер много атакуваща мощ :!: Както каза някой, очаква ни много интересен следващ сезон в Европа 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 23 май 2010 11:49

Тея испанци са много тъпи!Какво значи красива игра??Да не би Реал сега като играха красиво,много да ни пука!Е,да паднахме супер красиво от Лион,Барса,АЛКОРКОРН,беше страхотно!Да идва Моуриньо и да купи Киелини и Майкон,защото ми омръзна Реал да има винаги най-слабата защита в света!

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 23 май 2010 11:56

UltraBlue написа:За тези, които казават че стила му на игра не подхожда на Реал, аз бих казал че големите треньори определят стила си на игра спрямо футболистите, с които разполагат :!:

Точно така. Някои фенове обаче са прекалено плоски за да го разберат :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 май 2010 12:58

Изпускате фактора фенове , ръководство и т.н...
В РЕАЛ при първия провал ще го изядат с парцалите- въобще при нас е много голям таралеж в гащите да си треньор...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 май 2010 14:35

theprideofplovdiv написа:Тея испанци са много тъпи!Какво значи красива игра??Да не би Реал сега като играха красиво,много да ни пука!Е,да паднахме супер красиво от Лион,Барса,АЛКОРКОРН,беше страхотно!Да идва Моуриньо и да купи Киелини и Майкон,защото ми омръзна Реал да има винаги най-слабата защита в света!

Айде само без Майкон ;) Взехте ни Моуриньо,но Майкон не го даваме :D

georgisd
Контакти:

Мнениеот georgisd » 23 май 2010 16:36

Моуриньо си знае работата сега Реал ще е непобедим в Испания ... :)

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 23 май 2010 16:47

durex написа:
theprideofplovdiv написа:Тея испанци са много тъпи!Какво значи красива игра??Да не би Реал сега като играха красиво,много да ни пука!Е,да паднахме супер красиво от Лион,Барса,АЛКОРКОРН,беше страхотно!Да идва Моуриньо и да купи Киелини и Майкон,защото ми омръзна Реал да има винаги най-слабата защита в света!

Айде само без Майкон ;) Взехте ни Моуриньо,но Майкон не го даваме :D

Спокойно, няма начин да вземат Майкон. Морати е сред най-богатите хора на света и не би продал никой футболист заради парите ;)

Върни се в “Реал Мадрид”